26. kolo: Vojvodina-Rad 1:0

Schteph_F89

Re: 26. kolo: Vojvodina-Rad, četvrtak 19h

Post by Schteph_F89 »

Neizlecivi wrote: Ono kontam da nisu bioli topovski nego atomski uradi jbt kidaju po 4 stolice odjedared :mrgreen:
OOOOO bacaj udareeeee 8) Stvarno super atmosfera,ovako nesto se pamti,pa prica unucima :deal:
Helm

Post by Helm »

Atmosfera za sve pohvale. :cheers:

A moram pohvaliti i te udare, kojeg god prvog imena, jer nakon svake detonacije ceo Severozapad poludi (verovatno i ostatak tribina). :mrgreen:

Ako ne dobijemo neku tesku kaznu za iste onda su posao odradili i vise nego odlicno. :deal:
Milan

Post by Milan »

Dosta slabija i sporija utakmica u odnosu na sta smo navikli u poslednje vreme. Katai se vratio na staro. Totalna nezainteresovanost i malodusnost. M-A-L-K, mlak! Uveo bih pravilo po kom bi se on posebno izjasnjavao pred utakmicu da li ima volje za igru ili ne.

Klinci uneli neophodnu svezinu i agresivnost. Odlican gol Vuleta, koji je propracen pravom erupcijom odusevljenja!

milancl wrote:
Što se atmosfere tiče, kod nas na severozapadu odlično, mislim da odavno nije ovako bilo. Sever malobrojan ali glasniji nego inače, a zaista posebne čestitke istoku, ono je za pamćenje :cheers:

Na delu do juga, mirnije nego inace, sve do pred kraj. Za sever se necu sloziti. Po prvi put ove sezone ga gotovo nismo ni culi. Cak ni u trenucima kada su dozivali nas na zapadu! Brojnost, obzirom da je poslednja tekma pred kup, je takodje razocaravajuca...

p.s. Pod obavezno unajmiti UF bubnjara za finale kupa! :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Daljac

Post by Daljac »

[quote="Milan"
p.s. Pod obavezno unajmiti UF bubnjara za finale kupa! :mrgreen:[/quote]

Uzevši u obzir da se navedena grupa definiše otvoreno kao neonacistička i rasistička, prosto je zapanjujuća virtuoznost pojedinaca iz njihovih redova na udaračkim instrumentima. Orkestar Ekrema Mamutovića mogao bi za stalno da angažuje njihove bubnjare, momci imaju najbolji mogući osećaj za ritam - posebno onaj koji prati skandiranje ,,Samo napred Vojvodina'' :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Евидентно је било да смо утакмицу одиграли са пуно опреза и знатно мање трчања али и то је било доста за победу над веома дефанзивном екипом Рада. И поред важности меча у среду, Вигњевић је извео најбољих 11 на терен. Атмосфера је била феноменална, то је још једна поука да ако сви мало уложе од себе да може да се добије сјајан штимунг и без значајнијих догађаја на терену.
Хвала Camelu за фотке- Дивљи запад
http://www.dodaj.rs/f/O/Iw/1nC3RUOD/dsc1158.jpg
остатак је у галерији
http://fkvojvodina.com/galerija.php?id= ... +-+rad+1:0
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

borrissey

Post by borrissey »

Kakva golčina sunce ti je*em... Da je, ne daj bože, promašio gol, lopta bi stigla da limana 4.
severozapad

Post by severozapad »

Ljudi, nemojte kačiti ogromne fotke ovde, razvuku se margine i ne mož povatati onda sta je ko napisao. U svakom slučaju, dobijena tekma, Vojvodinaška atmosfera koja se na zapadu mogla i proširiti na malo veći repertoar od "OOOO kupa finale". Zapad bi mogao da isprati sever u malo vise pesama..cini mi se da je lako zapaljiv u zadnje vreme :)

VULE KAPITEN..kapa do poda za požrtvovanje od kada si došao u naš klub do zadnjeg minuta juče..nastavi tako
borrissey

Post by borrissey »

Meni samo nije jasno to sa tim topovskim udarima. Mislim, koja je fora uništavati svoj stadion? O mogućim povredama da ne govorim...
Damir 025

Post by Damir 025 »

Igra skroz korektne,s obzirom da je kup u sredu. Cak me je i iznenadila postava,ocekivao sam dosta izmenjeniju.
Juce smo na istoku promovisali novi ULTRA nacin navijanja,trljanje patikama o mokre stolice :D
Pratio sam malo jugoistok,jbt tamo ni kod gola niko ne ustane,da ne govorim tek tokom utakmice!!!
FCVNS

Post by FCVNS »

borrissey wrote:Meni samo nije jasno to sa tim topovskim udarima. Mislim, koja je fora uništavati svoj stadion? O mogućim povredama da ne govorim...
Pa to je nesto u fazonu,mozda nas nema vise od 150,i nismo bas ni glasni,
ali imamo dinamit i idemo veceras na pecanje,pa izjutra na riblju,ipak je post,
bice kinte da se uzme kombi za finale kupa...
shecky

Post by shecky »

Kakva luda atmosfera!!! Jebes pobedu ionako nam nista ne znaci u takmicarskom smilsu.. ali doziveti i biti deo onog od sinoc je za pamcenje! :)

Jesam pokiso ko ker.. od vetra me glava ubi nisam mogao ni da spavam ali fuck!! vredelo je svakog kafetina :)

Sto neko rece upravo je TO TO !! To je biti navijac Vose! To je ono sto nas cini toliko jebeno ponosnim i drugacijim od drugih.

I slazem se ,jeste oni atomski udari su zapalili atmosferu ali da ga jebem koji ce nam k***c to!!? Em sto neko ozb moze da se povredi ,
em sjebavamo sopstveni stadion!! Prilicno maloumno ... msm da se tako nesto radi na jna ili cmarakani,neam nista protiv :)
madda fakka

Post by madda fakka »

borrissey wrote:Meni samo nije jasno to sa tim topovskim udarima. Mislim, koja je fora uništavati svoj stadion? O mogućim povredama da ne govorim...
+1 moram da iskritikujem svi koji su simpatisali topovske udare... Meni ovo dodje kao da je neko ustao i iz cista mira tj iz za***ancije slomio stolicu i seo da gleda utakmicu. Skrnave stadion i plase publiku narocito onu najmladju.
I Bog je Slaninar...
njaks

Post by njaks »

madda fakka wrote:
+1 moram da iskritikujem svi koji su simpatisali topovske udare... Meni ovo dodje kao da je neko ustao i iz cista mira tj iz za***ancije slomio stolicu i seo da gleda utakmicu. Skrnave stadion i plase publiku narocito onu najmladju.
Primetio sam da se ti javljas samo kad imas nesto da iskritikujes?
TM88

Post by TM88 »

Iskren da budem, ni meni se topovski udari nisu svideli... Ljudi su se stalno strecali, tu dolaze i stariji i klinci, treba da se animiraju ljudi
i dovode na tribine, a ne da se teraju. Mimo toga ne vidim logiku da se bacaju topovski udari, gde NAS klub placa kaznu i NAS klub mora
te stolice da plati... Dakle, stetu nanosimo sami sebi.
Atmosfera na stadionu bi bila sjajna i bez njih, ali na ovoj utakmici od sredine zapada ka jugu se nije uopste cuo sever, pretpostavljam
zbog brojcanog stanja, a kada je istok krenuo da luduje, tada se zapad pomerio sa mrtve tacke.
U svakom slucaju se nadam da ce na sledecu i ujedno najbitniju utakmicu rekordno gostovanje obistiniti!
Locked