Koliko se secam i protiv partizana smo poslednje dve kod kuce igrali kao kurtoni i bili nadigrani i gubili sva tri boda. Prosli put 0:3, pretprosli put 1:2. Tako da nismo samo gubili bodove od malih ekipa na Karadjordju. Mislim i partizani su mene mizerno mala ekipa ali razumemo se da ne ulazimo u detalje...N13 wrote:Verujem u pobedu, Cukaricki u ekpanziji sad, nece igrati bunker, a nama to odgovara, plus je kvalitet na nasoj strani.
A sto se tice gubljenja, siguran sam da cemo imati ove sezone ubedljivo najmanje poraza u ligi. Ja ne vidim koja ekipa nas moze nadigrati? Jedino te male ekipe ako uspeju iz neke kontre da daju gol, pa parkiraju autobus do kraja utakmice... ali nadam se da se to nece toliko cesto desavati, pogotovo sto dovodjenjem Jagosa imamo dosta kvalitetnu odbranu. Tako da u prvenstvu ocekujem duple pobede protiv partizana, zvezde, cukarickog, jagodine i napretka. Kod kuce se retko ko brani svih 90. min, tako da i ove sezone verujem da cemo najbolje rezultate praviti u gostima gde ce protivnici igrati nesto otvoreniji fudbal, i opet tako uzimati najveci deo bodova. Tako da ce najtezi zadatak biti da na Karadjordju prekinemo gubiti bodove protiv manjih ekipa.
Ne kazem, skor protiv cerge i nkp nam je odlcan poslednjih godina ali na Karadjordju bas i ne blistamo protiv nkp. Zato u 7. kolu ako se ne varam ocekujem 4:0 ove jeseni!