17. kolo: Vojvodina-Mladost (L) 2:1

Vaša očekivanja?

Poll ended at Sat Feb 28, 2015 9:12 am

Pobeda.
24
96%
Nerešeno.
1
4%
Poraz.
0
No votes

Total votes: 25

ДушанСП

Re: 17. kolo: Vojvodina-Mladost (L), subota 13:30h

Post by ДушанСП »

Нама је максималан домет 4 место,да се не лажемо.По мени ови Лучани имају јачи тим од цигана,али ће државне структуре све учинити да ова два :shit: буду на прва два места,пошто је најјача екипа у лиги Чукарички.
Djisa

Post by Djisa »

Firmson89 wrote:
lazarr wrote:Čuka je osvojila samo bod u Pazaru a cigane smo stigli. Vrlo je moguće da oni izgube u Jagodini a da mi ostanemo drugi.
Чука још увек игра и води 1:2 у Пазару. Ал' надам се да ће цигани да киксну.
Jagodina tradicionalno pusta zvezdu, ne znam zasto ocekujete da nece I ove godine.
Ali mene I ne interesuju oni toliko, u Evropu nece zbog uefe (nadam se da mi hocemo), a da li smo drugi, treci I cetvrti, nije bitno. Ako nismo prvaci.
Kup je nas!
laki

Post by laki »

Ja sam prezadovoljan utakmicom. Voljni momanat na zavidnom nivou. Videlo se od pocetka da zelimo pobedu.

Svi koji su danas igrali su skolovani fudbaleri, vidi se da su ama bas svi dobri na lopti.
Korda mi uliva vise poverenja od Vanje, to je neko moje vidjenje za ove dve utakmice koliko sam ga gledao. Jako mi se dopada kako brani. Ne znam koliko nam znaci onih 10 soma po tekmi, ali Vanju ne bih ni vracao ako Korda nastavi ovako da brani.

Da smo doveli Frajdeja, mislim da bismo lagano jurisali svaku tekmu na pobedu. Covek sam sebi stvori sansu, jbt. Imam utisak da je nasim jakom stoperima bilo tesko da ga cuvaju cak i kada su morali da ga udvoje. Lik je jako kao jebeni bik!
Kad smo vec kod centarfora, Curka mi je skroz ok, da se ja pitam, ostavio bih ga kao prvu opciju i pustio ga barem 5 utakmica da pokaze sta zna.

Da ne duzim, jako sam zadovoljan voljnim momentom i zalaganjem. Svi mislimo da je Mladost neka losa ekipa, ali oni su skroz ok ekipa, cak iznad procna ekipa u nasoj bednoj ligi. Ako smo njih ovako izdominirali, mozemo to da uradimo bilo kojoj ekipi u ligi, samo da imamo MUDA kao sto smo ih danas imali.

Sa ovakvim pristupom na laznoj marakani cigani nema sanse da nas pobede. Jednostavno, nema sanse! A i da nas pobede na neku srecu, nece mi biti krivo ako se ovako budemo trudili kao danas.

PS: Rasa na beku odigrao do jaja. Definitivno nema zime za poziciju na stoperu kada prodamo Babica, nadam se za neku lepu cifru.
Image
Nikola

Post by Nikola »

Prezadovoljan sam igrom, postavom i voljnim momentom kod svih igrača!!!
Vošin vrtić i vaspitač Pekara.

Mladost ima dosta iskusan i dobar sastav i ovo je bio veoma težak test. Ovo smo čekali i tražili sve ove godine, da deca iz naše škole fudbala iz komšilika igraju za naš klub, pa šta bude! Ta deca imaju tehniku i potencijal veći nego razni rasni strelci iz cg preko kojih se rade razne nečasne radnje i polu igrača iz domaće lige. Normalno je da su mladi, da nemaju iskustva i snage za kontinuitet, ali ovo je jedini pravilan put za funkcionisanje i stabilizaciju kluba!

Svi na Marakanu i molim da se tema za tu utakmicu što pre otvori!
ПУШТАМ КИШУ!
srkins

Post by srkins »

Ja sam zadovoljan ,pa nama pola tima ili jos uvek ima pravo ili su tek nedavno izgubili pravo da igraju za omladince. Ne moze se ocekivati da ce oni odmah rasturati,treba vremena za to,pogotovo je tesko Curku koji je 96 godiste a nema u spicu iskusnog napadaca sa kojim bi saradjivao,treba imati strpljenja sa njim i napredovace iz utakmice u utakmicu .
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Neka samo igraju sa ovoliko zelje i sve ce biti ok. Pohvale Mijatu za prekide, jer je izvodio mnogo bolje nego do sada, pohvale i Lukovicu za pozrtvovanost kod prvog gola gde je zavrsio na ledjina na stazi, jes da je u prvom promasio prazan gol ali ajde... Treba ih pustiti neka se uigraju koliko mogu ovu polusezonu i bice nesto od njih :)
Sve u svemu, zadovoljan!
johnny

Post by johnny »

Pljuvanje Marića na forumu očigledno donosi dobre rezultate na terenu.
Matador

Post by Matador »

Moramo biti zadovoljni odnosom prema igri i trudom. Za kompletno pozitivan utisak nedostajalo je da sansu dobiju Stamenic ili Desancic kao izmene.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nezadovoljan. Cak bih rekao da niko ni prosecnu partiju nije pruzio. Dva suta Ivanica sa distance su vrh sveukupnog utiska i komedije.Covece,kad ti Lazu Bakmaza nasmejes u prenosu..... kad ga "nateras" da Susnjara navodi kao napadaca Vose.....

Tumbu mnogo volim kao igraca,ali ovo danas.... :frown: neozbiljno sa svih strana,nista nisam video na terenu sto bi licilo na profesionalizam.Mozda jedino poneki trk onog njihovog Patrika... jedino on odavao stav i drzanje profesionalnog sportiste,sve ostalo smejurija.Cak na kraju i Pekara zabrlja maksimalno neiteligentnim potezom. Sutevi Mijata i Ivanica za golove,skroz nikakvi,nefudbalski,kilavi... samo sreca nas spasla.Nije sad da pokusavam da mracim,ali....Ne zelim ni da kazem da je nesto dobro sto vidim da nije.Cak bih rekao da Makaric bio medju boljima :o Cemu se nadati sa ovakvom igrom na Marakani? Oni su toliko jadni,da bi mozda najbolje bilo da ponovo izadjemo bez spiceva. A da smo izveli spica na teren protiv OFK,sad bi bili ravnopravni u borbi za titulu :shock: Ne znam ni sam....

Ceo tim nam je mekan,svilenkast i igra uspavljujuci fudbal
Last edited by Voja on Sat Feb 28, 2015 9:34 pm, edited 1 time in total.
Image
laki

Post by laki »

Vojo, ti se zajebavas, jel da? Reci mi da se zajebavas, molim te! Cak i ako se ne zajebavas reci da se zajebavas , LEBA TI! Koji je tebi u stvari, hm kako da se izrazim a da ne kazem k***c...koji je tebi ocin?!
Image
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ajde cisto da bacite oko na na ovaj detalj, ako ste ocekivali ne znam kakvu profesionalnost, igru ili ne znam ni ja sta...
Prosek godina prve postave je bio 21,3... I taj prosek je toliko "visok" iskljucivo zbog Pekarica i Tumbe...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Neizlecivi wrote: Prosek godina prve postave je bio 21,3...
Zasto uvek trazimo izgovore i opravdanja? Zar igrac sa 21 godinu ne bi trebao da zna da sutira loptu sa distance? Zasto nikada Radoju recimo niste prozivali za godine? Ovo danas je bilo lose,i laki kazem MENI je bilo lose,ne teram te da i ti tako mislis.Ako se tebi svidelo,super.Igrati utakmicu sa 3 stopera,izvesti 15 kornera,a ne uputiti sut na gol.... ustvari,ako ce ti biti lakse,eto bili su odlicni,pocepali smo Lucance,ko je sledeci!?
Image
lazarr

Post by lazarr »

Gledam danasnju postavu i razmišljam....
Od 6 pojačanja koje smo doveli u prelaznom roku, igrao je samo Rogač i to zadnjih 15-20 min.

Kako stvari stoje, jedino će Vasilić od njih 6-orice da odigra ovu polusezonu.
Rogač, Karanov,Kokija,Radović, i Džon Meri (svi zajedno) neće odigrati ni 3 utakmice.
I to što će Vasilić odigrati većinu utakmica, ispostaviće se na kraju da nije ni bio preko potreban (osim zbog povreda i kartona) jer imamo Pankova koji sasvim dobro može da zatvori to mesto.

Znači užasno odrađen prelazni rok.

Dovedeš 6 igrača na pozicije koje ti ne trebaju, i ne koristiš ih uopšte a ne dovedeš 3 igrača na pozicijama koje nam itekako nedostaju (špic, play i desno krilo)

To je po meni najveći kiks uprave odnosno sportskog sektora (Vranješa i Džimija)
laki

Post by laki »

To je ono sto ja govorim! Dovodimo poluigrace za kurcevo zdravlje. Bolje da smo nekako skrpili pare za Frajdeja i sve te pare koje smo dali tim "pojacanjima" za plate, da smo stavili u klupski budzet. Izgleda da su neki menadzeri morali da se ugrade u ovom prelaznom roku jer se iz aviona videlo da ni jedan doveden igrac ne vredi kurca. Jedini igrac koji je vredeo je Stemenic a njega smo poslali u Proleter.
Da li sam ja lud ili ko je, ne zna, ali umesto da je danas Stemenic igrao desno a Luka umesto Makirica, desava se to da Stamenom lome noge po pasnjacima beton lige.
Image
Nikola

Post by Nikola »

Sva pojacanja Vojvodine iznose 0 E, a Frajdej 400 000 E.
ПУШТАМ КИШУ!
Locked