23. kolo: Novi Pazar-Vojvodina 0:1
Re: 23. kolo: Novi Pazar-Vojvodina, subota 16h
Ako smem ja da dodam.Zato sto svaki mec i treba da se ide na pobedu,i bolje da pretis nego da se tu nesto uvijas i ne znas sta ces.Ne znam jel ste pratili ,ali Kosanovic je na poslednjoj konferenciji i rekao kako ce Vojvodina igrati,i zasto ce tako igrati.I ja se slazem sa tim.Inace ,ako vreme posluzi,ocekujem utakmicu van JSL standarda,znaci na gol vise.U poslednje vreme mi tako igramo,propustamo sansi mnogo,al i dajemo golova poprilicno.
P O B E D A !
Zna neko ima li nešto od prenosa?
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Jos ne objavljuju nikakav info oko prenosa,sto mozda ipak znaci da ga nece biti.Inace kisa pada veci deo dana,nekolko puta i pljuskovi,plasim se u kakvom ce stanju biti teren,zbog prilicno lose drenaze.Uglavnom kod aut linije moze biti nesto vise vode,dok na drugim delovima ne bi trebalo..
- Ultra slanina
Juce u mozzart listi kvota na Vošu 3.9 malopre videh da je sad 6 

A sad 9.50
Svi preduslovi za našu pobedu su ispunjeni 

- naseljekolumbija
Ultra slanina wrote:Juce u mozzart listi kvota na Vošu 3.9 malopre videh da je sad 6
U toku danasnjeg dana kvota je isla sa 3.9 na 9.5. Smejurija
Evo prenosa na TV Novi Pazar a evo i linka : http://tvboxuzivo.blogspot.com/2013/11/ ... pazar.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U srcu mome jedina si ti!
Nista novo. Cisto informativno, sve nase kladionice se oslanjaju na svetske bukmejkeri, odnoso rade prepisivanje kvota. Jedino je slucaj sto vece uplate na nasu ligu uglavnom cesce idu u lokali u Srbiji, a ne preko. Stoga se kvote regulisu prema uplatama.
Alal vera za prenos.
Alal vera za prenos.
0.0625
Hvalamarkof89 wrote:Evo prenosa na TV Novi Pazar a evo i linka : http://tvboxuzivo.blogspot.com/2013/11/ ... pazar.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- naseljekolumbija
Ох...шта ово би...па ми то водимо...?! 

Dobro odigrano prvo poluvreme, daleko bolje nego na prethodnim utakmicama. Da je bilo vise smirenosti mogli smo dati jos jedan. Pazar umalo da postigne iz prekida i jedne nase greske. Sve u svemu, ima jos mnogo mnogo da se igra, mislim da ako isti rezultat bude do 60. minuta donosimo 3 boda za Novi Sad.
0.0625