24.kolo: Metalac - Vojvodina 0:0
Re: 24.kolo: Metalac - Vojvodina, petak u 16h
Nadam se da će u drugom poluvremenu Vukčevića zameniti Žarko Lazetić, tako bismo dobili na ubojitosti u napadu.
Micic je totalno nespreman i ne razumem kako neko takvog igraca moze stavi u prvi tim. Cuvaj ga brate za drugo poluvreme ako vec moras da ga stavljas u tim, a medjuvremenu neka udje u kondiciju i formu. Jos jedna genijalna Vosa na terenu 

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Boze,kakav li je tek onda Meri,kad nema kvalitet za prvi tim!?ssnigd wrote:Micic je totalno nespreman i ne razumem kako neko takvog igraca moze stavi u prvi tim.

- Neizlecivi
Jel vama svima Micic zaista najslabiji na terenu?
Kako je samo beskoristan ovaj Vukčević majko moja mila.
Mrtva trka između njega i Vukčevića.Neizlecivi wrote:Jel vama svima Micic zaista najslabiji na terenu?
Najveća ljubav, jedina moja, Vojvodinaa..
Igra dobro odbranu, to je vazno za gostovanjaKarlsson wrote:Kako je samo beskoristan ovaj Vukčević majko moja mila.

Sunce ti, treba da organizujemo one strelice da im pokazemo gde se gol nalazi. Mirko Ivanic je bio ceo ovaj tim i to se tek sada vidi.
- Neizlecivi
Meni ovde nista mrtvo nijefkvislife wrote:Mrtva trka između njega i Vukčevića.Neizlecivi wrote:Jel vama svima Micic zaista najslabiji na terenu?

Ne znam sto, ali mi Micic nije toliko los koliko ovde kukaju ljudi... Dobio je mnogo duela.
- naseljekolumbija
Vukcevic pojma nema kao i micic i jovancic. Bod je ovde puna kapa. Ovi su trebali vec dva komada da daju.
79. minut Šuteva u gol 0 (nula). Odobreno izvođenje iz igre Vukčevića.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Da drvo posadimo umesto Vukcevica imalo bi vise koristi od njega... Jel smo iskoristili sve izmene?
razocaran sam,protiv Javora nemamo sta da trazimo ako igra ne bude drasticno bolja
- naseljekolumbija
Dajte merija 

- Neizlecivi
Jos je Pavkov za malo vremena bio sasvim solidan.
Nije mi sve bilo totalno katastrofa, sto je mozda plod toga da sam sebi naredio da ne ocekujem nista i da bez nervoze ispratim do kraja. Gol po meni ponisten opravdano, dok je za poslednji prekrsaj njihov igrac zasluzio crveni. Nadam se da cemo igrati normalno sa spicem u sredu, pa da se nadamo necemu boljem.
Nije mi sve bilo totalno katastrofa, sto je mozda plod toga da sam sebi naredio da ne ocekujem nista i da bez nervoze ispratim do kraja. Gol po meni ponisten opravdano, dok je za poslednji prekrsaj njihov igrac zasluzio crveni. Nadam se da cemo igrati normalno sa spicem u sredu, pa da se nadamo necemu boljem.
Perić ubedljivo najbolji naš igrač.
Igramo sa Trujićem u špicu majko mila ?
Pa zbog čega treniraju Pavkov i Meri ?
Kako li se oseća centarafor koji je rezerva rezervnom krilu iz partizana ???
Ovo je toliko jadan tim da ne postoji adekvatna reč koja bi to opisala....
Blago nama kada su nam dva najbolja tehničara u ekipi Nastić i Pankov ?
Igramo sa Trujićem u špicu majko mila ?
Pa zbog čega treniraju Pavkov i Meri ?
Kako li se oseća centarafor koji je rezerva rezervnom krilu iz partizana ???
Ovo je toliko jadan tim da ne postoji adekvatna reč koja bi to opisala....
Blago nama kada su nam dva najbolja tehničara u ekipi Nastić i Pankov ?
Last edited by Sasa1969 on Fri Feb 26, 2016 7:08 pm, edited 1 time in total.