Čukarički - VOJVODINA (34. kolo) 1:2 (1:0)
Re: Čukarički - VOJVODINA (34. kolo), utorak 3. maj u 17:30
Iskreno, samo poraz danas priznajem kao uspeh. Danas odmoriti igrace, i onda sledece kolo svim snagama na lopove.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Koliko god bio ljut kako Vosa izgleda godinama unazad, ne volim kad izgubi utakmicu, samo se sada manje jedim zbog toga, nego ranije.
Zato ocekujem pobedu, a ne zbog kladionice. Cuka je u ovom momentu zrela da izgubi, a mi da pobedimo
Zato ocekujem pobedu, a ne zbog kladionice. Cuka je u ovom momentu zrela da izgubi, a mi da pobedimo
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
4,95 kvota na dvojku,bajo moj!Biće love!:-))))
Ja bih vise najvise voleo da Cuka uzme titulu ako je to moguce!
Banujte me molim vas 

Kao sto sam rekao,ne verujem u dvojku,ali posto verujem u sistem velikih brojeva (mnogo Cukinih pobeda uzastopce...) ispostovao sam i vecinu forumasa koji kazu da je dvojka i uplatio novac na dvojku.Ako dodje dobrodoslo,ako ne dodje,i ne ocekujem,pa se necu nervirati nesto posebno. Neka nam je srecno!!! 

Mi nismo ni zasluzili da idemo u Evropu,iskreno gledano!
Ne pobedis Vozdovac i izgubis od Radnika....Neka ide Real iz Nisa!
Ne pobedis Vozdovac i izgubis od Radnika....Neka ide Real iz Nisa!
Banujte me molim vas 

Vojvodina: Kordić – Miletić, Rosić, Pankov, Nastić – Maksimović, Sekulić – Malbašić, Meleg, Babić – Trujić
Opet Trujic glumi spica.... E na sta smo spali, da u 3 godine imamo jednog konkretnog spica koji nam ode za 6 meseci...
Opet Trujic glumi spica.... E na sta smo spali, da u 3 godine imamo jednog konkretnog spica koji nam ode za 6 meseci...
..putuj evropo..
..taman kako smo zasluzili..
idemo na pobedu bez centarfora, sta dalje pricati...
..taman kako smo zasluzili..
idemo na pobedu bez centarfora, sta dalje pricati...
- gospodinFKV
Cekam ove neke da dodju i kazu kako ovo i nije tako lose. Prosto nas je sramota kako nam dobro ide. Svaka cast Lalatu 

Ova Cuka se, bar za sada, sprda sa nama...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Kordić se vratio u formu od jesenas
Ne znam, ranije bih se nervirao zbog ovakvih stvari... sad mi je već prilično smešno

Ne znam, ranije bih se nervirao zbog ovakvih stvari... sad mi je već prilično smešno
- Neizlecivi
Dobro igraju Čukaričani 

Ovi retardi od fudbalera, ne bi dali gol ni sa gol linije. Bruka.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- naseljekolumbija
sta ovi kreteni promasuju
pa ovo bi neka baba u invalidskim kolicima dala.
Cukaricki nije imao ni jednu jedinu sansu a zbog kretena u nasim redovima vodi. iako je trebalo da bude 0-3

Cukaricki nije imao ni jednu jedinu sansu a zbog kretena u nasim redovima vodi. iako je trebalo da bude 0-3