Miletić je odradio svoj posao u Voši sasvim korektno.Šteta što je igrao na poziciji koja mu nije prirodna, pa nije istakao svoj kvalitet u punom svetlu, već smo primetili neke nedostatke u igri na desnom beku.Želim mu sve najbolje u daljoj karijeri.
Nažalost i drugi bek nam je sa istim manama, pa smo u napadu /u Evropi/ bili jalovi.
Ja ne mogu da prežalim što nismo doveli Josimovića.Visok, snažan, prodoran, sa odličnim centaršutom i šutom.Jako me podseća na Kolarova.
Šteta i za njega i za Vošu što je izabrao Bačku Palanku, koja je neočekivano loše startovala i tamo se izgubio sav njegov kvalitet na poziciji levog beka, a nama je jako falio takav bek u ovim evropskim mečevima.
Mogli bi protiv Spartaka videti Burekovića, ako već nećemo videti promene na drugim pozicijama.Antića sigurno ne spremaju za odlazak.
Sutra će najzanimljiviji duel biti trenerski, između gore pomenutog Rusa Černjišova i Lalatovića

Proverićemo i koliko je uprava i struka pogrešila sa Makarićem?
Videćemo još neke naše bivše igrače, od kojih me Mudrinski ne interesuje nimalo, kao što me neće interesovati svi slični blizanački preletanovići.
Moramo dobiti ovaj vojvođanski derbi, kako bi održali drugu poziciju na tabeli, kao i ritam dobrih rezultata u JSL.