Potpuno se slazem sa tobom.Peric je najbolji golman Vojvodine koga sam gledao, jos od vremena Ratka Svilara i mislim da je skandal sto ga guraju u drugi plan.Akcent wrote:Rockov je odlican golman, ali Peric je bolji. Ko je Pericev menadzer? wtf? Pustite decka da brani!
22. kolo: Spartak - VOJVODINA 1:4 (0:1)
- Pera Centar
Re: 22. kolo: Spartak - VOJVODINA, nedelja 19.02. u 14h
To što oni misle, neka misle.Vojvodina nikad ne može biti u rangu Surdulice, Javora itd..Djisa wrote:naseljekolumbija wrote:Ti nisi u pravu. Ja nisam rekao da treba da prenose bsk surdulicu ili javor vec Vojvodinu. Vojvodinu prati veliki broj ljudi. To sto su nas prenosili su derbiji sa blizancima i jos jedna ili dve. Otkupili su prava na nasu ligu, imaju 5 kanala... danas se igraju dve utkamice nase lige i oni ne prenose?!Djisa wrote: Nisi u pravu. Treba biti realan. Oni su privatna televizija I prenose ono sto se najvise gleda, a to su blizanci. Trecu utakmicu prenose ostale ekipe, a realno nas vise nego neke druge. Njima je cilj gledanost, a to se dobija blizancima, a ne utakmicama Surdulica, Bsk, Javor ili Lucani. Ja iskreno ne gledam nikog sem Vojvodine, pa onda mozes zamisliti da ni njihovi navijaci ne gledaju nas ili mali broj, a utakmice onih gledaju I jedni I drugi, pa cak I neutralci. Tako da ima razloga, a mi mozemo samo da se ljutimo sto nemamo vecu gledanost, jer da imamo I nas bi prenosili cesce.
Imaju prava na tri utakmice po kolu. Pa nece valjda da prenose 2 koje se igraju u isto vreme. Nego rasporede petak, subota, nedelja po jedna. @ meca blizanci plus jos jedna. A za njih je Vojvodina tek malo iznad Surdulice I ostalih, a dooooosta ispod blizanaca.
Ovo je morao da prenosi Javni servis Vojvodine, a to je RTV.
Ko gleda arenu, rts neka gleda, ali za svoje gledaoce Javni servis Vojvodine je u obavezi, jer mi u Vojvodini njima plaćamo tv pretplatu i njihova je obaveza da prenose Vojvođanski fudbalski derbi, ako arena već nece.A to što se igra u isto vreme sa drugim mečevima nema veze, jer kako u drugim evropskim zemljama prenose celu Ligu, da li u multiprenosima ili pojedničnim, svejedno.
Ovde se stalno izmišljaju kojekakvi nebulozni razlozi da se ne bi prenosile druge utakmice, osim blizanačkih.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Upravo to. Rtv treba da bude adresa nase ljutnje, a ne Arena.Turija wrote:To što oni misle, neka misle.Vojvodina nikad ne može biti u rangu Surdulice, Javora itd..Djisa wrote:Imaju prava na tri utakmice po kolu. Pa nece valjda da prenose 2 koje se igraju u isto vreme. Nego rasporede petak, subota, nedelja po jedna. @ meca blizanci plus jos jedna. A za njih je Vojvodina tek malo iznad Surdulice I ostalih, a dooooosta ispod blizanaca.Djisa wrote: Nisi u pravu. Treba biti realan. Oni su privatna televizija I prenose ono sto se najvise gleda, a to su blizanci. Trecu utakmicu prenose ostale ekipe, a realno nas vise nego neke druge. Njima je cilj gledanost, a to se dobija blizancima, a ne utakmicama Surdulica, Bsk, Javor ili Lucani. Ja iskreno ne gledam nikog sem Vojvodine, pa onda mozes zamisliti da ni njihovi navijaci ne gledaju nas ili mali broj, a utakmice onih gledaju I jedni I drugi, pa cak I neutralci. Tako da ima razloga, a mi mozemo samo da se ljutimo sto nemamo vecu gledanost, jer da imamo I nas bi prenosili cesce.
Ovo je morao da prenosi Javni servis Vojvodine, a to je RTV.
Ko gleda arenu, rts neka gleda, ali za svoje gledaoce Javni servis Vojvodine je u obavezi, jer mi u Vojvodini njima plaćamo tv pretplatu i njihova je obaveza da prenose Vojvođanski fudbalski derbi, ako arena već nece.A to što se igra u isto vreme sa drugim mečevima nema veze, jer kako u drugim evropskim zemljama prenose celu Ligu, da li u multiprenosima ili pojedničnim, svejedno.
Ovde se stalno izmišljaju kojekakvi nebulozni razlozi da se ne bi prenosile druge utakmice, osim blizanačkih.
Kup je nas!
- Neizlecivi
Usao Trujic umesto Kovacevica. Ne znam da li to znaci da smo menjali formaciju? Ili smo od starta krenuli 4-4-2.
-
Perica svaki petak subotu mozes videti u izlasku ... mislim da je to najveci problemPera Centar wrote:Potpuno se slazem sa tobom.Peric je najbolji golman Vojvodine koga sam gledao, jos od vremena Ratka Svilara i mislim da je skandal sto ga guraju u drugi plan.Akcent wrote:Rockov je odlican golman, ali Peric je bolji. Ko je Pericev menadzer? wtf? Pustite decka da brani!
Ko je bio boji posle naseg vodjstva? Neke sanse?
Banujte me molim vas 

- Pera Centar
Jesi ga ti video ili ti je neko rekao, ovo tvoje u domenu rekla kazala.Ono o cemu ja govorim je teren, Peric i posle izlaska je bolji od Rockova.Vosa je sve wrote:Perica svaki petak subotu mozes videti u izlasku ... mislim da je to najveci problemPera Centar wrote:Potpuno se slazem sa tobom.Peric je najbolji golman Vojvodine koga sam gledao, jos od vremena Ratka Svilara i mislim da je skandal sto ga guraju u drugi plan.Akcent wrote:Rockov je odlican golman, ali Peric je bolji. Ko je Pericev menadzer? wtf? Pustite decka da brani!
Oćemo sad od Rockova da pravimo Kordu....ajde da sačekamo da pokaže šta ume na terenu pa da donosimo zaključke na osnovu toga, a ne da dečka odmah dočekamo na nož. Ako je neko zaslužio šansu posle toliko godina u klubu to je on.
Come on you Reds!
54. minut: GOL! Voša vodi 0:2! Sjajna akcija crveno-belih završila se proigravanjem Paločevića za Babića, koji je preciznim udarcem sa desetak metara iskosa sa leve strane pogodio suprotni ugao gola Spartaka.
- Neizlecivi
Dok se vi svadjate ko je bolji, vodimo 2-0
54. minut: GOL! Voša vodi 0:2! Sjajna akcija crveno-belih završila se proigravanjem Paločevića za Babića, koji je preciznim udarcem sa desetak metara iskosa sa leve strane pogodio suprotni ugao gola Spartaka.
*** 2-1 smanjili su odmah...
**** 3-1

*** 2-1 smanjili su odmah...
**** 3-1

Last edited by Neizlecivi on Sun Feb 19, 2017 4:33 pm, edited 1 time in total.
Slažem se.1892 wrote:Oćemo sad od Rockova da pravimo Kordu....ajde da sačekamo da pokaže šta ume na terenu pa da donosimo zaključke na osnovu toga, a ne da dečka odmah dočekamo na nož. Ako je neko zaslužio šansu posle toliko godina u klubu to je on.
Rockov je naše dete i treba sačekati da barem vidimo momka na golu, pa da onda donosimo zaključke, tj da li je opravdano stao na naš gol.
Ovako, na neviđeno i na pretpostavkama, nije dobro pisati komentar, samo na osnovu ranijih Perićevih odbrana.
Moj stav je uvek: neka brani bolji.
Samo da ne vrate na gol (posle oporavka od povrede) Kordića, kao mlađeg od Perića, sa ,,argumentom", da je mlađi i perspektivniji, pa čak i od Rockova

Mislim, može im se čak i to - ko te pita da li ,,objašnjenje" ima smisla ili nema.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Шта се дешава сад ово, 1-3 и паде сајт клуба, барем мени 
Ко је дао трећи?

Ко је дао трећи?
- Neizlecivi
Pala su tri gola u roku od 5 minuta... Mi poveli, oni smanjili, opet mi podigli na 2 razlike 

-
Potpuno se slazem sa tobom.Peric je najbolji golman Vojvodine koga sam gledao, jos od vremena Ratka Svilara i mislim da je skandal sto ga guraju u drugi plan.[/quote]
Perica svaki petak subotu mozes videti u izlasku ... mislim da je to najveci problem[/quote]
Jesi ga ti video ili ti je neko rekao, ovo tvoje u domenu rekla kazala.Ono o cemu ja govorim je teren, Peric i posle izlaska je bolji od Rockova.[/quote]
Da, tri cetiri puta .. dok je Dusan Micic ljubitej rulet gaja ali pre svega veliki sportista iz nervoze popije 4 5 mineralnih nikad cigara i pivo pored njega ... mada svako svoje slobodno vreme trosi kako hoce.
evo na pobedeee
Perica svaki petak subotu mozes videti u izlasku ... mislim da je to najveci problem[/quote]
Jesi ga ti video ili ti je neko rekao, ovo tvoje u domenu rekla kazala.Ono o cemu ja govorim je teren, Peric i posle izlaska je bolji od Rockova.[/quote]
Da, tri cetiri puta .. dok je Dusan Micic ljubitej rulet gaja ali pre svega veliki sportista iz nervoze popije 4 5 mineralnih nikad cigara i pivo pored njega ... mada svako svoje slobodno vreme trosi kako hoce.
evo na pobedeee