Prijatelju dobra stvar je da deca uzmu pehar ali ne pod imperativom nego kao posledica jedne dobre igre i kvalitetnog rada.Najbolji primer su prethodne generacije koje su osvajale taj isti turnir a sada ih nema nigde oko prvog tima vec su podeljena po seoskim klubovima i vecina njih unistena.Partizan je doveo generaciju 1988-1989 je mu generacija 1987 igra za Teleoptik.Nasi Omladinci su zaista talentovani i ako ostanem u Vosi mnogi od njih ce igrati za prvi tim.Ali oni igraju i ligu Srbije u kojoj se nalaze na 5 mestu iza OFK-a,Rada,Zvezde,Partizana pa ih ja kao trenerPRIJATELJ wrote:Ama,treneru pa zasto nije vazno ko ce osvojiti pehar.Ma treba mi da ga osvojimo i pokazemo koliko smo talentovani.Ajmo prestati sa pricom o talentima,dobrim igrama a onda da se borimo za opstanak ili pustamo nekim drugima da nam uzmu pehar.Ma treba bre obe utakmice sutra da pobedimo a kako,da li lepom ili ruznom igrom zabole me.Samo uspeh se ceni i vrednuje,sve ostalo je dim i prazna prica.Ne vredi Ti i ja se nikad ne mozemo sloziti,mnogo razlicito gledamo na sve.Pozdrav.
necenim manje zbog toga.Nemislim da ovde pametujem ali Ajaksova skola fudbala je jedna od najboljih u SVETU ali to zvanje nisu stekli rezultatima nego po obucenim i kvalitetnim igracima.Rezultat je primaran samo u prvom timu

p.s.Strasno bih voleo da nasi mladi igraci odu iduce godine u Italijanski
Vijaredjo i osvoje taj turnir