23. Memorijalni turnir "Stevan Nešticki"

Djumi

Post by Djumi »

PRIJATELJ wrote:Ama,treneru pa zasto nije vazno ko ce osvojiti pehar.Ma treba mi da ga osvojimo i pokazemo koliko smo talentovani.Ajmo prestati sa pricom o talentima,dobrim igrama a onda da se borimo za opstanak ili pustamo nekim drugima da nam uzmu pehar.Ma treba bre obe utakmice sutra da pobedimo a kako,da li lepom ili ruznom igrom zabole me.Samo uspeh se ceni i vrednuje,sve ostalo je dim i prazna prica.Ne vredi Ti i ja se nikad ne mozemo sloziti,mnogo razlicito gledamo na sve.Pozdrav.
Prijatelju dobra stvar je da deca uzmu pehar ali ne pod imperativom nego kao posledica jedne dobre igre i kvalitetnog rada.Najbolji primer su prethodne generacije koje su osvajale taj isti turnir a sada ih nema nigde oko prvog tima vec su podeljena po seoskim klubovima i vecina njih unistena.Partizan je doveo generaciju 1988-1989 je mu generacija 1987 igra za Teleoptik.Nasi Omladinci su zaista talentovani i ako ostanem u Vosi mnogi od njih ce igrati za prvi tim.Ali oni igraju i ligu Srbije u kojoj se nalaze na 5 mestu iza OFK-a,Rada,Zvezde,Partizana pa ih ja kao trener
necenim manje zbog toga.Nemislim da ovde pametujem ali Ajaksova skola fudbala je jedna od najboljih u SVETU ali to zvanje nisu stekli rezultatima nego po obucenim i kvalitetnim igracima.Rezultat je primaran samo u prvom timu :!: Omladinske kategorije pre svega sluze za to da spreme i obucavaju igrace za prvi tim.
p.s.Strasno bih voleo da nasi mladi igraci odu iduce godine u Italijanski
Vijaredjo i osvoje taj turnir :!: Nadam se da se slazes samnom.
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Minja
Administrator

Post by Minja »

Ostao sam duzan jos jednu informaciju. Pogodak za Vojvodinu postigao je Sava Kovačević
Dejan

Post by Dejan »

ZAVRŠEN 23. MEMORIJAL „STEVAN NEŠTICKI”
Vojvodina zasluženo

Vojvodina - Reprezentacija Republike Srpske 1:0 (1:0)
Fudbalski centar "Vujadin Boškov", gledalaca 350, sudija Miljković (Novi Sad), strelac Kovačević u 15. minutu. Žuti karton Kovačević (Vojvodina).
VOJVODINA: Jorgić, Ćalić, Budimir, Tomčić, Kačar, Vukobratović (Bratić), Colić, Kovačević, Šinka (Ubiparip), Pavlović, Spasojević.
REPUBLIKA SRPSKA: Bodiroga, Kosorić, Despotović, Radulović, Papaz, N. Vujić, D. Vujić (Stevanović), Tonković (Žerić), Todorović, Milutinović (Nikolić), Stokić..
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Treneru,potpuno se slazem sa ovim zadnjim da bi trebalo da odemo u Italiju i osvojimo trofej u Vijaredju.Ali opet mislim da se u porazima gubi indetitet igraca a samo pobedama dobija mentalitet pobednika.Pa sva deca,ne samo u fudbalu se bore da pobede na bilo kom takmicenju.A sa porazima vec u startu postaju autsajderi.No nije bitno,vazno je da smo osvojili i ovaj turnir pa guramo dalje do novih pobeda.Pozdrav.
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Naravno da je bolje da pobedjuju ali zaista to nesme biti primarni tj.najvazniji cilj kod mladjih kategorija.Prvi cilj je da ih sto vise bude u prvom timu i da budu tehnicki i takticki obuceni.Tek onda na drugom mestu je rezultat.
p.s.Danas sam gledao turnir i mogu ti reci da su me Pavlovic i ekipa mnogo iznervirali zbog igre koju su prikazali :!:
Image
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
budababa

Post by budababa »

Bravo za klince, nadam se da ce ova generacija biti upamcena i po rezultatima jednog dana u prvom timu!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
BARABA

Post by BARABA »

BRAVO :lol:
Владика
Administrator

Post by Владика »

Pitanje za Barabu, da li si iz originalnih Baraba i da li vam je ziva zastava? Da li je to mozda na pomolu reaktiviranje?
Locked