1. kolo: c.z. - VOJVODINA 0:0
- Pera Centar
Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, petak 20h (Arena, B92)
Utakmicu između cz i Vojvodine, koja je na programu u petak od 20.00 časova na stadionu cz. direktno će prenositi dve televizije – TV Arena sport kao i B92.
Možemo da gledamo i mi što nemamo Arenu.
Možemo da gledamo i mi što nemamo Arenu.
- slanobarac
Opšte poznato je da uvodni mečevi mogu doneti iznenađenja. Oni uglavnom loše otvaraju prvenstva ali da bude i 5:0 za njih ili da mi pobedimo to nam ništa neće reći. Može samo da nas dovede u još veću zabludu. Evropska utakmica može nam otprilike nagovestiti kakvi ćemo biti 21/22.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Velika vecina komentara je pesimisticna,daj malo ljudi pozitive...Ajde da ne kukamo non stop!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
- gospodinFKV
Od kako su u potpunosti preuzeli kontrolu nad ligom, ni u prvom kolu iznenadjenja nema vec neko vreme. Skoro je bio clanak na temu njihovih startova u prvenstvu, posto kanda nije bilo dovoljno clanaka na temu zvezde ovog leta.slanobarac wrote:Oni uglavnom loše otvaraju prvenstva
Kladionice bi prve znale da nesto ne stima, a kvota 15 na nas govori da ce tu iznenadjenja tesko da bude. Kada je travnati teren u pitanju, ja sam uvek bio optimista, ali kako ovde teren igra najmanju ulogu vec neko vreme, ja zaista ne vidim ovde ni bod. Zvezda moze da kiksne na par utakmica. Mi, nazalost, nismo akteri jedne od tih.
Voleo bih da gresim, ali tako je...

- slanobarac
@torrente
Na osnovu čega da budem optimističan? Zbog izjave Đorđevića i V. Simića?
Samo neka oni igraju fudbal i na terenu pokažu ono što govore u medijima. A i sam vidiš da su to dve različite stvari. Dakle, gospodo teren je vaš.
Na osnovu čega da budem optimističan? Zbog izjave Đorđevića i V. Simića?
Samo neka oni igraju fudbal i na terenu pokažu ono što govore u medijima. A i sam vidiš da su to dve različite stvari. Dakle, gospodo teren je vaš.
- slanobarac
Znači Mrkaić ponovo starter. I kod Đorđevića. Verovatno je dobro odradio pripreme i to je to. 

- Deep Purple
Nema ko drugi ali igramo sa dva spicaslanobarac wrote:Znači Mrkaić ponovo starter. I kod Đorđevića. Verovatno je dobro odradio pripreme i to je to.
Kvota na nas 18 ja ne pamtim takvu kvotu na nas ni kada smo igrali protiv Atletika u Španiji 

- naseljekolumbija
У моцарту је квота 10,5fare wrote:Kvota na nas 18 ja ne pamtim takvu kvotu na nas ni kada smo igrali protiv Atletika u Španiji
Иначе одличан пренос и слика на у92

Last edited by naseljekolumbija on Fri Jul 16, 2021 8:01 pm, edited 1 time in total.
- Pera Centar
Na b92 pise da nema prenosa.Jel ima neko neki link za utakmicu?
- slanobarac
Ajde da se ne zezamo. Jači smo sa njim u svlačionici nego na terenu. Kiptim od ne strpljenja da vidim taj ultra ofanzivni tim sa dva špica.Deep Purple wrote:Nema ko drugi ali igramo sa dva spicaslanobarac wrote:Znači Mrkaić ponovo starter. I kod Đorđevića. Verovatno je dobro odradio pripreme i to je to.

3 bivša kapitena Voše u Zvezdi Ivanić, Babić i Katai i na klupi Pankov sve kapiteni i zamenici kapitena i plus Pavkov
Link?
Vojvodino znaj, da tebe volim ja i dok sam živ, ja bodriću te moja jedina...
Simić na golu, Novica na klupi, Novevski gurnut u vatru na ovakvoj tekmi, Mrki Međed u napadu... Neće ovo da valja i pored svog optimizma.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
http://plus.freestreams-live1.com/arenasport1-sr1/" onclick="window.open(this.href);return false;PZS wrote:Link?