Realno kako sam ocekivao odlicno smo prosli.
Mene samo plase ove setnje igraca Proletera kroz nasih 16m. Plase me jer mislim da nam stizu kvalitetniji protivnici uskoro
Danilo wrote:Zaboravio sam da istaknem da znamo da kritikujemo igru ,igrace, trenera al ja moram da kritikujem i nas navijace .Totalno smo razocarali i podbacilli,znam da ne igramo dobro ,tj da igramo lose,ali nase mesto je na tribinama.Osecao sam se kao u pozoristu ,ma nikakve emocije sa tribine nije bilo, niti aplauza niti povika ama bas nista, pa ni navijaca ....najvise mislim na Zapad
Aliexpress verzija Mrkajica.ernesto wrote:Kakav je Ortiz bio?
Nije bio primetan. Nije se ni igralo mnogo na njega. Nije ni bilo centarsuteva, osim iz prekida, gde se Vosa dosta dobro branila ( Kovacevic, Devetak). Kopitovic mi nekako lagan za stopera, a nije nesto ni brz.Deep Purple wrote:Aliexpress verzija Mrkajica.ernesto wrote:Kakav je Ortiz bio?
Danilo wrote:Zaboravio sam da istaknem da znamo da kritikujemo igru ,igrace, trenera al ja moram da kritikujem i nas navijace .Totalno smo razocarali i podbacilli,znam da ne igramo dobro ,tj da igramo lose,ali nase mesto je na tribinama.Osecao sam se kao u pozoristu ,ma nikakve emocije sa tribine nije bilo, niti aplauza niti povika ama bas nista, pa ni navijaca ....najvise mislim na Zapad
Sve se slažem.Krle wrote:To osipanje na tribini je krenulo od pumpadžije (znamo čiji je on bio izbor), pa su onda usledila milovanja sa Duhovim omiljenim klubom, što na terenu, a više na tribinama (trka za najčetnika, valjda). Ko to da podrži? Samo oni koji imaju interes ili aspiracije prema mazohizmu.
Kada dođe, ako ikad se to desi, iskrena, novosadska građanska uprava, koja će lepo prvi da se izvini, a onda da zauzme stav, bilo kakav, ali stav, stvari se mogu drastično izmeniti za kratko vreme. Cela Vojvodina je bila uz klub kada se borio za boje Novog Sada i ravnice. Ko bi sada odvajao vreme i zdravlje za podršku ovakvom klubu, koji gleda kupus, a vadi meso. Ili obrnuto, svejedno.