Voja wrote:Krle wrote:Kad su čekali da ovaj bivši spali sve što je moglo u međuljudskim odnosima. Dobro je i da je ovo sastavio. Mada...
Iskreno nisam ocekivao da ce skinuti Stevanovica... Mi golove primamo zbog ocajne sredine terena (i opet po 1 gol na mecu nije ni strasno),a po meni odbrandbena cetvorka se lepo formirala i trebalo je samo da se radi na opustanju i rutini.... al ajd... Videcemo... mada trio koji sam naveo mi ne uliva nikakvu nadu.... Sto se njihovih tice danas bih posebnu paznju obratio na Ndyaea i Sapica

I ja se slazem da Stevanovic nije trebao biti prvi koji ce na klupu, ali najverovatnije hoce da isforsiraju Devetka na stoperu, kao mladeg igraca. Devetak je brzi od Stevanovica, ali mislim da je Stevanovic stabilniji i bolji u skok igri, a i trenutno uigranija zadnja linija sa njim.
Devetak i Jelicic u stoperskom paru: hmmm???
Sta se desilo sa Simcem, pa i Kabicem, Neskovicem i Mileticem?
Prvenstveno sa Simicem? Mislim da bez njega nemamo nikakvog napada. Dzaba dva spica, kad nijedan nije opasan i ubojit. Ko ce ovde da organizuje napad? Topic, Busnic, i Zukic za to nisu sposobni. Sve je to sporo (klaj-klaj) i bez kreacije.