5. kolo: Mladost - VOJVODINA 2:2 (2:2)
Re: 5. kolo: Mladost - VOJVODINA, subota 20.30
Bas je dobro izgledala ograda tih godina! Poslednjih nekoliko upisa kao da citam bivsi firmin forum
Mladost nikako da uspadne iz lige, godinama je stabilan superligas. Nadam se da ce Mladost, Javor i Radnik sto prije ispasti iz lige! Sutra ocekujem tvrdu utakmicu i nasu minimalnu pobjedu, mislim da jos dugo necemo imati pozitivnu gol razliku iako ocekujem pobjede u sledecih tri, cetiri utakmice, sve sa jednim, najvise dva gola razlike.

-
Najbolja gostovanja su bila u periodu 2005-2008. Toliko smo jaka grupa bili i sto je najbitnije jedinstveni kao nikada. Drago mi je da smo se podsetili tih vremena, a i mladji bi mogli da saznaju nesto sto nisu znali.
Uprava napolje!
Steta sto nema neke stranice sa slikama kao sto je na firminom sajtu bila ona galerija sa slikama, da se vidi kako je grupa izgledala tih godina...
Teško gostovanje kao i uvek tamo,teren užasan.Očekujen tvrd meč i 1-0 Bolingi 

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- slanobarac
-
Jednom sa bio na gostovanju u Lučanima bila je kup utakmica čini mi se sa Metalcem (kome su stadion renovirali tada) ili sa slobodom više se ne sećam.
Znam samo da mi je to bilo 99% najače gostovanje na kom sam bio. Tj after u nekoj kafani kod šapca

Сигурно мислиш на ово
Све у свему дај Боже да је и њима и Сурдулици ово последња сезона у Суперлиги
[/quote]
E to je to gostovanje

- Deep Purple
- slanobarac
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
A mi da izlazimo na ulicu i tražimo da opozoveslanobarac wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 5:40 pmDa ne mora predsednik da daje ostavku.![]()

- slanobarac
Ja predvodim proteste.Deep Purple wrote: ↑Sat Aug 26, 2023 6:01 pmA mi da izlazimo na ulicu i tražimo da opozove![]()

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Očekujem da ćemo eksplodirati večeras, ali realnije je da će Lučanci odigrati čvrstu utakmicu i sakriti nam loptu.
No, valjda u ovoj raspaloj ligi možemo i mi da povežemo dve pobede... Trener bi ladno mogao i da promeni par igrača u startnoj postavi. Recimo da startuje sa Gruzinom i Radulovićem, a da Bukinca i Malbašića ostavi na klupi.
No, valjda u ovoj raspaloj ligi možemo i mi da povežemo dve pobede... Trener bi ladno mogao i da promeni par igrača u startnoj postavi. Recimo da startuje sa Gruzinom i Radulovićem, a da Bukinca i Malbašića ostavi na klupi.
Радуловић место Малбашића и Грузин као стартери, остало исто.
Браво за тренера што је извадио Малбашу из прве, имамо се чему надати.
Браво за тренера што је извадио Малбашу из прве, имамо се чему надати.
-
Molim za link za nas koji nemamo ( ne zelimo da imamo) Arenu.
Uprava napolje!