4. kolo 24/25: VOJVODINA – TSC 1:3 (0:2)
- Uvek sa tobom
Re: 4. kolo 24/25: VOJVODINA – TSC, nedelja 20h
Залажу се да што више људи купи пропусницу и онда их/нас овако зајебавају.
Такође из истог разлога сутра нећу бити у Тополи.
Такође из истог разлога сутра нећу бити у Тополи.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Bez da branim naše ozbiljne amatere ali se za samu organizaciju na njihovom stadionu pita i Tsc ali eto brzo se vraćamo na Karađorđe neka se izdrži još mesec dana, pa će na dalje naši amateri imati odrešene ruke .
Dođeš na šalter sa kupljenom sezonskom i onda čekaš kao idiot da te oni pronađu na nekom spisku. Pa jel mene neko zajebava? Zar nije dosta što sam doneo kartu, gde piše moje ime i prezime koje mogu da potvrdim uz ličnu kartu, a oni još dodatno te traže po papirima. Ispred mene su bili ljudi sa 5 do 10 sezonskih od drugih, pola sata čekanja za nešto je moglo da se završi za 10min max.
- naseljekolumbija
Невиђене будалаштине и глупости са овим картама, гарантујем да ово нема нигде на свету! Морам да се цимам до тополе и још ме и они зајебавају!? Е па неће више, видимо се на Карађорђу
- Deep Purple
I pored crvenog Medojević danas jednostavno mora da počne , aj sad do pobede i čujemo se večeras !
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... onu/489356I to se dešava: TSC u vojvođanskom derbiju 'gostuje' na svom stadionu
Bice danas tesko bez bar tri standardna igraca, rivalu bas i ne cvetaju ruze od pocetka prvenstva, valjda ce biti pobeda...Nemojte da se dvomite nego i danas i u cetvrtak svi u Topolu! Bicemo valjda zajldovoljni!
Amateri još nisu prijavljenima za put javili kad i odakle se kreće.
- gospodinFKV
Zamisli da im kazes da se moze slobodno uci u devedesete godine 20. veka i resiti sve jednim laptopom i excel tabelom.hvylarn wrote: ↑Sun Aug 11, 2024 8:16 am Dođeš na šalter sa kupljenom sezonskom i onda čekaš kao idiot da te oni pronađu na nekom spisku. Pa jel mene neko zajebava? Zar nije dosta što sam doneo kartu, gde piše moje ime i prezime koje mogu da potvrdim uz ličnu kartu, a oni još dodatno te traže po papirima. Ispred mene su bili ljudi sa 5 do 10 sezonskih od drugih, pola sata čekanja za nešto je moglo da se završi za 10min max.

Ili pri kupovini sezonske traže email na koji svim vlasnicima pošalju njihovu kartu jer se svakako ulazi sa qr kodom, naučna fantastika 

- gospodinFKV
- Mare_Liman
Једва 2 буса испред југа чини ми се, сад да л само фирмина или је ту и за остале трибине, чини ми се да ће бити ужасна посета данас...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ništa bolje nisu ni zaslužili.Mare_Liman wrote: ↑Sun Aug 11, 2024 5:56 pm Једва 2 буса испред југа чини ми се, сад да л само фирмина или је ту и за остале трибине, чини ми се да ће бити ужасна посета данас...
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
Са таквим приступом нисмо ни ми ништа боље заслужили.VošaNS wrote: ↑Sun Aug 11, 2024 5:58 pmNišta bolje nisu ni zaslužili.Mare_Liman wrote: ↑Sun Aug 11, 2024 5:56 pm Једва 2 буса испред југа чини ми се, сад да л само фирмина или је ту и за остале трибине, чини ми се да ће бити ужасна посета данас...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Carević-Baros-Sičenje-Korać-Butean-Medojević-Njegoš-Veličković-Seri-Bamidele-Ivanović
Da li ćemo ikada dočekati Rosića na golu?
Da li ćemo ikada dočekati Rosića na golu?
Stojim u mestu gubim vreme