Ferencvaroš-Vojvodina 3:2
Vojvodina je povela iz prvog napada. posle centarsuta sa leve strane jovanovic je pogodio stativu, a potom kovacevic pogodio prazan gol 0-1!!!BondNS wrote:Első támadásából vezetést szerzett a Vojvodina. Baloldali beadás után Jovanovic a kapufára lőtte a labdát, a kipattanót Kovacevic az üres kapuba továbbította (0-1).
Jel zna neko da prevede??
Naravno ne znam madzarski doveo sam mladu komsinicu...

-
Steta sto smo ispustili lepo vodjstvo od 2-0
Last edited by Stara Garda on Fri Jul 08, 2005 8:02 pm, edited 1 time in total.
Dejane, Dejane odlično si se snašao.Nekad su se u Turiji ponosili stihom ,,lako ti je poznati Turinca, velik bećar, a još veća brica., ali mladi Kikinđani su mnogo konkretniji.
Mislio sam da će biti za pobedu, ali, nažalost, sada za utehu, možete odslušati Đoletovu ,,Belu Lađu,,:
..Od Zemuna do Pasave voda peni,
a u Pešti promenada, blago meni.
Brinuti sam, kerem sepe,
Mađarice moje lepe,
a mene čeka bela lađa
Moram da idem sad…..
Šteta, zbog rezultata, ali ja sam zadovoljan.Revanširaćemo se, nadam se, u Novom Sadu.
Mislio sam da će biti za pobedu, ali, nažalost, sada za utehu, možete odslušati Đoletovu ,,Belu Lađu,,:
..Od Zemuna do Pasave voda peni,
a u Pešti promenada, blago meni.
Brinuti sam, kerem sepe,
Mađarice moje lepe,
a mene čeka bela lađa
Moram da idem sad…..
Šteta, zbog rezultata, ali ja sam zadovoljan.Revanširaćemo se, nadam se, u Novom Sadu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pripreme su pocele pre 7 dana i uprava ta cinjenica nas je kostala pobede. Izmene i pad snage kostali su ovu neiskusnu ekipu pobede. Sve u svemu, a nadam se da ce to i trener potvrditi, jedna uspela prijateljska utakmica crveno-belih iz Novog Sada. Tekmu je dosta ljudi pratilo na ferencovom sajtu a komentari su padali na chatu. Steta sto nemamo tu opciju kad Vosa igra na strani!
p.s. Od danas ne pijem Rosu kiselu vodu!!
p.s. Od danas ne pijem Rosu kiselu vodu!!