Live prenos Vosinih utakmica

Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ko ima tel sa GPRSom neka ukuca adresu www.tagtag.com/vosalive

a ko nema neka ide preko kompa na www.tagtag.com i pri dnu ekrana neka upise gornju adresu u TTEmulator,pa pogledajte kako sve to izgleda...

Svi mogu ostavljati poruke!!!!
Last edited by Voja on Sun Jul 10, 2005 2:26 pm, edited 1 time in total.
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vidim,Stara Garda je vec posetio VosaLive... znaci li to da smo dobili i prvog izvestaca??? :wink: S obzirom koliko su nase utakmice dinamicne,nema bojazni da nesto necete stici napisati :lol:
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

podbara wrote:Na mene se moze racunati. Test bi mogli da napravimo 16.VII sa Zeljom?
Ogi, ja predlazem da ti vodis celu akciju(normalno ako ti vreme dozvoljava)! Amaterki jeste al da pocnemo pa mozda i nesto napravimo. Meni je problem sto tekmu posmatram sa severa tako da cete od mene dobijati vreme i ime igraca koji su bili u sansi,dobili karton ili dali gol!
Moze, test sa Zeljom. Iako je predvidjeno da prenos radimo samo kada gostujemo, ali prvo trebamo da testiramo. Experiment cemo raditi na njima :P

Lista izvestaca:
1. podbara

Ostali?
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ogi
Administrator

Post by ogi »

Kontam da cu naci taj program/skriptu do tada, ako ne, uradicemo na Vojinu varijantu.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Da li podbara ima tel. sa GPRSom?Stara Gardo,sta je s tobom,imas li fon ili si na VosaLIVE pisao sa kompa?Ostali???
Image
BondNS

Post by BondNS »

Ne zelim nista definitivno da obecavam, jer se lako moze desiti da zbog posla ne stignem na utakmicu. Ako budem na utakmici rado cu se odazvati akciji SMS izvestavanja.
BTW imam telefon sa GPRS-om.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Imam i ja tel sa GPRSom ali ni slanje sms-a Ogiju za pocetak nece predstavljati problem,samo treba utakmicu podeliti na periode po izvestacima da se ne gomilaju poruke za ista desavanja (prilike,poluprilike,golovi,kartoni...)
ogi
Administrator

Post by ogi »

Stara Garda wrote:samo treba utakmicu podeliti na periode po izvestacima da se ne gomilaju poruke za ista desavanja (prilike,poluprilike,golovi,kartoni...)
E ta ti je dobra. Tacno tako, ko god je na utakmici, jednostavno se podelite ko ce o cemu slati poruke. Probacemo prvo varijantu sa sms-om.
KoKanidja

Post by KoKanidja »

ne razumem se i ne znam sta je to GPRS i iskreno me mrzi da to sad koristim i cimam se sa tim. Ja cu samo sa gostovanja slati poruke. Slanje para za kredit naravno nije potrebno. Sa domacih utakmica mislim da nema potrebe ali svejedno nebi uopste bilo lose ako Vam nije cimanje.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Владика
Administrator

Post by Владика »

Voja wrote:Da li podbara ima tel. sa GPRSom????
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ! Ja sam mislio da se bolje poznajemo!!
Ako cemo praviti probu protiv Zelje, da se nadjemo 10 min. pre utakmice ispred Vosa grila pa da se dogovorimo za vremenske deonice li da zajedno sednemo i odgledamo tekmu?
ogi
Administrator

Post by ogi »

Da, samo sa gostujucih cemo raditi prenose. Za domace nema potrebe, to sam naveo u prvom postu. Hvala svima koji su se odazvali i mislim da je ovo sa slanjem sms-a bolje resenje. Nadam se da ce se jos ljudi javiti. Protiv Zelje neka bude proba iako se igra kuci.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

podbara wrote:
Voja wrote:Da li podbara ima tel. sa GPRSom????
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ! Ja sam mislio da se bolje poznajemo!!
Pa ko bi rek'o da ce nam biti bitno ko ima kakav tel.? :lol:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ogi,raspitaj se postoji li kakav programcic koji bi preusmeravao SMS direktno na forum.Znaci posalje se SMS na neki broj i odmah stigne na forum :!:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Eto,vec sutra je prilika da se isproba ova nasa skalamerija :lol: od izvestavanja!!! Ocekujem bar nekoga od vas da se u toku utakmice nakaci na www.tagtag.com/vosalive i budi prvi WAP izvestac u istoriji kluba,a samim tim i sam udje u istoriju.Ja sam u 18h na poslu,ali cu biti na VosaLIVE i cekam izvestaj.... Stara Gardo,Podbara... vi ste mi glavni aduti :wink:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Samo da kazem da je Stara Garda obecao izvestavanje ukoliko uspe da stigne na utakmicu.tako da svi koju ocekuju prvi LIVE WAP prenos sa jednog prijateljskog meca mogu da se nakace na www.tagtag.com/vosalive Nadam se da ce SG uspeti i da ce uci u istoriju kao prvi WAP izvestac sa utakmica FC Vojvodina!!!!
Image
Locked