Live prenos Vosinih utakmica
Ko ima tel sa GPRSom neka ukuca adresu www.tagtag.com/vosalive
a ko nema neka ide preko kompa na www.tagtag.com i pri dnu ekrana neka upise gornju adresu u TTEmulator,pa pogledajte kako sve to izgleda...
Svi mogu ostavljati poruke!!!!
a ko nema neka ide preko kompa na www.tagtag.com i pri dnu ekrana neka upise gornju adresu u TTEmulator,pa pogledajte kako sve to izgleda...
Svi mogu ostavljati poruke!!!!
Last edited by Voja on Sun Jul 10, 2005 2:26 pm, edited 1 time in total.

Moze, test sa Zeljom. Iako je predvidjeno da prenos radimo samo kada gostujemo, ali prvo trebamo da testiramo. Experiment cemo raditi na njimapodbara wrote:Na mene se moze racunati. Test bi mogli da napravimo 16.VII sa Zeljom?
Ogi, ja predlazem da ti vodis celu akciju(normalno ako ti vreme dozvoljava)! Amaterki jeste al da pocnemo pa mozda i nesto napravimo. Meni je problem sto tekmu posmatram sa severa tako da cete od mene dobijati vreme i ime igraca koji su bili u sansi,dobili karton ili dali gol!

Lista izvestaca:
1. podbara
Ostali?
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Ne zelim nista definitivno da obecavam, jer se lako moze desiti da zbog posla ne stignem na utakmicu. Ako budem na utakmici rado cu se odazvati akciji SMS izvestavanja.
BTW imam telefon sa GPRS-om.
BTW imam telefon sa GPRS-om.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
-
E ta ti je dobra. Tacno tako, ko god je na utakmici, jednostavno se podelite ko ce o cemu slati poruke. Probacemo prvo varijantu sa sms-om.Stara Garda wrote:samo treba utakmicu podeliti na periode po izvestacima da se ne gomilaju poruke za ista desavanja (prilike,poluprilike,golovi,kartoni...)
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- KoKanidja
ne razumem se i ne znam sta je to GPRS i iskreno me mrzi da to sad koristim i cimam se sa tim. Ja cu samo sa gostovanja slati poruke. Slanje para za kredit naravno nije potrebno. Sa domacih utakmica mislim da nema potrebe ali svejedno nebi uopste bilo lose ako Vam nije cimanje.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Eto,vec sutra je prilika da se isproba ova nasa skalamerija
od izvestavanja!!! Ocekujem bar nekoga od vas da se u toku utakmice nakaci na www.tagtag.com/vosalive i budi prvi WAP izvestac u istoriji kluba,a samim tim i sam udje u istoriju.Ja sam u 18h na poslu,ali cu biti na VosaLIVE i cekam izvestaj.... Stara Gardo,Podbara... vi ste mi glavni aduti 

Samo da kazem da je Stara Garda obecao izvestavanje ukoliko uspe da stigne na utakmicu.tako da svi koju ocekuju prvi LIVE WAP prenos sa jednog prijateljskog meca mogu da se nakace na www.tagtag.com/vosalive Nadam se da ce SG uspeti i da ce uci u istoriju kao prvi WAP izvestac sa utakmica FC Vojvodina!!!!