Koji cemo biti ove sezone?
ja mislim da ispadamo,na veliku zalost,jer uopste ne vidim kako cemo mi to izboriti opstanak,kad ne mozemo da predjemo tri puta polovinu protiv obilica ili na veliku srecu pobedimo rad plus kako se nasa uprava ponasa i kako(ne)radi.daj boze da budemo u ligi sampiona iduce godine ali ovo ide na gore a ne na bolje
Ljudi, 'ajde da budemo malo vise optimisti! Ako razmisljamo o ispadanju, to ce nam se i desiti, a ako razmisljamo o Evropi sve je moguce! Nemamo uopste los tim, samo jos neke stvari treba da se sloze, da sve dodje na svoje mesto.
Ali defetizmom necemo nista postici... Mora se razmisljati pobednicki! Svi smo svesni situacije u Klubu, ali 'ajde da ne doprinosimo sranju nasim crnim mislima i predvidjanjima. Navijaci su jedina svetla tacka Kluba i tako treba i da ostane.
Ali defetizmom necemo nista postici... Mora se razmisljati pobednicki! Svi smo svesni situacije u Klubu, ali 'ajde da ne doprinosimo sranju nasim crnim mislima i predvidjanjima. Navijaci su jedina svetla tacka Kluba i tako treba i da ostane.
You'll never walk alone!
Majke mi, voleo bih da igraci istrcavaju na teren sa bar upola entuzijazma i zelje za pobedom kao mi na tribini...
Setio sam se kako da dodjem do para... Tuzim lepo Klub da su mi zivci otisli u qrac, da trpim dusevne patnje sto je Klub u buli, opala mi je kosa (a imam tek 26 godina), tresu mi se ruke, cuka preskace kad #10 promasi zicer, a ni ne pijem vise kao pre...
Ne stvarno, kontam da bi na zapadu mogao da mrdnem dobru lovu. Cini mi se da je jedan navijac (cini mi se Kingsa (NBA), ali nisam siguran) tuzio klub i trazio povracaj novca koji je davao za ulaznice (a to nisu male pare). Tako je to tamo - potrosac je uvek u pravu, on diktira sve!
Setio sam se kako da dodjem do para... Tuzim lepo Klub da su mi zivci otisli u qrac, da trpim dusevne patnje sto je Klub u buli, opala mi je kosa (a imam tek 26 godina), tresu mi se ruke, cuka preskace kad #10 promasi zicer, a ni ne pijem vise kao pre...

You'll never walk alone!