Koga za novog trenera?
Ja verujem da će sada, kada smo se otarasili najlošijeg trenra u istoriji srpskog fudbala, sve krenuti na bolje. U klub će se vratiti stari igrači koje je oterao, sponzori će se utrkivati ko će više da uloži para, lopovi će se opošteniti, Šapurić će u klub doneti 50 miliona € (valjda je toliko zaradio od početnog kapitala koji je poneo sa sobom), plate i premije igračima i zaposlenima će skočiti duplo i biće redovno isplaćivane, klub će obnoviti saradnju sa veteranima i prijateljima kluba, na stadion će dolaziti 7 do 8 hiljada ljudi (na manje utakmice) koji će kao jedan bodriti samo Vojvodinu, cveće će lepše mirisati, grad će biti čistiji, Srbija će ući u EU do 2007 godine i konačno će se rešiti problem gladi na celom Svetu...
...oh bože
...oh bože
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Slobodan Pavkovic je pravo resenje,mada bih ja voleo da dobijemo nekog bogatog gazdu pa nek on stavi za trenera koga hoce.
Eh,kada bi samo Mandaric preuzeo klub!
Mozda bi smo mi kao navijaci mogli da uputimo zajednicki apel njemu da dodje u Vosu i da je spase propasti?
Navijaci nekih evropskih klubovau radili nesto slicno.
Mandaricu spasi nas klub,molim te!
Eh,kada bi samo Mandaric preuzeo klub!
Mozda bi smo mi kao navijaci mogli da uputimo zajednicki apel njemu da dodje u Vosu i da je spase propasti?
Navijaci nekih evropskih klubovau radili nesto slicno.
Mandaricu spasi nas klub,molim te!
Bato majstore vodi nas do titule 

Ocekujem da cujem od Prijatelja posto covek ima uvek "vruce"informacije iz kluba ko su novi kandidati za (ne)privlacnu klupu Vose
Naravno ako neko jos ima neke informacije neka napise...
Pominje se Pavkovic,ali to je uglavnom zelja navijaca,secam se kada je Pizon otisao i pre nego sto ce Djumi doci pominjali su se Jovica Skoro,Miroslav Djukic...

Pominje se Pavkovic,ali to je uglavnom zelja navijaca,secam se kada je Pizon otisao i pre nego sto ce Djumi doci pominjali su se Jovica Skoro,Miroslav Djukic...
Re: PRIJATELJ
Jako nisko, eto ispao si najpametniji a mi svi budale i neznalice koje samo zele lose Vojvodini i zato uzivaj u svom trenutku. Nisi razumeo poentu nase podrske Djumiju a to je da svako ima pravo na sansu. Novi Sad je uvek primao sve sa velikim srcem i duhu naseg grada je bilo da vec kad je dosao Djumi da ga docekamo sa pruzenom rukom. Sto se tice uopsteno nasih trenera jasno je da smo u veliko stagnaciji(nekad su nasi treneri vodili Real, Bajern,Romu) i da nema neke velike razlike izmedju Djumija i Vermezovica!PRIJATELJ wrote:Evo i mene.Vidim da je pocelo prolivanje suza za bivsim trenerom i izliva zahvalnosti za druzenje.Ma gospodo draga druziti se vi i dalje sa Djumijem,niko vam ne brani ali sam siguran,bilo ko da dodje imace bolje rezultate od njega.
Ispod tog brda mrda vrba. E.......PRIJATELJ wrote:Ne bi me zacudilo da se pojedini bivsi igraci pocnu vracati u klub da pomognu oko opstanka a i da se ovim trenutnim nadju najbolje pozicije na kojima mogu da pokazu nesto.Ovaj bivsi ih je razbucao nacisto.
PRIJATELJ
Podbara,niti sam ja ispao naj pametniji niti je bilo ko ovde budala i neznalica.Ja sam davno u zivotu raskrstio sa vezom posao-privatno i apsolutno nisam imao nista protiv icijeg privatnog druzenja.Imao sam protiv rezultatskom propadanja kluba za koji mi je najveci krivac bio ovaj trener.(o upravama necu da pisem jer sam svoje misljenje o njima napisao)Kada ste svi ovde pljuvali po Smiljanicu ja nista nisam rekao iako mi je bez obzira na lose igre,tvrdu odbranu godilo bezbedno sedmo mesto,teske pobede na nasem stadionu i nikad lako izgubljena utakmica na strani.Kada je ovaj trener dosao,obecavao je novu,leprsavu igru,put u Evropu ove sezone,hiljade gledalaca na stadionu i aplauze na zapadu.I.Sta je ostvareno od toga.Jedno veliko NISTA.Izvini Podbara da li ti mislis da ovaj trener nije dobio sansu ovde?Da nije docekan sirokogrudo?Malo si se prevario.Dobio je on sansu kakvu nije niti ce dobiti ijedan trener vise.E sad ako mislite da je ovaj trener u bilo cemu bio uspesan na terenu,mislite,ja ne mislim.Uostalom neka pojedini sa ovog foruma priupitaju svoje oceve koji nesto rade u fudbalu,kakvo misljenje imaju o treneru.Sto se tice mrdanja vrbe,mogu ti reci da mi je svaki bivsi igrac Vojvodine drazi od ne ovog,vec od svih bivsih trenera(jedan je Bobe Pavkovic) i da je sramota da se svi bivsi igraci,sto u strucnom stabu,sto u omladinskoj skoli podrede jednom drugoligaskom treneru i da se odobrava njegovo poigravanje sa njima,Pitajte gospodo za njihovo misljenje o treneru.Ja znam da je trener svo vreme mislio da ga oni buse ali sto nije kad je dosao,doveo svoj strucni stab i elegantno se resio svojih strahova od bivsih uspesnih Evropskih igraca i nadam se uspesnih trenera.Ali on nije mogao da dovede nikoga,jer ga nije imao,pa je morao da trpi ljude koji su vise postigli u fudbalu od njega.Uostalom vreme ce pokazati ko je bio u pravu.Nadam se da ne mislite da ste samo vi videli trenerske kvalitete ovog trenera i da ce mnogi jedva docekati sto je on dobio otkaz ovde i angazovati ga.Sto se tice novog trenera o njemu se prica vec par dana ali posto je bivsi trener ovde na forumu kao i ja samo navijac nadam se da ce nas on obradovati ili rastuziti ekskluzivom.Dejane,zar si ocekivao od ove uprave da nesto uradi javno ili posteno?Neko je spominjao,novu skupstinu,izvestaj o prvih sto dana,smene itd.I sta su preduzeli vodje navijaca koji su sazvali zadnju skupstinu.Zasto nisu trazili od menadzera godine da podnese izvestaj.Bojim se da smo mi kao i Beogradski klubovi dobili pojedine navijace cije je zanimanje -placeni navijac- i koji ma je jako lepo sa ovim klubom.Eto toliko.Pozdrav.
Milan Djuricic
Last edited by Djumi on Sun Aug 14, 2005 11:59 pm, edited 1 time in total.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Milan Djuricic
U pocetku sam za tebe PRIJATELJU mislio da si mnogo glup i obicni cinkaros prema kojima imam samo reci gadjenja.Ali nije tako,ti si shvatio sta je posejano u Vosi i zato me i dalje pljujes.Nije ti dovoljno sto sam otisao nego pokusavas stalnim ponavljanjem da napravis od mene coveka koji je neradnik,neznalica,nemoralan covek.
Zasto se toliko upinjes pa vreme je jedini pokazatelj svega.Nudis nekakve opklade za koje i sam znas da nemozes da ispunis jer si ti jedan mali mis koji se krije u svojoj rupi i izadje samo kad mu kazu da treba da napada trenera.I mogu ti reci da to veoma dobro radis tj. podsecas me na RTS iz vremena Milosevica.
Ali da se ja vratim na ono sta si ti shvatio
Konstantno si pricao kako je tebi bitan rezultat ali si mi jednom odao priznanje za hrabro guranje mladih igraca.Pa koje to igrace ti najavljujes da ce da se vrate u klub i pomognu oko opstanka
Dali se to ti zalazes za povratak igraca od raznih menadzera
Nemoj mi samo reci da mislis na Franciskovica jer njega nisam Ja oterao nego je sam rekao da ne zeli da igra u Srbiji pa samim tim i u Vosi.Koji su to onda igraci
Ja sam posejao mladost a mladost je srecna jer ima buducnost!
Konstantno potenciras moj ugovor i naplatu istog.Saznao si jos sinoc da sam rekao Jefticu,Ridjosicu i Goji da ne zelim da uzmem ni dinara od Vojvodine i da ja nisam lesinar i da meni netreba ono sto nisam zaradio.Ali RTS je RTS.Shvatio si ti moj PRIJATELJU da sam ja posejao moj povratak u Vojvodinu a to VAMA ne odgovara.
Vidim da znas da se pricalo vec nekoliko dana o novom treneru,pa kako ste znali da cemo izgubiti od Cacka i B.Dvora
Nemoj molim te da ovde kao napadas neke ljude za koje i sam znas da su ti prijatelji i ako nastavis tako stvarno cu morati da kazem ko si.
p.s.Ne sedis na zapadu na utakmicama Vose i nikada nisi ni sedeo.Zato moj Prijatelju neka te glas dobro sluzi i dobra sreca jer ako te ona napusti
neces imati od cega da zivis.A za Djumija se ti neboj pa nije fudbal izmisljen u N.Sadu.
[b]RAZLIKA IZMEDJU MENE I TEBE JE U TOME STO JA VOJVODINU VOLIM U SRCU A TI SEBE U VOJVODINI
[/b]
[/URL]
Zasto se toliko upinjes pa vreme je jedini pokazatelj svega.Nudis nekakve opklade za koje i sam znas da nemozes da ispunis jer si ti jedan mali mis koji se krije u svojoj rupi i izadje samo kad mu kazu da treba da napada trenera.I mogu ti reci da to veoma dobro radis tj. podsecas me na RTS iz vremena Milosevica.
Ali da se ja vratim na ono sta si ti shvatio

Ja sam posejao mladost a mladost je srecna jer ima buducnost!
Konstantno potenciras moj ugovor i naplatu istog.Saznao si jos sinoc da sam rekao Jefticu,Ridjosicu i Goji da ne zelim da uzmem ni dinara od Vojvodine i da ja nisam lesinar i da meni netreba ono sto nisam zaradio.Ali RTS je RTS.Shvatio si ti moj PRIJATELJU da sam ja posejao moj povratak u Vojvodinu a to VAMA ne odgovara.
Vidim da znas da se pricalo vec nekoliko dana o novom treneru,pa kako ste znali da cemo izgubiti od Cacka i B.Dvora

Nemoj molim te da ovde kao napadas neke ljude za koje i sam znas da su ti prijatelji i ako nastavis tako stvarno cu morati da kazem ko si.
p.s.Ne sedis na zapadu na utakmicama Vose i nikada nisi ni sedeo.Zato moj Prijatelju neka te glas dobro sluzi i dobra sreca jer ako te ona napusti
neces imati od cega da zivis.A za Djumija se ti neboj pa nije fudbal izmisljen u N.Sadu.
[b]RAZLIKA IZMEDJU MENE I TEBE JE U TOME STO JA VOJVODINU VOLIM U SRCU A TI SEBE U VOJVODINI

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .