Ponovo grcevita borba za opstanak

Da li je i za ovo Djumi kriv

Dejan wrote:Sramota decko 87 godiste za 4 minuta da dva gola...
Ovako je govorio Djumi,kad je otisaoJa sam zeleo Kacara,Pavlovica,Djurovica,Vukobratovica,Buaca,Covica,Colica,Kovacevica,Brkica i mnoge druge klince koji su ponikli u Vosi.
A, sta mislis Ice da mi nismo svesni snage partizana i Vose? Ja bih voleo da igraci veruju u sebe bar upola koliko mi verujemo da mogu nesto da naprave... Naravno da je bilo tesko ocekivati da ce nasi tuci groblje, ali razmisljati na nacin: "... ubice nas 3:0, koji cete qrac u beogradu..." je pogresan. Da se svi pecamo na pricu "realno je", niko ne bi dolazio na stadion vec 5 godina.ice wrote:Molio bih one koji su pre utakmice ostavljali poruke tipa da ima nade,da se uopste sada ne zale.
Zaista mi NIKAKO nije jasno cemu takve izjave?
Zar je toliko tesko uneti malo realnosti u nase zivote?
Mi da pretimo Partizanu?Evo zagrcnucu se od smeha.Mi ne mozemo da pretimo ni Partizanovim petlicima.
Lepo sam rekao da je uspeh sve ispod 3:0,ali nismo ni to uspeli.Tacno sam znao sta ce biti,ali to je samo zato sto realno gledam na sve.
Ovakvim svojim ponasanjem ovde samo dolivamo ulje na vatru.Ne moze se pre utakmice nerealno busati u grudi,a onda posle bacati drvlje i kamenje.
Ako je neko hteo da privuce veci broj navijaca za put,onda je to trebao da uradi na drugaciji nacin.