SP - Nemacka 2006

max

Post by max »

stepanov 2-1 :D
slavko

Post by slavko »

Evo ,kao sto sam i ockivao, pretulili smo bosnu sa 5-1,dobra igra naseg kapitena,s'tim sto je mooraoooo bolje da odreaguje prilikom prvog gola Bosne,prilicno naivno je ispao,ali ja i postigao gol za tesnih 2-1 sto nam je i dalo krila pa mu je oprosteno!
:lol:

Citam sada,Lazovic se povlaci iz reprezentacije iz nepoznatih razloga,to je odlucio neposredno po zavrsetku utakmice,a cekaju nas 2 vazna baraz duela,nije mi jasna ta njegova odluka,ali grobar ostaje grobar... :shock:
Voso,Voso,stara damo,ko su tramvaj klubovi da te gledaju popreko samo?
gabric_a

Post by gabric_a »

Svaka cast mladima,jos samo da "matori" urade nesto slicno sutra...
Cuo sam da jos nije odredjeno gde ce mladi SCG igrati dodatne kvalifikacije,ali Okuka kaze da bi voleo da bude u Novom Sadu.Takodje mislim da bi trebalo da izaberu NS,te su se igraci navikli na NS,te je to NS i zasluzio,ali kakvi su ovi iz saveza turice ih u BG.
Srecno mladima u nastavku,a srecno i "matorcima" sutra.
slavko

Post by slavko »

gabric_a wrote:Svaka cast mladima,jos samo da "matori" urade nesto slicno sutra...
Cuo sam da jos nije odredjeno gde ce mladi SCG igrati dodatne kvalifikacije,ali Okuka kaze da bi voleo da bude u Novom Sadu.Takodje mislim da bi trebalo da izaberu NS,te su se igraci navikli na NS,te je to NS i zasluzio,ali kakvi su ovi iz saveza turice ih u BG.
Srecno mladima u nastavku,a srecno i "matorcima" sutra.
Bojim se da ne bude kao protiv Norveske pretprosle godine. Sve tekme igramo u Novom Sadu,publika divna,a onda debilicici iz Saveza odlucili da se igra na Marakani... na tada pustoj Marakani...sreca te dobismo 5-0...
:wink:

Sutra,daj boze da slavimo plasman na Mondijal!
Djumi

Post by Djumi »

5 minut 1:0 za NAS,KEZMAN :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Djumi

Post by Djumi »

Prvo poluvreme zavrseno 1:0 za Nas :!: Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nemachka!!! :D
ogi
Administrator

Post by ogi »

Marko, eto nas kod tebe!!!!! :lol: :lol:
Last edited by ogi on Wed Oct 12, 2005 10:36 pm, edited 1 time in total.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Nesto mi poznata ona parola na istoku "Hocemo 11 lavova" :roll: ,plagijatori!!!

Cestitke momcima!!!
mile bronx

Post by mile bronx »

E sad svaki nas igrac, pa i Marko #10, vredi bar duplo vise :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Jos od intertoto kupa nisam bio ovoliko srecan!!!! Posle svega sto mi Vosa priredjuje,napokon lepi i srecni trenutci u mom sportskom zivotu.Hvala vam PLAVI!!!!!

Jos jednom se pokazalo da su sloga i jedinstvo veliki plus za svaku ekipu,a na primeru Save Milosevica mogli bi da se uce i nasi treneri.... Igra uvek najbolji,a ne Savo... ili ti IGRA UVEK NAJBOLJI,A NE MARKO!!!!

SVAKA CAST PLAVI MOMCI!!!!!
Image
gabric_a

Post by gabric_a »

Volim fudbal!
To majstori, unisticemo Nemacku!
slavko

Post by slavko »

Xaxaxa,srecan sam jako,suze (radosnice) su mi posle kada sam video sliku momaka kada su se radovali,vise mi nije bitno ko za koji klub igra,sada ce sve na bolje!
Prvo,dobijamo 15 miliona eura,sponzora ce biti vise nego ikada,rejting nam raste,nadam se da ce deo sredstava (ako ih ne pokradu) stici i u FC Vojovdina 8) 8) 8) ,Stepanovu mogu da zamislim koliko je sada cena u odnosu na recimo,prolece,...NE ZNAM!!! SUPER!!!
Emocije na niovu,hvala vam plavi!
Vratili ste plavi fudbal gde mu je i mesto!
Djumi

Post by Djumi »

Velika pobeda plavih :!: Tokom celog susreta znali smo sta hocemo i na kraju zasluzeno slavili.Dugo nismo imali reprezentaciju koja ima takav"duh" u timu i sada je svakom jasno zasto smo zavrsili takmicenje u grupi bez poraza.Gol razlika 16:1 govori sve.
Moram da kazem da je Petkovic nadmudrio Sliskovica postavljanjem Duljaja na desnog Beka i time izbacio iz igre njihovog najboljeg igraca Salihamidzica.Krstajic je nadoknadio neigranje Dragutinovica a Gavrancic je na poziciji Centralnog beka bio na visini zadatka.
Sve u svemu u Nemackoj ima dosta naseg naroda i mislim da se necemo ni tamo obrukati.Koliko ja znam zadnji put smo se plasirali na Svestsko prvenstvo kao prvi u grupi 1982 godine u Spaniji.
p.s.Samo da ovi nasi iz Saveza sada nesto ne pokvare :!:
Владика
Administrator

Jos da dodjemo na beli sengen

Post by Владика »

Velika pobeda i veliki dan za nas fudbal. Nadam se da ce novac utrositi za razvoj infrastrukture i struke u nasoj zemlji i da nece zavrsiti u dzepovima jagnjece brigade fudbalskog saveza!
Locked