15. kolo: Vozdovac-Vojvodina 2:0

Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Slabu igru i nezalaganje igracha ne mozhe nishta da opravda, ali chitajuci sve ovo meni se chini da je tu opet bilo u pitanju neshto "vishe od igre".

Neplanirano smo ciganima uzeli bodove i odmah se povela hajka na nas, prete otimanjem 9 bodova i novchanim kaznama. Izgleda da smo morali izgubiti, s obzirom da je ovaj Zheleznik, pardon Vozhdovac :oops: :P jedan veoma povezan klub u izvesnim podzemnim krugovima. Da smo nastavili seriju sigurno bi nas kaznili, ovako ako tu i tamo ispustimo koji bod GDE TREBA mozhda se i provuchemo bez kazne. Ochigledno je da NEKIMA koji su tikve bez korena smeta klub sa takvom tradicijom kao shto je Vojvodina i zato su se reshili da nas izbace iz lige ako ne budemo poslushni.

Mada, serem se ja (da prostite) na takav fudbal i takvu ligu gde se utakmice reshavaju svuda samo ne na terenu...
Turija

Post by Turija »

Gledajući na tv nekih 10 minuta utakmice, koje na rts zovu multiprenos dve utakmice, teško je bilo šta validno zaključiti.Međutim, i na osnovu toga, i sijaset, poslednjih godina, već viđenih takvih ,,igara,, Voše, redovnim navijačima je sve jasno.Samo što to još uvek nije igračima, ali zato će im se vrlo brzo razjasniti i obiti o glavu kad plate cenu svoje neosnovane prepotencije.Jer, kako u jednoj utakmici cena na tržištu može da skoči i nekoliko puta, tako u sledećoj može da padne i više od toga (u šta će se na zimu svi uveriti- od igrača do uprave).Tako im i treba.
Niko nije na pravi način shvatio Marićeve reči izrečene na konferenciji za štampu pred ovu utakmicu, ( a, čini mi se, da ni on sam) po onome što smo danas videli u Železniku.Izgleda da se od utakmice protiv zvezde u klubu niko nije treznio, a ni trenirao, pa su zato danas igrači rešili da ponovo treniraju živce navijačima, a zlobnicima jezik.
Šta reći o novoj blamaži?Za mene je današnja igra bruka SVIH(ne samo igrača).Sa ovakvom igrom i odnosom pobedila bi nas opet čuvena Crvena Stijena i to sa većom razlikom od mrtvog Voždovca.
Zar naši igrači misle da su za nedelju dana naučili da igraju fudbal i da sada mogu igrati utakmice sa pola snage i ostati neporaženi u Beogradu (pa, jedva su i sa Novim Sadom, pre neki dan, odigrali 0:0)?Čist je bezobrazluk koji im se stalno dozvoljava, a košta stotine hiljada evra (i poneki navijački daljinski od TV ea).Gospoda igrači čuvaju noge i maštaju o skupom odlasku iz Voše.Međutim, u slučaju da ne pobede u Čačku, svi će se snovi raspršiti kao mehur od sapunice.
Zašto danas ovakva defanziva?Zbog bleferske prepotencije ili se mi plašimo Kalajdžića, Živkovića Mihića, Đokića..?.Pa, meni su oni poznati samo kao česta prezimena i nešto sam jedva čuo za njih u ponekim izveštajima sa fudbalskih utakmica.
Dozvoliti ovakav luksuz sebi na kraju polusezone, posle serije bez poraza i uspeha protiv zvezde, je nedopustivo i sramotno.
Nije mi jasno ni zašto je Nastić na klupi, kad se iz aviona vidi da samo on i Mandić mogu potpuno da zatvore bokove. Ne znam da li su Vukelja i Marko u ovoj utakmici bar jednom prešli na našu polovinu, kad već na protivničkoj nisu mogli ništa da urade?
Biće da sam bio u pravu kada sam pred utakmicu sa zvezdom rekao da je dobro što Stepi neće igrati.Sa njime u odbrani je velika promaja i panika pred Todićem, pogotovo ako je Tode nesiguran i nekoncentrisan kao danas.Ja mislim da su oba gola, pored drugih, i njegova krivica.Danas ako hoćeš u reprezentaciju, najvažnije je da braniš dobro protiv beogradskih ekipa, jer ostalo se ne broji.I to je Todetov peh.
Marićev krčag sportske sreće sa ,, bunker defanzivom,, u gostima se razbio na ledini Železnika, samo zato što nabeđene zvezdice nisu htele da potrče, već izigravale velike pozicione igračine.Bilo ko od njih da ode iz Kluba ne bi trebalo žaliti nimalo, jer nadam se da kad budemo plaćali igrače koje dovodimo, moraće nešto više znati od fudbalske igre u odnosu na ove koje sada plaćamo za statiranje na terenu.
Ne znam kako je Kiza odigrao, ali one dve promašene šanse nisu mu za hvalu i za Francusku.Ono što sam ja video na tv, bez kritike mogu proći samo Stošić i Nastić, a koliko je viđeno fudbala u multiprenosu može se zaključiti i po tome da Despotovića i Buača nisam ni primetio s loptom. Naravno, ne njihovom krivicom.
Sramota je, što rekao Duke,, kako su nas u Železniku RAZVLAČILI KO ZONAŠA i to klub koji je decenijama bio zonaš.Definitivno, u našoj ekipi, dosta igrača je, nažalost, promašilo profesiju.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Владика
Administrator

Post by Владика »

Turija wrote: Marićev krčag sportske sreće sa ,, bunker defanzivom,, u gostima se razbio na ledini Železnika, samo zato što nabeđene zvezdice nisu htele da potrče, već izigravale velike pozicione igračine.Bilo ko od njih da ode iz Kluba ne bi trebalo žaliti nimalo, jer nadam se da kad budemo plaćali igrače koje dovodimo, moraće nešto više znati od fudbalske igre u odnosu na ove koje sada plaćamo za statiranje na terenu.
.
Neshvatljivo lezerno smo usli u mec, kao da nismo igrali utakmicu koja nam moze otvoriti vrata Kupa UEFA!? Cim smo poceli da gubimo znao sam da je kraj pa se nisam ni nesto puno nervirao. Mozda su i odlasci pravi lek i najbolje resenje za promenu karaktera ekipe.
Владика
Administrator

Post by Владика »

[quote="Voja"]
Zaista,sta mi igramo?Sta nasi igraci pokazuju na terenu?Koji momenat pamtite sa utakmice protiv Rada npr.,iz Kule,danas iz Zeleznika,protiv Bijelog polja.... quote]
E moj Vojo, zaboravio sam kada je to poslednji put bilo da sam isao na stadion da bih gledao fudbal. Danas sam zadovoljan kad dobijemo bilo koga sa minimalnim rezultatom. Takva su vremena nazalost dosla.
Dzimijeva taktika ovog puta nije upalila i to nas dovodi do mozda jedne vecne dileme sto se tice igre F.K. VOjvodine. Uporedite fudbal sa filmom(ma koliko to ne prilici)-e sad vas ja pitam za koji biste film pre platili kartu-
1. Iranska produkcija-film o dva sela koji se svadjaju zbog koze ili
2. Holivudska produkcija- Arnold Svarceneger sa neverovatnim specijalnim efektima i sa gomilom obnazenih lepotica
E to je i nasa igra
1. Igrali smo ko poplasene devojcice koje su se vec predale kada smo dosli do naplatne rampe na autupotu za Beograd, a mogli smo
2. Mogli smo da kazemo, ma koje taj lazni Vozdovac.? Tim skrpan od beogradskih odpadaka iza kojih stoje celave seljacine sa pistoljima. Pa njima centralnog odbrambenog igraca igra onaj Milosevic koji je u VOjvodini igrao 1995 godine, pa zar njega mladjani talenat Vukelja ne moze da razvuce po terenu? Umesto da smo ih napali i prebili kao i zvezdu mi ne dresove nismo oznojali. Stvarno bruka!!!
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Ljudi moji,previse smo uzleteli.A samim tim i pad je tezi.Necu mnogo o utakmici,jer sam na tvu video koliko i ostali.Malo ali dovoljno da vidim nasu nemoc.Malo me je nerviralo sto su pre utakmice,mnogi bliski klubu govorili da sigurno gubimo.Ne sto je utakmica namestena vec sto su bili svesni da igraci(ne branim ih)ne mogu izdrzati breme uzleta i ponuda mnogih menadzera i klubova.Nazalost,igraci nisu svesni i brzo su zaboravili da su jos letos,znaci pre par meseci bili sto se potraznje tice mrtvi.E sad je problem sto ce mo doci u situaciju da nam ostanu u klubu nezadovoljni igraci jer po mojim izvorima Cvetko hoce da proda najvise cetiri igraca(Stepi,Vukelja,Mandic i M.Jovanovic) a da ostalima ni po koju cenu ne dozvoli odlazak.Kako cujem vec je par igraca mimo ovih cetvoro islo kod njega da pita za cenu odlaska i on ih je oladio.Nadam se da ce mo u Cacku uzeti bar bod i prevazici ovo nezadovoljstvo.A kad pocne prelazni rok ubedjen sam da ce mo imati sta da pisemo i sto se tice odlazaka ali i sto je vaznije dolazaka u klub.Pozdrav.
Duke

Post by Duke »

podbara wrote:Tim skrpan od beogradskih odpadaka iza kojih stoje celave seljacine sa pistoljima
Je l' ti to imaš nešto protiv ćelavaca ili šta?

Trebalo bi još samo naglasiti nekoliko detalja koje bi valjalo imati u vidu kada se posmatraju dva lica Vojvodine - kod kuće i na strani, posebno što se tiče mladjih igrača: prošlo je nezapaženo, ali gomila uvreda je upućena na račun naših igrača, pretnje o polomljenim nogama, odlasku kući, a svima je poznato u kakvim se (ne)uslovima igra na pojedinim 'vrućim' terenima. Konkretno mislim na Pekarića (čak je bilo i u novinama da je ušao u verbalni duel s klupom domaćih) kojeg je trenirao 'čovek' dok je igrao u Obrenovcu, a o glavonjama ne vredi trošiti reči. Pekara mu je odgovorio, ali pitam se kako bi to uticalo na recimo Pavlovića ili Vukobratovića i ostalu decu. Ne tražim alibi u tome, ali je sramno što nam je fudbal kriminalizovan.

Odoh da gledam 'Kuma' na 'NovojTV', da vidim kako se pravi posao radi...
You'll never walk alone!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

PRIJATELJ wrote:Nadam se da ce mo u Cacku uzeti bar bod i prevazici ovo nezadovoljstvo.
Prijatelju,ali ovo nije trenutno nezadovoljstvo!!!
I bod u Cacku bi prelio casu!!!! Kakav crni bod?Zar smo dotle dosli?
Image
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Pa Vojo,nisam ni za podcenjivanje ni za precenjivanje bilo kog protivnika,ali od tog istog Cacka smo izgubili kuci jesenas a s proleca smo izgubili tri nula tamo.Nazalost,i bod je uspeh.To je realnost.Pozdrav
Владика
Administrator

Post by Владика »

PRIJATELJ wrote:Pa Vojo,nisam ni za podcenjivanje ni za precenjivanje bilo kog protivnika,ali od tog istog Cacka smo izgubili kuci jesenas a s proleca smo izgubili tri nula tamo.Nazalost,i bod je uspeh.To je realnost.Pozdrav
Apsolutno se slazem! Sve sem naseg poraza ce biti veliko iznenadjenje. Ne toliko zbog kvaliteta suparnika vec zbog mentaliteta nasih igraca!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

PRIJATELJ wrote:Pa Vojo,nisam ni za podcenjivanje ni za precenjivanje bilo kog protivnika,ali od tog istog Cacka smo izgubili kuci jesenas a s proleca smo izgubili tri nula tamo.Nazalost,i bod je uspeh.To je realnost.Pozdrav
Citam i ne verujem.... jel to znaci da sada kada smo tukli Zvezdu oni moraju biti zadovoljni bodom protiv nas?
Pa na kome cemo siljiti onu stvar,ako ne na Javoru,Cacku,Dvoru....

Borac - Zeta 0:1
Borac - Zvezda 2:1
Borac - Buducnost 0:1
Borac - Obilic (ej,Obilic) 1:3
Borac - Partizan 0:2
Borac - Javor 0:0
Borac - Zemun 2:0

I njih se vi plasite???? Bruka!!!! To u mecevi Borca kuci ove sezone... znaci posle pobede slede tri poraza pa remi.... pa vi razmisljajte!!!!
Ne zelim ni pomisliti da idemo samo na bod!!!!Treba sada anulirati poraz iz NSa u prvom kolu.....

kad malo bolje razmislim,jebote zbog cega se ja uopste nerviram!?????

p.s.moderatori,pomerite nekoliko zadnjih postova u novi topic Cacak - Vosa (nista ne radite bre)!!!!
Image
Владика
Administrator

Post by Владика »

Voja wrote:p.s.moderatori,pomerite nekoliko zadnjih postova u novi topic Cacak - Vosa (nista ne radite bre)!!!!
VOjo, sutra otvaram topik o Cacku!
Duke

Post by Duke »

podbara wrote:
Voja wrote:p.s.moderatori,pomerite nekoliko zadnjih postova u novi topic Cacak - Vosa (nista ne radite bre)!!!!
VOjo, sutra otvaram topik o Cacku!
Onda ću sutra da pišem... :D
You'll never walk alone!
Locked