24. kolo: OFK Beograd-Vojvodina 0:1

Mailman

Post by Mailman »

Hteo sam da kazem svaka casti momcima na tribini i onima na terenu. prim.aut. Jbg ko radi taj i gresi...
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Izvrsno,izvrsno...!! Nesto sto sam potajno,potajno ocekivao ostvarilo se,a nestosto me je zapanjilo jeste to da kad god ne igram Vosu na kladionici ona pobedi ili ostvarti neki vrlo dobar rezultat. Kada ja ubacim VOsu na tiket desi se nesto neocekivano. (Borac 2X,Javor,...) Necu je vise stavljati makar igrala i sa Slavijom sa Salajke!!! :)) :shock:
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Pridruzujem se cestitkama i zadovoljstvom zbog odlicnog rezultata i prikazane borbenosti.Bravo!
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Rezultatom ikako možemo svi biti zadovoljni,(cčestitke svima)ali po meni igra nije ninašta ličila i veleo bih kada bi se ona podigla na mnogo viši nivo.Blago rečeno,i danas je viđen očajan fudbal.
BondNS

Post by BondNS »

Za rezultat su me naterali da pojedem svoje reči, ali igra... sve ukupno, igrali smo 15 minuta, stvorili smo 3 šanse i dali gol. Što je od nas, dosta je.
Što se mene tiče... neka svaka u gostima bude ovakva!!!
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Jako je bitno da pobedjujemo i ako ne igramo sa 100 do 90 posto mogucnosti... :!:
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
budababa

Post by budababa »

Prevideo sam cinjenicu da nisam postavio izvestaj na ovom forumu, pa to sada cinim, uz izvinjenje zbog kasnjenja u odnosu na Firmin forum.

Dan idealan za gostovanje, lepo vreme kao da je najavljivalo povoljan rezultat. Posto sam stigao sat vremena ranije u odnosu na zakazani termin okupljanja, bio sam malo skeptican po pitanju brojnosti grupe na ovom gostovanju. Medjutim, sat vremena kasnije stvari su dosle na svoje mesto, i oko 150 ljudi se ukrcava u tri gradska busa i krece se put Istanbula. U busu standardna zeza, podmazana “manastirkom” i pokojim narodnim medikamentom (kojekakvim travama sto se zavijaju). Najzanimljiviji detalji se desavaju negde na pola puta do odredista, kada je vozac bio primoran da zaustavi bus radi obavljanja nuzde. Kraj puta stoji pet likova, opusteno pije pivo kraj svog stojadina, i primetivsi tri busa, masu u stilu japanskih turista. Kasno su, medjutim, uvideli da crveno-bele boje na dresovima nisu rasporedjene na onaj nacin na koji su oni navikli, te su se brze-bolje zaputili ka svom vozilu. U roku od deset sekundi, sto na kolima, sto oko kola, bilo je nekih tridesetak ljudi, dizajnirajuci auto po nekom svom ukusu, koji je podrazumevao cupanje branika i peglanje krova. Jadnici su posle pola minute uspeli da upale auto i pobegnu, a vozilo je podsetilo na Grunfove sklopocije iz “Alan Forda”, ostavljajuci tuzan cvileci zvuk za sobom. Na stadion se stize kroz sam centar grada, sto nam je dalo priliku da damo jos koji povod vise gradjanima Beograda da nas mrze. Trebalo je nekih 15 minuta da svi udju na stadion, jer je kontrola na ulazu ponovo bila rigorozna. Navijanje sasvim solidno u prvom poluvremenu, a prvih desetak minuta drugog dela se navijalo sedecki (aluzija na engleske stadione). Tek sto smo se pridigli, postignut je vodeci (ispostavilo se i pobedonosni gol), sto je izazvalo erupciju odusevljenja na nasoj tribini. Do kraja se konstantno pevalo, a OFK-ovci se vise nisu ni culi. Na kraju utakmice vec tradicionalno pozdravljanje sa igracima (kada je u pitanju povoljan rezultat), ulazimo u buseve i ponovo prolazimo kroz centar grada. Interesantno da nigde nismo zapazili cigane niti glodare, ali to vec i nije toliko bitno. Murija nas prati do naplatne rampe, a isti nam ne dozvoljavaju da promenimo trgovinski bilans pumpe OMV (mater im!) Stizemo u NS, deo ekipe odlazi na basket, a deo da ugasi zedj po radnjicama na Limanu i Grbavici. Dakle, prijatno gostovanje u opustenoj atmosferi, sto bi rekli OFKovci “’ajdemo u Beograd, jer tamo ima sve”. Pa cak i tri boda. Slavice se jos u nedelju, a onda krecu pripreme za dolazak Zemunaca i prebijanje starih racuna.
ice

Post by ice »

Taj komentator je verovatno imao na umu cinjenicu da ce OFK-a u kup UEFA preko kupa(ako dobije Kolubaru),a mi iako smo blizu Evrope(2 boda od Zete) i vec na poziciji za Inter-toto(posto Vozdovac nece svakako u Evropu),i dalje smo veoma blizu zoni ispadanja(5 bodova) i zato se pobeda protiv Zemuna namece kao imperativ.Takogje moramo pobediti i u Bijelom Polju i Kulu kuci,a ne bi bio los ni bod u Golubovcima.
Svaka cast za pobedu protiv OFK-e,e sad da li tu novi predsednik ima udela ili ne....Ako se nastavi sa dobrim rezultatima,morace se odati priznanje novoj upravi.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Zorge

Post by Zorge »

ice wrote:Svaka cast za pobedu protiv OFK-e,e sad da li tu novi predsednik ima udela ili ne....Ako se nastavi sa dobrim rezultatima,morace se odati priznanje novoj upravi.
Ima,ima i to veliki :!:
Locked