4. kolo: Vojvodina-Partizan 1:0
Osetih se ja prozvanim posle par postova pravih navijača Vojvodine i krenuh nervozno da lupam po tastaturi svoj odgovor. Pišem ja tako, pišem... dođem negde do pedesetog reda... sav se pokidah da objasnim zašto sutra neću doći i šta je to što mi smeta... i onda me odjedared strefi pitanje... zašto?
Zašto se ja nerviram? Zašto večito moram nekom nešto da objašnjavam? U kom vremenu i prostoru ja živim? Ko sam ja da tražim poštovanje igrača, uprave, pravih navijača?
Ah, da... ja sam tzv. navijač Vojvodine
p.s. Ja nikada nisam otišao na stadion zato što sam bio uveren da ćemo pobediti protivnika. Išao sam samo sa nadom da će biti bolje nego prošli put, da će se igrači ovaj put makar malo potruditi
Zašto se ja nerviram? Zašto večito moram nekom nešto da objašnjavam? U kom vremenu i prostoru ja živim? Ko sam ja da tražim poštovanje igrača, uprave, pravih navijača?
Ah, da... ja sam tzv. navijač Vojvodine
p.s. Ja nikada nisam otišao na stadion zato što sam bio uveren da ćemo pobediti protivnika. Išao sam samo sa nadom da će biti bolje nego prošli put, da će se igrači ovaj put makar malo potruditi
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Bio sam na svim utakmicama i pravo da ti kažem nisam se baš nešto ni iznervirao. Tim loše igra i treba biti realan.I dalje ne igramo napadački fudbal, postavka je ista kao kod Džimija. (Sve je isto samo njega nema
) Ono na šta tipujem je "polako" dozivanje pameti. Ne može se reći da se protiv Bežanije nisu trudili. Polako se dižu, imaju pritisak od strane, navijača a boagmi i trenera čiju sam konferenciju slušao juče (Kačar je isto bio tu), nema hrabrosti i htenja da da podršku timu. Priča o povoljnom rezultatu a ne govori šta je to X ili 1 (kladioničarski
). Ono što mi treba da uradimo je da bezrezervno damo danas podršku timu a oni će se nadam se ceniti to kasnije kada im krene. (pošto sa dosadašnjom taktikom možemo samo dati gol na frka -panika)
Danas očekujem da se zatrese mreža!!!

Danas očekujem da se zatrese mreža!!!
" Dečko je pun zmajova! "
Meni nikada (to ste valjda vec shvatili) nije bila bitna pobeda koliko dobra i leprsava igra.Zbog toga sam uostalom i zavoleo Vosu.Igrala je fudbal koji daje nadu.A na sta ovo sad lici?Kad dodje dan utakmice (do skora sa partizanom i zvezdom,a od skora i sa kulom,cackom,dvorom...) osecam se kao neko ko treba da izadje pred giljotinu.... zaista bezveze.Ja na specifican nacin dozivljavam svaki pogresan pas,svaki promasen zicer,svaki izgubljeni duel,svaki kiks golmana.Nisam od onih koji to javno manifestuju,bucnim navijanjem,ili psovanjem i pljuvanjem istih tih idola.Jednostavno,sve te emocije su skrivene u meni,a unutra se desava velika borba.Samo ja znam kako se osecam,kada vidim situaciju za koju znam da bih i sam licno bolje odreagovao nego nasi profesionalci koji su jos i placeni za to.Sta znace danasnji naslovi u novinam "Bod kao kuca",pa cemu onda da se nadamo.Kada nas trener i sami fudbaleri ne veruju u sebe,ko mene moze da krivi sto ne zelim gledati takvu antipropagandu fudbala.Neka izgubimo mi i sa 5:0,ali moramo se boriti.A toga u zadnjih nekoliko godina u nasem timu nema,nema borbe.... i jos jedno pitanje,dosta ekipa u svetu pobedjuje upravo zahvaljujuci svom 12-om igracu,tj. publici.Uprava,tim i svi oko tima uzivaju u saradnji sa navijacima.Juce npr. gledam fudbaleri Borusije (M) kuci pobedili Bielefeld ili ko zna koga vec i posle svi igraci izasli pred kop sa navijacima,jedan igrac uzeo mikrofon i poveo navijanje,i tako 15 minuta posle meca.Opste veselje i loodilo.E sad se pitam,znamo kako delije i grobari ponesu zvezdu i partizan i uticu na njihovu igru,koliko smo mi (ili SG,vi)bitan faktor u glavama nasih igraca?Znaci ovo pisem,bez ikakve namere da omalovazavam ili prozivam nekoga,nego me samo zanima vas stav.Mozda ovaj post zasluzuje i novi topic,ali evo,ponele me neke prozivke,pa ga pisem ovde 

Nikakva ocekivanja pred danjasnju utakmicu ja nemam.Jedno je sigurno a to je da mi nismo u mogucnosti da napadnemo Partizan vec nam je jedina sansa iz nekih kontri,znaci igra ni ovo kolo najverovatnije nece biti drugacija od one Mariceve(antifudbal).Po svemu sudeci interesantnije ce biti na tribinama nego na terenu a rezultat ce biti onakav kakav bude.Kad bi mogao da biram izmedju danasnje utakmice i utakmice sledeceg kola u Zrenjaninu ja bih pre izabrao pobedu u Zrenjaninu nego danas jer za titulu nemamo snage a borba za 6 mesto ce biti zanimljiva.Nadam se jedino da ce se nasi momci boriti i pokazati protivniku od samog starta utakmice da su na gostujucem terenu a ako zasluze rezultat nece izmaci
VOJVODINO JA TE VOLIM!!!!!!!!!
Suze su mi krenule od radosti!!!
Milane, hvala ti!!!! Svaka cast igracima na zaista borbenoj igri, Boskovic se sto puta nasao u ofsajdu, Radovic, Djuric perfektni u odbrani, Kiza ko vihor po krilu...nema sta, svaka vam cast!!!
BondNS, nadam se da si ipak odlucio da odes na utakmicu
A ti Vojo, ako si bio 30 puta pa te razocarali, trebao si doci i ovaj 31
Suze su mi krenule od radosti!!!
Milane, hvala ti!!!! Svaka cast igracima na zaista borbenoj igri, Boskovic se sto puta nasao u ofsajdu, Radovic, Djuric perfektni u odbrani, Kiza ko vihor po krilu...nema sta, svaka vam cast!!!
BondNS, nadam se da si ipak odlucio da odes na utakmicu

A ti Vojo, ako si bio 30 puta pa te razocarali, trebao si doci i ovaj 31

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Gol Milana Milutinovica
Desnim klikom na link, pa 'Save target as' da spasite fajl
Uzivajte!!!
- Fajl prezuet sa Sportskacentrala.com
Desnim klikom na link, pa 'Save target as' da spasite fajl
Uzivajte!!!
- Fajl prezuet sa Sportskacentrala.com
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
POOOOOOOBEDAAAAAAA!!!
nedelja 27.11.2005. FCV-cz 1-0 br.2 Kizito (1+1=2)
nedelja 27.08.2006. FCV-par 1-0 br. 8 Milutinović!!!
Hteo sam ovo i još mnogo toga da napišem pre utakmice,ali sam odustao(da ne ureknem).
Zaista sjajna pobeda danas.Neko će možda reći da smo srećno pobedili,ali mislim da je pobeda 100% zaslužena.Partizani nisu znali da iskoriste šanse,a naši su to sjajno kaznili.Kako se bližio kraj utakmice, naši su sve više napadili i nošeni sjajnim navijanjem,na kraju smo stigli do preko potrebnih bodova.Mogli smo da slavimo i ubedljivije,ali nema veze, i ovako je dobro.
Svaka čast svim igračima, a posebno Milutinoviću.Ranije sam ga kritkovao,ali dečko je izrastao u vrhunskog igrača.Gol me je podsetio na Lamov sa otvaranja SP.Odbrana je danas bila najbolji deo našeg tima,najbolji je bio Đurić,skinuo je sve i jednu loptu glavom.Radović prijatno iznenadio, izuzetno borben.Stošić standardan, Čotra pokazao da je ipak sjajno pojačanje.U vezi je jedino (ponovo) podbacio Dobrić,koji nije mogao da poveže tri dobra pasa.Kačar fenomenalan i u odbrani i u napadu,kako je samo u prvom poluvremenu nanizao tri grobarsa igrača...Za Kizita komentar nije potreban
,Nastić se trudio,ali ipak mislim da mu je ponestalo snage u drugom delu i da je trebao ranije biti zamenjen. Bošković borben,ali na žalost prespor...Šta reći,partizan je go**o obično,samo se duvaju po raznim medijima,a u stvari nisu ništa bolji od bilo kog prosečnog tima u našoj ligi.
I još nešto:Đumi,ti si doveo u Vošu Milutinovića,Đurića,Kizita..;ti si ubacio u prvi tim Kačara,i još mnogo toga.HVALA TI!!!
nedelja 27.08.2006. FCV-par 1-0 br. 8 Milutinović!!!

Hteo sam ovo i još mnogo toga da napišem pre utakmice,ali sam odustao(da ne ureknem).
Zaista sjajna pobeda danas.Neko će možda reći da smo srećno pobedili,ali mislim da je pobeda 100% zaslužena.Partizani nisu znali da iskoriste šanse,a naši su to sjajno kaznili.Kako se bližio kraj utakmice, naši su sve više napadili i nošeni sjajnim navijanjem,na kraju smo stigli do preko potrebnih bodova.Mogli smo da slavimo i ubedljivije,ali nema veze, i ovako je dobro.
Svaka čast svim igračima, a posebno Milutinoviću.Ranije sam ga kritkovao,ali dečko je izrastao u vrhunskog igrača.Gol me je podsetio na Lamov sa otvaranja SP.Odbrana je danas bila najbolji deo našeg tima,najbolji je bio Đurić,skinuo je sve i jednu loptu glavom.Radović prijatno iznenadio, izuzetno borben.Stošić standardan, Čotra pokazao da je ipak sjajno pojačanje.U vezi je jedino (ponovo) podbacio Dobrić,koji nije mogao da poveže tri dobra pasa.Kačar fenomenalan i u odbrani i u napadu,kako je samo u prvom poluvremenu nanizao tri grobarsa igrača...Za Kizita komentar nije potreban

I još nešto:Đumi,ti si doveo u Vošu Milutinovića,Đurića,Kizita..;ti si ubacio u prvi tim Kačara,i još mnogo toga.HVALA TI!!!
Re: POOOOOOOBEDAAAAAAA!!!
021 naterao si mi suze na oci zaista021 wrote:nedelja 27.11.2005. FCV-cz 1-0 br.2 Kizito (1+1=2)
nedelja 27.08.2006. FCV-par 1-0 br. 8 Milutinović!!!![]()

Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Nazalost danas nisam bio na tekmi imao sa pripremnu tekmu(rukomet)...
Momcima svaka cast na zalaganju malo je Dobric razocarao,ali posle pobede svi zasluzuju pohvale...Po meni u konkurenciji za igraca utakmice ravnopravno ucestvuju Kacar i Radovic...mada i onakav gol Milutinovica se retko vidja...a ko je tog Milutinovica doveo u Vosu i hvalio ga,a vecina na celu sa nasim prijateljem ga osporavala,da nije mozda Djumi
mada mislim da je i prijatelju sada drago kao i svima nama!
Kod onog incidenta pred kraj utakmici svi nasi igraci su skocili da zastite Kacara to je mali detalj,ali veliki pomak u odnosu jednih prema drugima i u igri uopste...
Momcima svaka cast na zalaganju malo je Dobric razocarao,ali posle pobede svi zasluzuju pohvale...Po meni u konkurenciji za igraca utakmice ravnopravno ucestvuju Kacar i Radovic...mada i onakav gol Milutinovica se retko vidja...a ko je tog Milutinovica doveo u Vosu i hvalio ga,a vecina na celu sa nasim prijateljem ga osporavala,da nije mozda Djumi

Kod onog incidenta pred kraj utakmici svi nasi igraci su skocili da zastite Kacara to je mali detalj,ali veliki pomak u odnosu jednih prema drugima i u igri uopste...
HA HA kakav sam ja ludak!max wrote:Kad bi mogao da biram izmedju danasnje utakmice i utakmice sledeceg kola u Zrenjaninu ja bih pre izabrao pobedu u Zrenjaninu nego danas jer za titulu nemamo snage a borba za 6 mesto ce biti zanimljiva
mudro zboris Djumi!Djumi wrote:Kad bi se porez na gluposti placao,mnogi bi morali da cute!