Imali smo ludu sreću, inače ništa valjalo nije, počev od izostavljanja iz tima 2 igrača sa najmanjim oscilacijama u igri: Gojka Kačara i Miodraga Stošića, kao i slanja Opsenice na tribinu.
RAZLOZI????
valda ih zna Rajevac, ali meni se čini da je dobra atmosfera ovim žestoko pokvarena i to pred sam izlazak na teren.KO I ZAŠTO????
Tako smo na utakmicu izašli sa 17 igrača, umesto 18..Čije je ovo maslo, pred ovako važnu utakmicu, trebalo bi debelo preispitati.
O utakmici će već svakako Red Firm napisati bolji izveštaj od mene, pa bih se zadržao na detaljima za mene važnim.Bodovi su osvojeni i to je od neprocenjive važnosti ALI:
Ko se poigrava sa statusom jednog mladog reprezentativca i šalje ga na klupu, dok drugog drži i kad katastrofalno greši?
Kačar je to stoički podneo i kada je ušao u igru doneo preokret u njoj, a na kraju i bodove.
Stošića su verovatno opravdano izdali živci i čovek je PUKAO.
Ko se poigrava sa zdravljem navijača, jer ovakve utakmice mogu gledati samo ljudi sa srcem od kamena?
Prvo poluvreme katastrofa.
Despotović usamljen, bez prave lopte i podrške.Dve solo akcije iz kojih je u jednoj namestio povratnom loptom idealnu šansu Tadiću, koji je slabo šutirao u Radakovića.
Drugo poluvreme počinjemo isto beskrvno sa 5, pa i 6 igrača, na našoj polovini (iako su Zemunci igrali bez ijednog isturenog napadača, pa je bilo smešno gledati praznu polovinu terena i 4 naša odbranbena na njoj koji čuvaju jedno drugog i ne prelaze na protivničku polovinu igrališta).
I, onda TUŠ. Zemun nam daje gol (glavom po sredini gola) iz kontre sa 2 igrača na 4 naša i petog sleđenog Kahrimana.Malo pre gola su izvršene prve dve izmene.A, one su isto da smrzneš.Ulaze Kačar i Ubiparip, a izlaze Tadić i Čotra.Šta sad?Ko će gde igrati, morali su na sredini terena da se dogovore naši igrači.
Pa, Kiza ode na levog beka, Kačar na desnog, a Nastić na desno krilo.Igrači su voljno pali totalno, osim Gojka Kačara koji usamljen pokušavao da uradi nešto i nailazio na udarce i provokacije nespremne i retko ,,prljave ekipe,, iz Zemuna.
Zatim je očajnički izvedena još jedna izmena.Zamislite ko izlazi?DESPOTOVIĆ!?Salve zvižduka sa Zapada izazvala je ova izmena.Nije problem što je ušao Bošković, već zašto se menja špic koji je bio najagilniji.I kad je Rajevac video da mu fali taj visoki špic i da se mora preskakati igra na sredini, (zbog nedostatka vremena i aktuelnog rezultata) prekomandovao je Đurića na njegovo mesto.
I, tek tada počinjemo da igramo na izjednačenje, a posle njega i na 3 boda.Zašto to nismo radili tokom 85 minuta, pitanje je koje traži odgovor od trenera.
Dalje sledi opravdani penal nad Boškovićem i njegova odlična realizacija.U same leve rašlje.
Odlični i borbeni Kačar pravi pometnju u odbrani Zemunaca i kruniše dobru igru pobedničkim golom i verovatno SPASAVA RAJEVCA OTKAZA.
U Mladenovcu ga je spasao Despotović, pa je danas poslat na klupu pri kraju utakmice, dok je Kačar na nju poslat pre utakmice, a spasao ga na kraju nje.
Šta reći?Stvarno čovek ima ludu sreću.
A, taman sam mislio da smo nešto shvatili?
PS Đurić-Pekarić nikada lošiji, smušeniji i statičniji.Takvu nesigurnost i batrganje nisam odavno video.Sa njima pod ruku Dobrić, Tadić i Čotra ( koji nam posle X utakmica neigranja opet izvodi kornere balonjare).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Koliko vidim na livescore-u bila je utakmica za infarkt. Zar da se i sa raspalim Zemunom na svom stadionu toliko mucimo??? Takodje, ovo nam je prvi put ove sezone u prvenstvu da smo dali dva gola.
U svakom slucaju najvaznije je da su tri boda uknjizena. Takodje, ovo nam je prvi put ove sezone u prvenstvu da smo dali dva gola, i to u zavrsnici utakmice gde smo dosad uvek padali. Da li je to znak dolaska boljih vremena ili samo lazna nada ostaje da se vidi.
Turija wrote:Gojka Kačara i Miodraga Stošića, kao i slanja Opsenice na tribinu.
RAZLOZI????
valda ih zna Rajevac, ali meni se čini da je dobra atmosfera ovim žestoko pokvarena i to pred sam izlazak na teren.KO I ZAŠTO????
Danas nas je sreća pogledala pravo u oči. Neopisiv je bio osećaj kada je postignt pobedonosni pogodak. URNEBES !
Eto, na današnjoj utakmici dadosmo koliko i u proteklih 10. Sda će još neki laik da pomisli da je pljuštala kiša golova
Po meni jos jednu utakmica u nizu veoma lose igre naseg tima uz veliku srecu i pobedu na kraju .
Taj Rajevac stvarno ima srece pa ljudi on nece menjati igrace dokle god rezultat bio povoljan po njemu a to je izgleda 0:0 ili slucajno da ubaci napadaca vise od jednog !
Kizito je očito lekciju kako se igra fudbal u fazi napada i u fazi odbrane a Kacar je dokazao svoj talenat i veliko srce sto iskreno malo ko u ovom timu Vojvodine ima uz par sljagi sto mu je neki iz Zemuna lupio pre gola a ovaj mu se oduzio pokazavsi mu srednji prst posle postignutog gola,a ovaj se kao zaleteo na Gojka ali Pekaric je uleteo cini mi se i smirio strasti.
Hvala.
Jednu dilemu razrešismo.
Istina, ja nisam bio na stadionu od samog početka zagrevanja, pa da li ovo znači da je ,,Milence,, započeo zagrevanje, pa zbog povrede odustao?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ha,ha... i na mondovim vestima je doslovno pisalo,pobedonosni gol dao je Radoslav Batak Da ne slute nesto?
Inace,sad sam gledao izvestaj.... mislim da smo primili jako,jako jeftin gol,koji bih pripisao i Kahrimanu.Zaista je odbrana amaterski odreagovala kod tog gola.Penal izveden do perfekcije!!!A zanimljiva je i izjava Rajevca da smo posle kupa pali Kao,bili smo u formi.... da nije tuzno bilo bi smesno!!!! Kad se pogleda igra u zadnja dva meca... sa zadnjim u prvoj ligi,(realno) egal kuci i pobeda protiv drugoligaske ekipe srednjeg kvaliteta na misice,od jedan razlike.Nije li to realna snaga nasih mogucnosti???
"Bice Evropa" - rece jedan od nas i dobi profi licencu
Rajevac je toliko bio srecan zbog pobede da je sa kompletnim strucnim stabom otisao posle utakmice na pice,al je pogresio lokal ,u istom smo sedeli mi iz SG koji smo celu utakmicu sa istocne tribine dobacivali razne nepristojne reci(nije za forum) na njegov racun i na njegovo vodjenje utakmice.I sad,ne lezi vraze,da ne bude da nemamo petlju da mu isto to kazemo u lice to i ucini jedan od nasih uz pokusaj sprecavanja jednog zaposlenog u klubu,ali zna se ko je jaci ,i sad da ne duzim,uglavnom receno mu je da za poslednjih godinu dana mi nismo igrali dekadentniji fudbal,da on u svojim naletima panike ne zna ko mu sta i gde igra,i opet pokusaj jedne osobe iz strucnog staba da ucutka naseg govornika biva sprecen i tako mu je receno dosta stvari u lice,pa nek se cese malo i porazmisli o svemu.
Uglavnom,na kraju trener pita-A sta bi ti uradio,koji je tvoj recept?
odgovor-Ako ti kazem recept onda cu ja biti trener,a ne ti!
Uglavnom da nas pobeda ne zavara-Rajevac odlazi!!!
p.s. samo da istaknem zalaganje Djurica i Nastica(za Djurica se ne bih slozio sa Turijom) jer je iz odbrane iznosio loptu i pokusavao u sredini da ucini ono sto Dobricu ne ide od noge vec 10 kola.
Davidova na teren!!!
FIRMI SVAKA CAST-TAKO SE VOLI KLUB I TAKO SE CEPA GRLO I KAD SE GUBI.
Znaci Stara Gardo stize(ili bolje receno)vraca nam se Beki.Eto nam veselja po treci-cetvrti put.Ali bice makar pozitivno sto pouzdano znam da voli Rabrena ko sunce(ocima ne moze da ga gleda) pa ce Brka opet malo u ilegalu.Kako li ce bez golfa petice da mi je znati.Pozdrav
Ja sam cuo da je sve dogovoreno ,kada je Bezanija trenirala na Veterniku,a poznavajuci Bekijevu ljubav prema gazdama tipa Arkan,Dzomba,Mita... ne bi me cudilo da je on pruzio pipke.A posto znamo kakva je situacija u Bezaniji njegov odlazak iz nje je neminovan.Ja ga licno ne volim,vise kao coveka nego kao trenera ali sam ubedjen da ce biti velika cistka u igrackom kadru ako on dodje.Pozdrav