14. kolo: Vojvodina - Bezanija 1:0

Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

ogi wrote:Interesuje me kakav je feeling kada igras namestenu utakmicu. Kako se igraci oba tima osecaju, mozda neki ni ne znaju :lol: ..jbg i to je fudbal.
Nažalost danas je to fudbal. A dokle će on takav biti?! Čega sve nismo bili svedoci poslednjih nekoliko godina? Jadan je onaj ko nam ovakve stvari servira.

Veliki pozdrav Despotu. Despote samo tako nastavi !
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Red Firm wrote:Veliki pozdrav Despotu. Despote samo tako nastavi !
I pola premije od gola da das Davidovu sto si mu skinuo sa noge loptu!!! :lol:
:)

Post by :) »

ogi wrote:Interesuje me kakav je feeling kada igras namestenu utakmicu. Kako se igraci oba tima osecaju, mozda neki ni ne znaju :lol: ..jbg i to je fudbal.
Jadan je polucovek koji pristane da igra namestenu utakmicu! I ko posle toga moze sebe da pogleda u ogledalu, da sebe nazove sportistom. Ja razumem pare, karijeru, ali postoji nesto mnogo vaznije! Svi znate sta je to.
mile bronx

Post by mile bronx »

Simpaticni komentari.
Velicanstvena i grandiozna igra i pre svega pobeda nasih fudbalera :mrgreen: :roll:
Gde mi zivimo?....
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

mile bronx wrote:Simpaticni komentari.
Velicanstvena i grandiozna igra i pre svega pobeda nasih fudbalera :mrgreen: :roll:
Gde mi zivimo?....
Sta sam nocas propustio??? :lol: :oops:
Image
Djumi

Post by Djumi »

Pobedili smo i to je dobro ali non-stop sam sebi postavljam pitanja:
šta je to s nama, konkretnije, našim mladim ljudima? Kuda idu? Čemu streme? :oops:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Turija

Post by Turija »

Ne znam, ali ja stvarno nisam primetio ništa sumnjivo na ovoj utakmici (ili pripadam onima koji za to ne znaju).
Na primer, meni nije sumnjivo što je Bekvalac bio miran na klupi.Naprotiv, logično mi je.Čovek je Novosađanin, višegodišnji Vošin igrač i trener i, kako neko zamišlja da se drugačije ponaša kad igra protiv, ipak svojih i, to u Novom Sadu, bez obzira što smo u toj utakmici protivnici?Ajde da stavimo na stranu simpatije ili nesimpatije u vezi Bekija i postavimo pitanje kako bi se svako od nas ponašao kad bi se hipotetički našao u takvoj situaciji?Da li bi dramio i skako sa klupe, kad sudija dosudi faul za Vošu?
Ja sam na ovoj utakmici primetio sledeće:
1.Da je na golu bio Babalj i da je sasvim korektno i sigurno obavio ono malo posla.Dobro i upotrebljivo je degažirao lopte nogom i rukom, izašao na centaršuteve i odbranio ne baš jaka dva šuta u gol.
2.Da su od Rajevca dobili relativno dobru šansu i ostali prvotimci, pa je na ovoj utakmici to iskoristio Popović (ranije su to već uradili Despotović i Davidiv, Tadić koji je ovog puta bio najlošiji naš igrač u timu i treba da se na vreme probudi, inače ode poznatom stranputicom naših igrača)
3.Da je ceo tim odigrao dosta dobro.Da su se odlično kretali Kačar, Despotović i Buač i da su oni jedini Vošini igrači koji imaju snage za 90 minuta (četvrti je Milutinović, ali on je bio na klupi skoro celu utakmicu?).Ostali moraju da dostignu fizičku spremu podrazumevanu za Prvu ligu, jer smo u zadnjih 20 minuta kondiciono strašno pali i sreća je što i Bežanija nije imala snage da kvalitetno napadne.
4.Da je nedopustivo slabo i neprecizno dodavanje glavom gotovo svih igrača, a naročito odbranbenih.
Malo bolje to radi Stošić, a počinje o tome da misli Đurić.Inače svaka odbijena lopta glavom i nogom je na protivničkog igrača.Isto tako i naši se slabo otvaraju da bi je primili, pa otežavaju svojim saigračima podrazumevani posao.
5.Da ekipi fale spremni Kizito i Nastić.
6.Da je Vujović vraćen u sastav i da i njemu treba dati pravu šansu na pravom mestu.Po meni ne znači prava šansa ,,zacementirati,, nekom mesto u postavi, kako se to radilo sa Vukeljom , Markom i sličnim klupskim miljenicima.Polako se uveravam da smo to neprofesionalno ponašanje sa novim predsednikom i trenerom prevazišli.To je za mene najveći dobitak na planu rezultata vezanih za teren (čak i kad oni izostaju).
Zato sam i stao u odbranu Rajevca, kao svojevremeno Djumija, jer sam verovao da hoće zdravu konkurenciju na terenu, koja dugoročno sigurno donosi uspeh.Zamerao sam Djumiju što šalje Despota na tribine, kao što danas zameram Rajevcu što isto to radi sa Opsenicom, Pavlovićem i Ubiparipom.Istina, ne mogu svi u tim, ali kad sve ide teško, karte se moraju više mešati, jer je verovatnoća sreće veća.
7.Da Davidov i Dobrić dele mesto.Da bi to trebalo primeniti i na druge.
8.Da bi morali naći mesto i za Milutinovića, jer ne koristiti tako fizički spremnog igrača za današnju Vošu je jako skupa komocija.
9.Da smo sada OSMI na tabeli i da hvatamo šansu za poslednji vagon playoffa.
10.Da sam zadovoljan što smo pobedili i pokazali neki pomak u igri.
11.Da sam zadovoljan izgledom Severa, ali iznenađen brojnošću.Nije malo, ali ja sam lično očekivao više ljudi, s obzirom na izuzetno lep dan i bez TV prenosa.
12.Da se u zimskom prelaznom roku MORAMO POJAČATI, ALI STVARNO POJAČATI sa, bar, po jednim igračem u svakoj liniji.Povrede, kartoni, loša forma pojedinaca ne smu se drastično odraziti na rezultat, jer nas to sigurno vodi u playout i ne daj Bože najgoreg.
PS
Nisam mislio baš ovoliko, ali ,,povuklo,, me.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cause

Post by Cause »

Turija wrote:
5.Da ekipi fale spremni Kizito i Nastić.
Prvi je suspendovan, drugi ni ne trenira (ne znaju koji oblik povrede ima i kako ga lečiti :oops: )
" Dečko je pun zmajova! "
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote: 4.Da je nedopustivo slabo i neprecizno dodavanje glavom gotovo svih igrača, a naročito odbranbenih.
Malo bolje to radi Stošić, a počinje o tome da misli Đurić.Inače svaka odbijena lopta glavom i nogom je na protivničkog igrača.Isto tako i naši se slabo otvaraju da bi je primili, pa otežavaju svojim saigračima podrazumevani posao.
Mislim da je pre problem u ovome recenom u zadnjoj recenici. I to nije samo problem FK Vojvodine, vec generalno naseg fudbala,koliko sam imao prilike da primetim. Jako se slabo igra bez lopte i igrac koji ima loptu cesto nema resenja sta sa njom da radi jer svih ostalih 10 stoje na terenu kao ukopani.
ogi
Administrator

Post by ogi »

Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
centar

Post by centar »

Namestaljka.

Znam iz pouzdanih izvora.
Anonimus

Post by Anonimus »

centar wrote:Namestaljka.

Ko da to vec nismo znali...
centar

Post by centar »

Koliko vidim neki nisu.
max

Post by max »

centar wrote:Namestaljka.

ok namestaljka i sta s`tim?
centar

Post by centar »

Šta sa tim?

Pa Vojvodina ni jednu Bežaniju ni jedan Zemun ne može da pobedi bez nameštanja!

Kad je već tako Vojvodina ni ne zaslužuje ništa bolje od druge lige, bar bi imala najveći stadion. :)
Locked