Sa ove utakmice za mene je vredno nekoliko stvari:
1.pre svega pobeda
2.Golovi.Počeli smo da kažnjavamo sa njima greške protivnika
3.polako vraćamo ugled kod timova, trenera, funkcionera (Terzić, Rajić, Klemente), novinara......
4.našli smo se iznad crte, tj prezimićemo na tabeli tamo gde je bio minimum postavljenih ciljeva, što bi se u socijalizmu govorilo na pozitivnoj nuli
5.Publika.Stidljivo se vratila na stadion i tapšala sa Zapada.
6.Banjalučani na Severu
7.Trener.Uspeo je u nemogućoj misiji.
Ostalo se neće dugo pamtiti.
A, o gore navedenom i, još mnogo čemu drugom će se tek diskutovati u različitim topicima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Meni je opet nekoliko detalja bilo veoma zanimljivo:
-kiks Babalja... kad premotam film na proslo kolo,u meni se javlja sumnja da nismo mozda dobili golmana koji je u istom nivou kao Kahriman sto se tice kvaliteta samo sto smo sad spokojni u 16 metara,ali zato sutevi sa distance (setite se suta Marinkovica van 16 kad se lopta od Babalja odbila kao od drveta) izazivaju pometnju.Moram jos reci da sam ubedjen da bi Kahriman sprecio onu kontru Banata kad su dali drugi gol,jer je on jednostavno taj tip golmana koji prati igru i ucestvuje u njoj.Nikoga ne napadam,nikoga ne branim,samo glasno razmisljam!!!!
-radovanje Pekarica kod postignutog gola za 1:1.Ubedjen sam da je Pekara zavoleo Vosu i da igra zbog nje,a ne zbog sebe (kad uporedite ostale nase igrace kako se raduju,shvaticete)
-Gol za 2:1,naizgled bezvezan i smesan,ali je u samo jednoj akciji dosta toga receno o karakteru i kvalitetima nasih igraca.Kacar,mlad,zelen i naivan.... njegovi driblinzi koji su prethodili golu su sve samo ne fudbalski potezi,dal zbog godina ili "leta medj' zvezde" docepao se lopte i nikome je ne bi dao.Protiv bilo koje druge ekipe da smo igrali ta lopta bi bila izgubljena i otvorena mogucnost za kontranapad,sreca pa su Banacani danas bili indisponirani.Da sam trener (mozda zato i nisam) zestoko bih iskritikovao Kacara zbog tog poteza.Posle svih tih silnih driblinga,lopte se dokopao Despot i jos jednom pokazao kvalitet rasnog centarfora.Znaci samo 30 cm mu je bilo dovoljno da otme loptu,stvori prostor za sut i sutira.Podsetio me na Klosea,znaci nema nemogucih situacija,udri i levom i desnom.... Sto Karasi rece,da nije sutnuo ne bi ni dao gol.I na kraju gol Buaca!!!Prava nagrada za potez koji je nacinio.Pokusavam se setiti kada je neki nas igrac tako uklizao u protivnickom sesnaestercu.Ne polazi mi za rukom.Svaka cast.Za takav potez bih ga jos i extra premirao.
-Gol za 4:1.Dobro neko rece,kao DROGBA!!!!Mislim da je time sve receno.Zaista fudbalski potez i prelep gol,kad mu se jos doda i gol Partizanu.... mislim da napokon imamo i jednog umetnika u spicu napada posle duze vremena.
-I na kraju,kad pogledamo ucinak zadnjeg reda,svako ponaosob je dobar igrac (Djuric,Pekara,Stosic....),a mi primamo zaista jeftine golove.Mislim da bi tu rajevac morao odigrati kljucnu ulogu i doterati to u red u ovoj pauzi!!!
Kasno je,da ne davim ja vise.
Sve pohvale nasoj ekipi za borbenost i srcanost.Najbolja partija do sada.