Anonimus wrote:Sad sam pregledao reportazu sa utakmice.Ovo sto smo promasili je kriminal,slazem se sa Turijom.To su bili bukvalno ziceri,100% sanse,ali opet nismo uspeli...Pukli smo u prvom poluvremenu gde se,kao sto je liman fkv rekao,videlo da je Kurcubic iznenadio Rajevca i zaje*o ga. Dokle vise ta bojazljiva igra u prvom poluvremenu?!?!?! Da smo lepo napali od prvog minuta,ubacili bismo jos koji put loptu u njihov gol...
Pre utakmice sam se plasio isljucivo Rajevca,pa sam i stoga ovde jedini stavio x

. Po meni je on, i pored ovih pobeda, trener koji mora jos da napreduje.Znam sad ce neki reci kako mi ne valja ni jedan.Sad si me podsetio Kurcubic da - iznenadio ga je totalno jer igramo isto stalno, pa morao je neko da nas procita.Glupo je meni da nekom pametujem o njegovom poslu, ali ja smatram da je svaka utakmica posebna i za sebe, i da do detalja MORA da se analizira protivnik.Ne mislim ni da svako kolo treba drugacije da igramo - vec jednostavno da moramo uvek da imamo spremno po neko malo iznenadjenje (tipa jak presing na odredjenim igracima,gde golman slabije reaguje na kornere,na kojoj poziciji je igrac tehnicki bolji od cuvara...) za protivnika.E to mi se ne svidja kod Rajevca,fali mu ono sto NEKI treneri imaju, a to je ta,po meni, kljucna analiza u detalje. Kurcubic ga je oduvao iako mislim da Apatin moze i bolje da odigra. On gura taj svoj stil igre, ali nekad se treba i prilagoditi, improvizovati malo. Ako ne prolaze visoke na Sikimica - daj odigraj drugacije,ima jos utakmica. To nam se do sada nije osvetilo, uglavnom prolazi kod slabijih ekipa...Eto protiv Vozdovca nismo najbolje odigrali i umesto da promeni nesto, jer ipak moras i ceniti malo protivnika, on fura isto. To meni nije jasno.
A i vrlo cesto 2 poluspica mogu da budu opasniji...Da ne davim.
Jedino se nemoze nista zameriti na borbenosti, tako se gine za crveno - bele.BICE BOLJE.
E da izvinjavam se na pometnji,ali verovacu drugarima sa istoka koji su imali bolji pogled, i sudija je prlikom indirekta dao zuti nekom igracu, a ne golmanu, iako sam video - ucinilo mi se (a i jos ljudi), da je sudio dao zuti golmanu !
IGRAJ VOSO!!