19. kolo: Vojvodina-Mladost (Apatin) 1:1

FK Vojvodina - Mladost Apatin

1
20
95%
x
1
5%
2
0
No votes

Total votes: 21

limanfkv

Post by limanfkv »

Anonimus wrote:Sad sam pregledao reportazu sa utakmice.Ovo sto smo promasili je kriminal,slazem se sa Turijom.To su bili bukvalno ziceri,100% sanse,ali opet nismo uspeli...Pukli smo u prvom poluvremenu gde se,kao sto je liman fkv rekao,videlo da je Kurcubic iznenadio Rajevca i zaje*o ga. Dokle vise ta bojazljiva igra u prvom poluvremenu?!?!?! Da smo lepo napali od prvog minuta,ubacili bismo jos koji put loptu u njihov gol...
Pre utakmice sam se plasio isljucivo Rajevca,pa sam i stoga ovde jedini stavio x :cry: . Po meni je on, i pored ovih pobeda, trener koji mora jos da napreduje.Znam sad ce neki reci kako mi ne valja ni jedan.Sad si me podsetio Kurcubic da - iznenadio ga je totalno jer igramo isto stalno, pa morao je neko da nas procita.Glupo je meni da nekom pametujem o njegovom poslu, ali ja smatram da je svaka utakmica posebna i za sebe, i da do detalja MORA da se analizira protivnik.Ne mislim ni da svako kolo treba drugacije da igramo - vec jednostavno da moramo uvek da imamo spremno po neko malo iznenadjenje (tipa jak presing na odredjenim igracima,gde golman slabije reaguje na kornere,na kojoj poziciji je igrac tehnicki bolji od cuvara...) za protivnika.E to mi se ne svidja kod Rajevca,fali mu ono sto NEKI treneri imaju, a to je ta,po meni, kljucna analiza u detalje. Kurcubic ga je oduvao iako mislim da Apatin moze i bolje da odigra. On gura taj svoj stil igre, ali nekad se treba i prilagoditi, improvizovati malo. Ako ne prolaze visoke na Sikimica - daj odigraj drugacije,ima jos utakmica. To nam se do sada nije osvetilo, uglavnom prolazi kod slabijih ekipa...Eto protiv Vozdovca nismo najbolje odigrali i umesto da promeni nesto, jer ipak moras i ceniti malo protivnika, on fura isto. To meni nije jasno.
A i vrlo cesto 2 poluspica mogu da budu opasniji...Da ne davim. :?
Jedino se nemoze nista zameriti na borbenosti, tako se gine za crveno - bele.BICE BOLJE.

E da izvinjavam se na pometnji,ali verovacu drugarima sa istoka koji su imali bolji pogled, i sudija je prlikom indirekta dao zuti nekom igracu, a ne golmanu, iako sam video - ucinilo mi se (a i jos ljudi), da je sudio dao zuti golmanu !

IGRAJ VOSO!!
Turija

Post by Turija »

021 wrote:.Otkad nam Petković izvodi sve prekide?Dečko izgleda ima viška samopouzdanja, bilo je suviše katastrofalno izvedenih kornera, a napravio je i nepotreban faul posle kojeg smo primili gol.
A onaj indirekt na kraju me je posebno iznervirao.Svi su znali da će Petko šutirati, i živi zid je bio tako postavljen, a Dobrić je ostao sam na šesnaest.Da je njemu dodata lopta imao bi praktično penal sa 16m.

P.S. Šta kažete na predsednikovu "šetnju"?Da li je stvarno bio toliko nervozan da nije mogao da sedi, ili je hteo da pruži direktnu podršku igračima?Meni se učinilo(možda lupam) da je zagledao oko istoka, malog juga i kuće(svlačionice).Da li je u međuvremenu rešena situacija oko stadiona, a da javnost još nije obaveštena?
Potpuno se slažem za Petka.Iz aviona se videlo da će on šutirati, a nije ga išlo celu utakmicu i još, pogotovo što je sudija u svim prekidima dozvoljavao živom zidu da stane na mnogo manju udaljenost od 9,15m do lopte.Takođe, mislim da bi Dobrić, posle ona 2 odlična šuta, neometan sa 16 zakucao loptu u mrežu.
Za ovo drugo i ja sam nešto načuo da će se ipak dozvoliti da se Stadion ozbiljno renovira :!: :?: Daj Bože da ga sredimo onako kako dolikuje Vojvodini i Novom Sadu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

021 wrote:Otkad nam Petković izvodi sve prekide?Dečko izgleda ima viška samopouzdanja, bilo je suviše katastrofalno izvedenih kornera, a napravio je i nepotreban faul posle kojeg smo primili gol.
A onaj indirekt na kraju me je posebno iznervirao.Svi su znali da će Petko šutirati, i živi zid je bio tako postavljen, a Dobrić je ostao sam na šesnaest.
Da on vredi prošao bi na probi u Poljskoj (a ne još onih 250.000E :lol: ) Menadžerstvo je to 8) Tako će i Babalj u Čačak, da se napravi mesta za još jednog dobrog igrača 8)

Idemo dalje. Znamo šta nam predstoji.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Jedino dobro iz svega je sto bod poklonismo vojvodjanskoj ekipi.Primismo po ko zna koji put pacerski gol.Gledao sam izvestaj i mogu reci da sam ocekivao mnogo vise,citajuci komentare na forumima ovde.Cini mi se da smo realno malo preterali,jer recimo poredeci ove sanse (tako bar na TVu deluje) sa sansama protiv Vozdovca,kada se masala lopta na cistim zicerima,ovo i nisu bile neke extra sanse.Znaci,mislim da i nismo stvorili neke extra prilike,da Zakula nije bio SUPERMEN,jer koliko sam video gotovo sve lopte su isle kraj gola.Zanimljivo je da sad pravite analize i kritike,a protiv Vozdovca to nije cinjeno.Zar nas je tako lako kupiti,jednim dobrim rezultatom?Iskreno,ja sam prezadovoljan startom u nastavku prvenstva i mislim da bi bar bod na Marakani bio kruna svega do sada uradjenog.Igracima ne zameram ama bas nista,trudili su se dali sve od sebe..... Mozda je Rajevac negd ei pogresio ovaj mec,ali nije li zasluzio pohvale za postavke protiv Partizana i OFKe recimo.Dakle,mislim da nije vreme za pljuvanje,ali ni za preterivanje,jer kao sto rekoh (bar na TVu) mi ne deluje da smo imali bas neke zicere,a i iskreno ne verujem da je bio vise od 2500 gledalaca,ali ok.... svako ima pravo sopstvene procene.

Jedino,sto bih mogao zameriti Rajevcu je sto nam se jedno ime non-stop provlaci medju prvih 11,a cini mi se da bar za sada po prikazanom taj igrac ne zasluzuje poziciju startera,ali ajd sad.... :wink:
Image
Dejan

Post by Dejan »

Petkovic kao da je vec postao "igrac"...Ocajno je izveo 2-3 kornera,jedan slobodan udarac iz veoma povoljne situacije..indirekt i veoma nesiguran u odbrani!

Vojo ja ne znam da li postoji veci zicer od onog sto je Sikimic promasio!Posle greske odbrane Apatinaca lopta (tacna i precizna) dolazi pravo u noge Sikimica na nekih 13-14m(koji se nalazi 1-1 sa Zakulom) koji je katastrofalno prima i jako traljavo sutira po sredini gola... :roll: Pekaric jeste stoper,ali morao odmah sutirati sa nekih 5-6 metara malo iskosa...Pa prilike Markovica i Stosica...sutevi iz daljine Popa i Dobrica...

Za svaku pohvalu za odnos prema igri zasluzuju Davidov i tesko mi je sada ovo reci Panta...

Ako govoris samo o zapadu bilo je sigurno 2500 :D

Sever je delovao preterano,zapad je bio jako lepo popunjen,a istok na nivou!
Cause

Post by Cause »

Mnogi naši igrači nemaju dovoljno prvoligaških utakmica u nogama a još manje igrača sa internacionalnim iskustvom. A i malo je klubova koji stalno bodre svoj tim pa otuda i ta mala mentalna ekskurzija u vasionu fudbalskih znalaca.
Možda zvuči demagoški ali sam zadovoljan zalaganjem i trudom igrača, ne svih ali većine.
Mnogo kinjimo taj srednji red ali kad se setim kako je igrao onaj bez Davidova ovaj ima kredita kod mene da odigra i duplo lošije. Sviđa mi se kako imamo igrače sa dobrim pregledom igre kao i konačno sa igračima koji imaju dobar centaršut Pop, Davidov, Petko, Mare.
Patelić ima znanja ali ono što mi nije pobeglo je -spor. Više je gnjavio i davio igru nego što je osvajao prostor, a to nikako ne volim. Petko je bio loš i mislim da se pokazalo i protiv OFK-e i protiv Mladosti da ne zna igrati defanzivu. Jako ulazi u duele, na granici kartona.
Trener je izgubio utakmicu. Stavlja Buača koji nekoliko vezanih utakmica slabo igra. Trči , bori se , sve to stoji ali ne pravi igru i ne odigrava. On i Dušan Tadić imaju znanja ali im fali jedan kvalitetan par čeličnih muda da odigraju utakmicu kako treba, previše se boje. Sa njima i sa Petkom se mora raditi kao što sam rekao i ranije i imaćeš dobre igrače garantovano!
Poguban je bio ulazak Dobrića, jedan igrač više koji se okreće oko sopstvene ose i nema pregled igre.
Ono što takođe ne razumem, šta će u protivničkom šesnajstercu Pekara, Đurić i Stole? Posle se pitamo kako su se promašile pojedine šanse. Stole igrao kao štoper i levi spoljni sada ga baca na desnu stranu?
Ne demorališe me ovakav remi i nadam se da će se izvući pouke iz ovakve postavke i pretumbavanja.
" Dečko je pun zmajova! "
max

Post by max »

Video sam samo golove i jedino sta mogu da kazem je da po meni gol koji smo primili ide na dusu Kahrimanu.
Anonimus

Post by Anonimus »

max wrote:Video sam samo golove i jedino sta mogu da kazem je da po meni gol koji smo primili ide na dusu Kahrimanu.
Nije on tu puno mogao da uradi...Bio je na pogresnoj nozi i verovatno je ocekivao da ce Dragic primiti loptu,a ne sutirati.
STOP MAFIJI!!!
shecky

Post by shecky »

E pa Anonimus tu se pravi razlika izmedju dobrog i odlicnog golmana!
Kladim se da bi Babalj to odbranio jel Damir ima slab odraz samo ga gledajte malo vise.
Inace bodom nisam zadovoljan al ne mozemo ni kukati..jel se seca neko kad smo zadnji put izgubili?? :)
Friend

Post by Friend »

Slozio bih se sa svime sto je Turija napisao,i veoma mi je krivo i zao sto juce nismo dobili utakmicu :( !Stvarno mi nije jasno zasto nas vrsni trener forsira igru sa dva bocna igraca kojima po prirodi nije mesto tu zato sto su oni napadaci.Tome se vise prilagodio borbeni Buac koji na tom mestu igra vec skoro godinu dana,dok Pantelic sa svoje 34 godine mislim da sada ne moze da uci da igra na toj poziciji,i ako se on evidentno trudi i zalaze,ako nista drugo spor je za tu poziciju.Malo nam je dva prava vezna igraca u sredini koja ako ih pritisnes i igras agresivno oni srljaju iz greske u gresku.Uz jednu aut liniju po meni mora biti mesta za Nastica,Tadica,Markovica igrace koji mogu da zadovolje "igru" u oba pravca.Napadacki dvojac bi po meni bio sa Pantelicem kao povucenim napadacem,dok bi Despotovic bio najistureniji,a Sikimic bi bio rezerva,jer je ocigledno da se on i Despotovic "saplicu i guse" jedan drugog.Krivicu kod gola koji smo primili treba da snose Sikimic i Kahriman,prvi zato sto je pustio Dragica da neometano udari loptu glavom,a cuvao ga je od pocetka te akcije.Drugi krivac je nas golman za kojega sam vec govorio da nam je najslabija karika u ekipi(ali sta ces mora covek da se proda). On je primio gol sa 12-13 metara glavom,ko se i malo razume u fudbal reci ce golman je kriv.Da bi golman mogao da reaguje kod takvih situvacija kada se izvode prekidi on mora stalno da je na "prstima",fudbalskim zargonom receno, a ne na "petama" pa otuda i takva njegova zakasnela reakcija.Nekako se bojim da ce nam ova dva boda faliti na kraju kroz tri nedelje,da se plasiramo medju prvih sest.
max

Post by max »

Anonimus wrote:Nije on tu puno mogao da uradi
On mozda nije mogao ali neko drugi na njegovom mestu bi pretpostavljam mnogo vise uradio u toj situaciji i nije to bio neki volej ili neka bomba pa da bude na krivoj nozi vec sut glavom 10 metara,imao je vremena i da razmislja i ocekiva ali ajde,slab pokusaj parade,nema veze,idemo dalje,bice bolje.
Friend

Post by Friend »

Da li neko zna,kada se igra utakmica sa ganima,subota ili nedelja?
Locked