BIo sam na utakmici i iz neutralnog ugla (koliko je to moguce,s obzirom da mi je danas zaista bilo puno srce),pokusacu da prenesem par detalja...
Prvo,zaista sjajna podrska FIrme,koja je opet,i na ovom gostovanju bila brojnija od domacih navijaca (ovo pisem hladne glave jer sad bio na zapadnom delu stadiona - ako je zapad tamo gde su kamere)... Jedina crna tacka moze biti onaj oteti firma transparent koji je na kraju,na zalost,iscepan. Ali,oni idu u drugu ligu a mi...
Igra -sta reci? Davidov? Maestralan. Despot? Igraci za A tim reprezentacije,bez preterivanja. Nikola Petkovic odigrao je najbolju utiakmicu u desu Vojvodine. Verovatno mu je dodatna motivacija bila devojka koja poprilicno

dobro izgleda,slobodno mogu reci danas miss zemunovog stadiona,lepo vreme... Generalno,mozda slabiji od ostalih bio je Krivi ,imao je par bespotrebnih mucenja sa loptom,ali i lep centarsut pri Despotovicevom prvom golu.
U prvom poluvremenu pored mene i druga sedeo je neki menadzer,stalno je upisivao neke brojke kraj imena VOJVODINA,neki nas satro lik verovatno,ali opet mi nije bilo prijatno pri samoj pomisli da samo vreba nase igrace.
Treba jos da napomenem i jednu stvar. Igrali samo realno,sa 50 odsto snage,i probili nimalo naivni Zemun koji je podseticu jedva izasao kraj sa grobarima koji su mec odigrali sa 100% mogucnosti i jedva pobedili. Ne bih da nas ureknem,ali ako ovako nastavimo,a sve pokazuje da hocemo,mislim da ni drugo mesto nije daleko,a kup se naravno podrazumeva

))
PRijatno me je iznenadio Miroljub Ostojic,danas na konfrenciji za novinare. Svaka cast!
Inace,u drustvu naseg predsednika danas su se nasli i Nikola Dzomba

,Bekvalac,kao i RAdojica Rajo Bozovic vlasnik FK Zeta. Ekipa mala ali odabrana ,nema sta...

))
Sve u svemu,sjajna igra,lep ambijent,visoka pobeda i TRECE MESTO! Lepse nije moglo! A sad- plej off,a zeleo bih da makar jos po jedanput padnu cigani i grobari. Tada slobodnu mogu proglasiti da je ovo nasa najbolja sezona jos od 1998 i intertoto razbijanja!!!
SRECNO VOSO!!!