22. kolo: Zemun-Vojvodina 1:4

Dejan

Post by Dejan »

Voja wrote:Danas u SPORTu citam kako nas Ostojic hvali i kaze da smo najbolji klub u zemlji.Ajd kontam,reda radi to on... medjutim,sad gledam na SOSu covek nas je nahvalio na konferenciji posle utakmice,da ne poverujes.Svaka cast!!!!
MILOLjUB OSTOJIĆ

LEPOTA FUDBALA

- Nije uobičajeno da kao trener posle poraza kažem ovako, ali doživeo sam nešto lepo: video sam Vojvodinu koja je prvo napravila klub, pa sada i tim. Njihova najveća snaga je timska, planska i individualna igra – znači imaju sve. Ovo je recept kako treba da se igra u srpskom fudbalu, Zvezda i Partizan bi trebalo da se ugledaju.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ostojic je bio mnogo recitiji nego sto je taj novinar preneo. :lol:
Image
shecky

Post by shecky »

Svaka cast Miroljubu Ostojicu!
Anonimus

Post by Anonimus »

STRAŠAN TANDEM D+D

Vojvodina ubedljivo najbolja ekipa koja je gostovala u Zemunu
Davidov i Despotović prosto razneli odbranu domaćina koji nije
imao nikakve šanse da se suprotstavi lalama

Nije daleko od istine bio trener domaćina Miloljub Ostojić kada je u najavi utakmice rekao da je Vojvodina najjača ekipa koja je gostovala u Gornjoj Varoši ove sezone. Stoga zeleno-plavi i nisu imali šta da traže protiv tima koji se nalazi u super formi: u prethodnih osam utakmica pobedili su u sedam kola, uz jedan nerešen rezultat.

Šampion i vicešampion države su ove godine u Gornjoj Varoši postigli dva, primili po jedan pogodak, ali su se pritom dugo mučili i strahovali do poslednjeg minuta. To nije bio slučaj sa Vojvodinom. Više nego raspoloženi izabranici Milovana Rajevca delovali su i suviše moćno, snažno za golobrade Zemunove klince. Jednostavno rečeno, lale gaze sve redom. Predvođeni Despotovićem, Davidovim, Babićem, Buačom, Krivokapićem... od prvog minuta Novosađani stavljaju do znanja da ne samo što idu na tri boda, već da sa njima uopšte nema šale. Sasvim je izvesno da će to u plej-ofu dobro osetiti Zvezda i Partizan.

A, što se tiče šansi i golova, film se odvijao ovako: bilijarski je Despotović odigrao do Davidova, ovaj do Tadića u 15.minutu i već je bilo 0:1. Minut pred kraj prvog poluvremena na centaršut Krivokapića Despotović sa pet metara udvostručuje prednost. Na sceni je ponovo Despotović, 55.minut, precizan šut sa ivice kaznenog prostora, Stefanović opet nemoćan – 0:3.

Zemun je u svom drugom iole ozbiljnijem napadu postigao gol – kapiten Stanković je centrirao, Jevremović glavom dodao do Lekića koji se sa gol-linije upisao u strelce. Na kraju šou program i majstorija Milana Davidova, zatim asistencija Sikimiću i kraj što se tiče konačnog rezultata. Zemun je ipak pobedio u nečemu, a to su žuti kartoni. Bilo je 2:0...
Evo jedan izuzetno lep naslov iz "Sporta"! :D
STOP MAFIJI!!!
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

BIo sam na utakmici i iz neutralnog ugla (koliko je to moguce,s obzirom da mi je danas zaista bilo puno srce),pokusacu da prenesem par detalja...

Prvo,zaista sjajna podrska FIrme,koja je opet,i na ovom gostovanju bila brojnija od domacih navijaca (ovo pisem hladne glave jer sad bio na zapadnom delu stadiona - ako je zapad tamo gde su kamere)... Jedina crna tacka moze biti onaj oteti firma transparent koji je na kraju,na zalost,iscepan. Ali,oni idu u drugu ligu a mi...

Igra -sta reci? Davidov? Maestralan. Despot? Igraci za A tim reprezentacije,bez preterivanja. Nikola Petkovic odigrao je najbolju utiakmicu u desu Vojvodine. Verovatno mu je dodatna motivacija bila devojka koja poprilicno :lol: dobro izgleda,slobodno mogu reci danas miss zemunovog stadiona,lepo vreme... Generalno,mozda slabiji od ostalih bio je Krivi ,imao je par bespotrebnih mucenja sa loptom,ali i lep centarsut pri Despotovicevom prvom golu.

U prvom poluvremenu pored mene i druga sedeo je neki menadzer,stalno je upisivao neke brojke kraj imena VOJVODINA,neki nas satro lik verovatno,ali opet mi nije bilo prijatno pri samoj pomisli da samo vreba nase igrace. :oops:

Treba jos da napomenem i jednu stvar. Igrali samo realno,sa 50 odsto snage,i probili nimalo naivni Zemun koji je podseticu jedva izasao kraj sa grobarima koji su mec odigrali sa 100% mogucnosti i jedva pobedili. Ne bih da nas ureknem,ali ako ovako nastavimo,a sve pokazuje da hocemo,mislim da ni drugo mesto nije daleko,a kup se naravno podrazumeva :))) :roll: :roll: :roll:

PRijatno me je iznenadio Miroljub Ostojic,danas na konfrenciji za novinare. Svaka cast!

Inace,u drustvu naseg predsednika danas su se nasli i Nikola Dzomba :?: :lol: ,Bekvalac,kao i RAdojica Rajo Bozovic vlasnik FK Zeta. Ekipa mala ali odabrana ,nema sta... :)))

Sve u svemu,sjajna igra,lep ambijent,visoka pobeda i TRECE MESTO! Lepse nije moglo! A sad- plej off,a zeleo bih da makar jos po jedanput padnu cigani i grobari. Tada slobodnu mogu proglasiti da je ovo nasa najbolja sezona jos od 1998 i intertoto razbijanja!!!

SRECNO VOSO!!!
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Sta dodati na sve ovakve Vase izvestaje,bilo nas je dosta,plus TV prenos,pa se lepo moze i diskutovati i zakljuciti da je ovo danas bio javni cas fudbala i navijanja zemuncima.
O igracima ne treba trositi reci,motivisani i protiv vec prezaljenog tima,popravili malo gol razliku,nastavili seriju pobeda(a do 4.kola imali smo samo 1 bod)...
Ali smorilo je sunce koje nas je tuklo celu utakmicu direktno u oci,a vode nigde do NSa.

Slavko-zastava nikad nije oteta,zastavu su zemunci kupili od jednog bivseg navijaca Vojvodine.Da li ti je poznata devojka sa ovog linka-miss tribine http://www.beoton.net/sladjana_i.php
:D
ogi
Administrator

Post by ogi »

Jao ovo mu je devojka??? BrateeeeImage
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
slavko085
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Naravno da mi je poznata,iako je ne znam iz Novog Sada vec iz sasvim druge price... Nastupali smo zajedno na Budvanskom muzickom festivalu 2005-te,tada sam je primetio,a dalje ne znam...
Nije mu ona devojka,vec neka sasvim druga. Sladja nije sigurno,bar prema onome sto sam ja juce video...

Inace,saznao sam pretuznu vest da je preminuo Zarko Petrovic,legenda nase odbojke i nekada veliki igrac Vose. Neka mu je vecna slava i hvala,a njegovoj porodici moje saucesce.
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Locked