Da i ja napisem koji red...
Uzivo posmatrah ovaj mec lisen rezultatskog imeprativa,ali prvo da napomenem da sam posramljen kao navijac vojvodine zbog sramnih novinarskih tekstova. Pitam ja,koliki su to komunisti kada se non stop istice da je Zvezda bila lisena pomoci gotovo celog prvog tima dok je Vojvodina bila navodno oslabljena neigranjem "nekoliko pojedinaca"... Dokle ide to da se ne spomenu 3 stopostotne sanse na tekmi i to da su cak i cigani,koji su bili na zapadu,komentarisali, "u jebote ovi nas ubise",a najbolji komentar dao je cikica pored mene: Prva sansa-neiskoristena,druga,treca,eh,tek u cetvrtoj, su dali gol,pa odavno ovako niko lagno nije pravio igru na nasem stadionu." Dakle,mi juce nismo bili ni Bezanija,ni partizan koji su golove davali iz kontri,mi smo igrali lepo,leprsavno na momente i time mi je srce puno,jer su mladici (aleksic,tadic,smiljanic) pokazali da u buducnost ulazimo mnogo jaci u odnosu na komuniste i da imamo jaku omladinsku skolu.
O utakmici ne vredi trositi reci: Kahriman - ocajan,zaista,mislim da bi Brkic u utorak trebao da nam cuva mrezu,ali ocigledno menadzerijada...radi posao... RATKO , SPASAVAJTE GOL AKO BOGA ZNATE,jedino on moze da ima uticaja!!!
ZAdnja linija,videlo se -neuigrana,cini mi se da je Stosic igrao na mestu stopera, i to je dosta korektno uradio,ali ne moze se igrati tako konfuzno... No,ovo je totalno istumbano,pa kada se vrati najbolji par u zemlji - Pekara i Djuric,mislim da nema razloga da brinemo od glupavog Purovica,dakle covek ne samo da je glup ,vec je i toliko samouveren da ce mi biti milo kada ga u utorak ovi budu ustopovali...
Popovic je pokazao koliko znaci u veznom redu i mislim da je on jedan od onih iz senke.
Smiljanjicu je falilo malo drcnosti,ali jos je mlad ,a odigrao je tako da sam gore malo naveo za sta ne treba brinuti:))
Sikimic je nedorastao da bude napadac ovakve Vojvodine a Ubiparip se salje na pozajmicu?
Buac izvanredan.
Sve u svemu,dzabe pisanija ,kad moramo da ih otulimo u kupu,a utorak sa ceznjom ocekujem...
SVI NA stadion jugoslovenske narodne armije!!!!