Izgleda da ne možemo. Branimo se sa deset igrača. Taktika je izgleda da se ne primi nekoliko golova. Nažalost nismo u stanju i nemamo toliko kvaliteta da bilo šta uradimo protiv ove ekipe. Nadam se slučajnosti ili nekoj sreći.
Rekoh ja onomad kad je Pekara rekao kako nisu navikli da igraju pred 10000 ljudi da se plasim da ce se nasi usrati od atrmosfere cim naidje neki ozbiljniji klub. Jebiga nemamo sta da izgubimo, igraj muski pa sta bude, bitno da posle niko ne moze da im kaze da su pickice. Jebiga nije sramota izgubiti od boljeg u muskoj borbi, sramota je ne truditi se.
Videcemo sta ce im Rajevac kazati na poluvremenu. Jel' igraju klinci?
gledao sam danas Hajduk protiv Sampdorije, jesu izgubili 1:0, ali su izgubili kako valja - igrali su hrabro, napadacki, otvoreno, ima li dosta sansi, u prvih 15 minuta, tri stative pogodili...
Bolje izgubiti tako i 3:0, nego ovako, kao p***e 1:0...to je moj stav. Ali, nadam se da cu biti demantovan u drugih 45 minuta.
Treba biti realan. Jedno su želje a drugo mogućnosti. Čista matematika. S jedne strane imaš momke koji koštaju ukupno ne više od 200-300 hiljada eura a sa druge strane armiju od nekoliko desetina miliona eura. Ta armija mora da vredi. Ne zameram ništa samo mi je krivo i to je to. Naša realnost.
Čika Tomo- bilo bi tu i više od tih 3:0 u tome je problem. Nije moglo protiv Partizana koji je nekoliko puta slabiji od njih. Bolje ovako pa možda i iskrsne neka greška.
p.s. Gde je leva strana ?
Last edited by Cause on Thu Aug 16, 2007 11:01 pm, edited 1 time in total.
u pravu si, cause, sa te perspektive. Ja, medjutim, forsiram jednu drugu perspektivu, koja je mozda i malo nerealna:
pitanje je samo da li je cilj primiti sto manje golova ili videti koliko vredimo i pokusati proci dalje. Ako je ovo prvo, onda se nije ni moralo putovati u Madrid, da se ustede pare...A, ako je ovo drugo, onda to ne ide sa 10 igraca u svom sesnaestercu. Sportski je da bude ovo drugo, a sada 2:0, 5:0, 10:0, svejedno..ako nema ambicije. A, ja je, trenutno ne vidim (pardon, ne cujem).