Kad napiše 021 i dopuni ice, onda ja gotovo nemam više šta, na tu temu.
Međutim, ovog puta bi dodao jedno:kao što svi vi želite, a i ja, da vidite Smiljanića i naše mlade lavove, ja smatram da je i LJUBOMIR STEVANOVIĆ NAŠ I MLAD. A, I DA IMA UGOVOR, pošto vidim da je to ,,glavni razlog,, zbog kojeg se igra ili ne igra u Voši.
Šarac eto, ima Ugovor, pa igra.Međutim, ima tu još fudbalera pored šarca (samo istina, neupredivo mlađi , bolji i perspektivniji)sa Ugovorom, ali nemaju tako lepo i simbolično prezime, tj ne ŠARAJU u žiivotu, pa ni ne igraju.
Međutim, nikoga ne krivim što, osim najčešće mene i Dejana, retko ko spominje TAKOZVANE APATINCE (Radosavljev, Stevanović, Kesić).Normalno, pošto ih neko ne pušta na svetlost dana, ne možemo da ih vidimo na delu, već samo da verujemo ili ne verujemo u pretpostavke.Kako je sve više navijača (sa poraslom minutažom Trivunovića i Drakulića), zadovoljnije njihovim igrama, nego u startu, za petpostaviti je da bi tako bilo sa ostalima. Zato oni, verovatno NIKAKO NE ULAZE U TEREN.
Evo, ja ovde tvrdim, a vreme će presuditi, da je od svih Apatinaca NAJjAČI DVADESETJEDNOGODIŠNJI STEVANOVIĆ

Živi bili , pa videli.Ali, to je već pitanje koje bih postavio PRIJATELJU.
PRIJATELJU, dobro nam se vratio na Forum, bez obzira na obrazloženje zašto ne pišeš.Teško se mogu složiti sa stavom:TU SAM, ALI NE RAČUNAJTE NA MENE, jedino ako ga podvedemo pod pravilo da čovek treba da govori kad oseti potrebu da nešto kaže.
Pošto si odgovorio na ,,insinuacije koje kolaju gradom,, u ovo nedeljno jutro dođe mi kao: ,,Prvi put sa ocem (Prijateljom) na jutrenju,, da li bi mogao da daš odgovore na vidljive činjenice i zapažanja? Kao npr:
1.Da li je Brzić počeo da vodi Tim?
2.Kako to da promenimo 4 trenera (Djumi, Marić, Rajevac Brzić), a da uvek igraju isti (osim onih koji su u međuvremenu napustili Klub ili se sa NEKIM VAŽNIM posvađal, a da možda trener može sam da promeni maksimalno 1-2 igrača) i da forsiramo isti STIL IGRE?Kako to da postane uočljivo pravilo, a da nije zahtev sa uticajne strane?Gledajući izdaleka, čoveku se (u)čini da Voša klonira trenere i igrače.
3.Zašto su nam pojačanja i naša deca na klupi i tribinama?
4.Zašto je važno samo ući u prvih 11 i više nema zime za tog igrača, pa i po cenu da se Svet prevrne?
5.Kako gledaš na poraz od Inđije, njegove uzroke i posledice?Treba li sada hitno korigovati tvrde i pogrešne Odluke i stavove?Treba li nekima koji su prošli igrački zenit i značaj pomoći da odu, a Novoj Gardi pomoći da uđu u Tim?
Da Te suvuše ne smorim, sasvim dovoljno pitanja za povratnika.Odgovori bi bili vrlo dragoceni.
Hvala!
Pozdrav!