7. kolo: Vojvodina-Smederevo 2:1

Anonimus

Post by Anonimus »

Welcome to the real world,ice. :wink: :oops:
STOP MAFIJI!!!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

ja vec nekoliko dana nemam ni volje ni snage bilo sta da napisem
Image
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Stara gardo,Red firm je u pravu,tu sam uvek.A o cemu da pisem.Sve je med i mleko u klubu.Nema interesnih svera,sve se radi iz ljubavi.Bata je tu zato sto voli klub neizmerno a ne kako neki pricaju da bi malo oprao biografiju,nije on tu da bi pokupovao za tepsiju ribe par hotela.Treneri su nam samostalni,niko im se ne mesa u posao,kakve price i bakraci da Dule Dalton i Karin komerc drze predavanja kako da se igra.Ili da Cvetko stavlja svoje igrace u tim jer ima tala u njima.Ta ajte molim vas.To je laz.Kao pricaju da Velja pekar povecao deo obestecenja koji ide klubu samo da Kahriman brani.Znam da to nije istina.Ili da je Cvetko ponudio nekolicini igraca produzenje ugovora za smesnu sumu,Ja znam da je on galantan i da Nastic,Pekaric,Popovic,Stosic nisu u pravu i da treba trceci da produze ugovore.Ili da je Cvetko poklonio svog mercedesa nasem centarforu(za koga zli jezici govore da je vecinu golova dao u namestenim utakmicama) i da mu ide lavovski deo od obestecenja.Cak ljudi koji mrze klub pricaju da je nas direktor odbijao ponude za fudbalere samo zato sto mora sve preko racuna.Normalno covek hoce sve cisto a ne kao navodno da on ne moze tako da uzme svoj deo pa propadaju transferi.Ma ludilo,ostrvili se zli jezici na nas dobri.smerni,klub i hoce samo da pokvare idilu koja u njemu vlada.Kao Vilerov goblen,Zimska idila.E zato ja necu nista da pisem,jer protestvujem protiv zlih,prljavih,pokvarenih dusebriznika koji ne vole nas klub.Pozdrav.
lesa

Post by lesa »

reakcija sa severa bi bila lepa poruka brki i magacioneru da pakuju kofere... nek idu kod shapure na kipar i onako im je tamo sva lova koju su izneli iz kluba! sram bre da ih bude sve redom! avioni, kamioni, baste, kraste, marinkovici, titule, kupovi, mateusi, k...i, palci! mislim da sad zale sto nisu doveli kodza jer bi napadacki tandem drakula i on sa podrskom u vezi od lerinca i sa beka od sarulje protutnjao ovom ligom kao teretni iz sarajeva! nosite se vise i vi i vasi igraci. rezultatski zrtvuj sezonu ali stvori dva-tri igraca koji ce nositi igru u sledecoj i sto je najvaznije IGRAJTE FUDAL!!!
...ti si nasa prva ljubav...
Cause

Post by Cause »

Voja wrote:ja vec nekoliko dana nemam ni volje ni snage bilo sta da napisem
" Dečko je pun zmajova! "
Keva

Post by Keva »

jel se znaju cene karata?
Keva

Post by Keva »

Jel moze negde uzivo da se cuje posto nisam otisao... je**m ti i sezonske kad ne mogu da ih iskoristim...
021

Post by 021 »

Danas igra solidna, ali mora to sve još bolje da izgleda. Onaj glupo primljeni gol je pokvario utisak. A krivac za taj gol je – Kahriman, iako ga nije bilo ni na klupi (nemojte se smejati). Naši odbrambeni igrači jednostavno nisu navikli da golman istrčava kod centaršuteva. Zato je i došlo do nesporazuma između Brkića i Đurića. Postavka je bila preslikana od Rajevca. Kačar je i danas postigao gol, a osim toga je standardno (dobro) odigrao. Na ovom forumu se često mogu naći kritike upućene na račun Buača. Međutim, momak je jedan od igrača koji uvek treba da igraju. I danas je bio sasvim OK. Posmatrajte samo kretanje, kako igra odbranu, najveći je borac u ekipi i uvek pošteno odradi svoj posao. Da imamo još 2 takva, igra bi nam bila za klasu bolja. Ne mogu svi biti kreativci, mora biti više trčanja i otkrivanja, a neko mora da odrađuje taj „crnački“ posao. Evo danas recimo je na kraju utakmice Buač sam držao celu desnu stranu. Milutinović je bio pogubljen, dođe napred i onda se boji da centrira. Stošić dobar, mada on u suštini nije ni bek, a još manje levi. Ali dobro, čovek nam krpi rupe u odbrani i već je na to navikao. Tadić užas, reći su samo toliko. Na poluvremenu ulazi Stojčev, unosi dosta živosti, nad njim je načinjen i penal, koji Despot realizuje efektno, ali uz dosta sreće. Valjda će mu to popraviti samopouzdanje i pomoći mu da probije led i prekine golgeterski post.
Najveći nedostatak nam je i dalje suviše statičan vezni red. Trivunović i Popović nikako ne treba da igraju u isto vreme, već da su jedan drugom alternacija. Trivunović posebno, jer to je igrač tipičan za naše prostore, takvog ima svaka prvoligaška ekipa. Ne kreće se dovoljno i suviše davi loptu. Šansu bi morao da dobije Milan Milutinović, koji je mnogo pokretljiviji. Predaja lopte mora da ide mnogo brže.
Na kraju, ostaje isti zaključak kao i pre ove utakmice – dovoljno za treće mesto, ali za više od toga, nažalost, ne. Toliko o fudbalskom delu, a nadam se da će biti nekih novosti i o najavljenim promenama van terena.
Last edited by 021 on Sat Sep 29, 2007 7:05 pm, edited 1 time in total.
vladans

Post by vladans »

moje misljenje je da je ova utakmica protiv smedereva pokazala ono sto mnogi u klubu veoma dobro znaju!nije problem to,da li cemo mi igrati 4-2-3-1 ili cemo igrati 4-4-2 problem je u tome sto neko izgleda mora da igra pa bilo kakva formacija da je u pitanju!!ja licno stavrno nemam nista protiv popovica,svaka njemu cast na borbenosti,na kornerima koje izvodi odlicno,ali on jednostavno decko nema kvalitet za prvih jedanaest!!smeta i to svako ko se i malo razume u fudbal vidi!!kacar se danas da bi on opet igrao prebacuje napred,a moje misljenje je da bi bio greh praviti od kacara isto sto i od stankovica u reprezentaciji!!ni stankovic ni kacar nisu taj kalibar igraca da kreiraju akcije,namestaju golove!!mislim da je igra iz zadnjih dvadeset minuta licila na nesto!trivunovic i stojcev su pokazali da su za ovu nasu ligu sasvim korektni igraci i da zasluzuju da igraju!djurovski ce u narednim utakmicama pokazati da zna,i zato se sad vracam na ono sto sam na pocetku rekao da nije problem u formaciji nego u tome ko ce igrati,a videlo se danas da mi imaomo sasvim kvalitetne vezne igrace koji znaju da igraju,ali izgleda je u ovoj nasoj ligi to i najveci greh!neznam ni sta se desava sa tadicem,ove sezone stvarno igra ispod savakog nivoa,i bio bi red malko ga odmoriti!sve u svemu pobedi se negleda u zube!i na kraju samo da kazem da mi je drago sto je despot dao gol,makar bio i iz penala i da je nas kapiten sigurno najbolji igrac koji je igrao u vojvodini u zadnih deset godina,amozda i vise!!!
ice

Post by ice »

Pa igra je ovog puta vec licila na nesto i nemam previse zamerke s obzirom da je Smederevo igralo bunkercinu sto im je jedno vreme i islo kako su zamislili.Naravno,daleko je to jos od onoga kako bi trebalo da bude,ali je pohvalno sto su se ovoga puta igraci bar oznojili.Ali...Opet jedno veliko ali.Dzaba nama sve to kad su opet neki igraci u timu bez obzira na sve i s obzirom na ono sta je ovde izneo Prijatelj veoma sam zabrinut.Drago mi je da je i Vladans primetio pored mene cinjenicu da neki igraci zajedno jednostavno ne mogu da igraju i da pojedinci a pre svega Popovic moraju sto pre na klupu.Ipak mrdnulo se sa mrtve tacke jer Kahriman nije branio,a zamislite i Popovic je zamenjen!!!Pa da li je to moguce,odmah cu da pripremim zimsku jaknu izgleda da ce sneg da pada. :lol: Sto se tice Buaca,moze momak i da dubi na trepavicama,ja bih opet mnogo vise voleo da u timu vidim Smiljanica,pa ako je to greh,onda sam ja gresan covek. :lol:
Srce ce mi biti na mestu tek kad u prvoj ekipi vidim Smiljanica i Aleksica,a Medojevica,Vukobratovica i Mitosevica na klupi.Inace,ovog puta bih pohvalio igru Trivunovica,mislim da mu je ovo mozda i najbolja partija bila,konacno se malo i vezlo po terenu,ali uglavnom u drugom poluvremenu.Medjutim,treba dodati na kraju i to da je Smederevo u ovom trenutku bilo izuzetno slab protivnik i da ova utakmica nije pravo merilo.Teze bi nam cak bilo u ovom momentu i sa Bezanijom.Sledi Kula i pravi izazov,Hajduk ce svim silama pokusati da nas dobije posle poraza u Cacku.Nadam se da ce momci u Kuli pokazati pravu borbenost a i dobru igru.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Turija

Post by Turija »

Kad napiše 021 i dopuni ice, onda ja gotovo nemam više šta, na tu temu.
Međutim, ovog puta bi dodao jedno:kao što svi vi želite, a i ja, da vidite Smiljanića i naše mlade lavove, ja smatram da je i LJUBOMIR STEVANOVIĆ NAŠ I MLAD. A, I DA IMA UGOVOR, pošto vidim da je to ,,glavni razlog,, zbog kojeg se igra ili ne igra u Voši.
Šarac eto, ima Ugovor, pa igra.Međutim, ima tu još fudbalera pored šarca (samo istina, neupredivo mlađi , bolji i perspektivniji)sa Ugovorom, ali nemaju tako lepo i simbolično prezime, tj ne ŠARAJU u žiivotu, pa ni ne igraju.
Međutim, nikoga ne krivim što, osim najčešće mene i Dejana, retko ko spominje TAKOZVANE APATINCE (Radosavljev, Stevanović, Kesić).Normalno, pošto ih neko ne pušta na svetlost dana, ne možemo da ih vidimo na delu, već samo da verujemo ili ne verujemo u pretpostavke.Kako je sve više navijača (sa poraslom minutažom Trivunovića i Drakulića), zadovoljnije njihovim igrama, nego u startu, za petpostaviti je da bi tako bilo sa ostalima. Zato oni, verovatno NIKAKO NE ULAZE U TEREN.
Evo, ja ovde tvrdim, a vreme će presuditi, da je od svih Apatinaca NAJjAČI DVADESETJEDNOGODIŠNJI STEVANOVIĆ :!: Živi bili , pa videli.Ali, to je već pitanje koje bih postavio PRIJATELJU.

PRIJATELJU, dobro nam se vratio na Forum, bez obzira na obrazloženje zašto ne pišeš.Teško se mogu složiti sa stavom:TU SAM, ALI NE RAČUNAJTE NA MENE, jedino ako ga podvedemo pod pravilo da čovek treba da govori kad oseti potrebu da nešto kaže.
Pošto si odgovorio na ,,insinuacije koje kolaju gradom,, u ovo nedeljno jutro dođe mi kao: ,,Prvi put sa ocem (Prijateljom) na jutrenju,, da li bi mogao da daš odgovore na vidljive činjenice i zapažanja? Kao npr:
1.Da li je Brzić počeo da vodi Tim?
2.Kako to da promenimo 4 trenera (Djumi, Marić, Rajevac Brzić), a da uvek igraju isti (osim onih koji su u međuvremenu napustili Klub ili se sa NEKIM VAŽNIM posvađal, a da možda trener može sam da promeni maksimalno 1-2 igrača) i da forsiramo isti STIL IGRE?Kako to da postane uočljivo pravilo, a da nije zahtev sa uticajne strane?Gledajući izdaleka, čoveku se (u)čini da Voša klonira trenere i igrače.
3.Zašto su nam pojačanja i naša deca na klupi i tribinama?
4.Zašto je važno samo ući u prvih 11 i više nema zime za tog igrača, pa i po cenu da se Svet prevrne?
5.Kako gledaš na poraz od Inđije, njegove uzroke i posledice?Treba li sada hitno korigovati tvrde i pogrešne Odluke i stavove?Treba li nekima koji su prošli igrački zenit i značaj pomoći da odu, a Novoj Gardi pomoći da uđu u Tim?
Da Te suvuše ne smorim, sasvim dovoljno pitanja za povratnika.Odgovori bi bili vrlo dragoceni.
Hvala!
Pozdrav!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

Videla se velika želja igrača. Da li zbog pritiska nakon ispadanja iz kupa ili nečeg drugog to sigurno neko drugi bolje zna. Dobro je Voša juče gradila napade, bilo je grešaka, malo teže se golman gostiju stavljao na muke ali je sve to sastavni deo igre. Kad se sve sagleda naši momci su ostavili daleko bolji utisak na terenu i zasluženo su osvojili nova tri boda.

Turija, ako malo bolje obratiš pažnju na Prijateljev post siguran sam da ćeš naći tamo i odgovore na prva 4 pitanja.
Locked