i meni se cini,da smo tako visoko na tabeli,zahvaljujuci slabostima drugih ekipa,a ne zahvaljujuci nasim igrama.Jos uvek nismo ekipa koja je pozdana,koja ima igru i melje protivnika.ali nije lose ni ovo,dok nas rezultati prate.Nekako delujemo kao neki brod na sred okeana,bez kompasa,koji se jos nije nasukao zahvaljujuci samo snalazljivosti i iskustvu kapetana (Kacara).Ali,bitno je izbeci oluju,udare vetrova... bar dok ne svane.... drzimo palceve nasem kapetanu... dosta je jedan Titanic.
Mislim,da sto pre treba zaboraviti ovaj mec i folusirati paznju na dva sledeca duela.... gostujemo Cacku i docekujemo Cuku.... treba postaviti cilj pred igrace i dati im u ruke plan misije "6 BODOVA",ako bi to uspeli,mislim da bi se u nastavku prvenstva svasta pozitivno onda moglo dogoditi,jer mislim da imamo laksi raspored u drugom delu sezone,docekujemo:Banat,Napredak,Zvezdu,Kulu,Borac,a gostujemo Lucanima,Bezaniji,Cuki.... po meni su to sve trojke

samo da podignemo nivo igre,a psiholoski cemo se sigurno dici ako osvojimo 6 bodova u naredna dva meca!!!