9. kolo: Vojvodina-Bezanija 3:1

Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Stara Garda wrote:za Voju...

"Ne navijajte iz fotelje,dodjite na stadion..."
Odluci se... Voja na tribinama ili napad na titulu :lol:
Image
Keva

Post by Keva »

Ja se izvinjavam ja danas ne mogu da dodjem i jako mi je zao, ali posmatracu na tv-u. Ja inace ne volim TV prenose i voleo bi da prenose kada igramo u gostima a ne ovako...
Keva

Post by Keva »

KACAR KAPITEN :D :D :D :D :D :D :D :D
Keva

Post by Keva »

KACAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Keva

Post by Keva »

2:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
limanfkv

Post by limanfkv »

Image

Jebo me grip da me jebo bas
Last edited by limanfkv on Sun Oct 21, 2007 2:18 pm, edited 2 times in total.
Keva

Post by Keva »

Despotovic 2:0!
masta_ace

Post by masta_ace »

zabio ga kacar vec
evo i 2 0 braate
i ranko ga dade
ajao sto nisam otisao, jeblo me sve
smorio sam se sad :roll:
al do jaja sto su presli sa cigana na nas prenos i odma smo dva zabili.
Keva

Post by Keva »

Kako se sada nerviram sto nisam otisao ubicu see....
limanfkv

Post by limanfkv »

Kraj 3:1
Kacar 2,Despotovic - Isailovic
Keva

Post by Keva »

Sve Cestitke Kacaru na 2 gold u prvoj utakmici sa kapitenskom trakom. Samo tako. Inace Jovetic je postigao gol, tako da sada obojica imaju po 7
lesa

Post by lesa »

prva dva gola iz fenomenalnih akcija i to je jedino bilo vredno pomena. u tim momentima (+ ona despotova sansa u prvom posle centatsuta sa desne strane i mozda jos jedna u drugom) kada bi sklopili dva-tri pasa odma smo ili dali gol ili bili u gol sansi. ovo sve ostalo je bilo bez idejno,nasumicno itd. mi i dalje nemamo igru i mislim da na tome mora jako da se insistira.
gojko je car i samo takav allround igrac. svaka mu cast. kapiten, kapitenski. despot kad bi dobio loptu delovo bi opasno. tadic smesan. pop kritican. tumbas neodredjen. na odbranu (sharac se ne racuna) nemam nekih jakih zamerki osim na konto brkica jer je momak u par navrata tako proplivao kao da je ucio izletanja od broja jedan.
sve u svemu dobro je ali mora mnogo bolje
...ti si nasa prva ljubav...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

i meni se cini,da smo tako visoko na tabeli,zahvaljujuci slabostima drugih ekipa,a ne zahvaljujuci nasim igrama.Jos uvek nismo ekipa koja je pozdana,koja ima igru i melje protivnika.ali nije lose ni ovo,dok nas rezultati prate.Nekako delujemo kao neki brod na sred okeana,bez kompasa,koji se jos nije nasukao zahvaljujuci samo snalazljivosti i iskustvu kapetana (Kacara).Ali,bitno je izbeci oluju,udare vetrova... bar dok ne svane.... drzimo palceve nasem kapetanu... dosta je jedan Titanic.

Mislim,da sto pre treba zaboraviti ovaj mec i folusirati paznju na dva sledeca duela.... gostujemo Cacku i docekujemo Cuku.... treba postaviti cilj pred igrace i dati im u ruke plan misije "6 BODOVA",ako bi to uspeli,mislim da bi se u nastavku prvenstva svasta pozitivno onda moglo dogoditi,jer mislim da imamo laksi raspored u drugom delu sezone,docekujemo:Banat,Napredak,Zvezdu,Kulu,Borac,a gostujemo Lucanima,Bezaniji,Cuki.... po meni su to sve trojke :wink: samo da podignemo nivo igre,a psiholoski cemo se sigurno dici ako osvojimo 6 bodova u naredna dva meca!!!
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Nego, samo da ne ostanemo bez Kacara preko zime, opasno dobro je poceo da igra pa da ne padne nekome na pamet da omasti brke... :wink:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ice

Post by ice »

Vidim da bi mnogi hteli Kacara,ali mogu da dobiju samo sipak.Ne usudio se niko da ga proda inace...
Zadovoljan sam rezultatom danas,pa i igrom,recimo da je ovo bila jedna rutinska pobeda.Steta zbog primljenog gola,ali Kizina greska je to bila,okliznuo se po klizavom terenu,izem ga desava se.Vazno je da nas to nije mnogo kostalo.Sad tek sledi pravi posao u naredne 2 utakmice i tu se slazem sa Vojom da treba da uzmemo 6 bodova pa onda na megdan grobarima i da ih operemo u Beogradu.Moramo bar napasti titulu ako nista drugo.Tuzno je sto su danas zapad i istok bili onako prazni,jedino je sever odradio svoje na zadovoljavajucem nivou.Sa Cukarickim igramo u sredu i nesto mi govori da nece biti puno drugacije,ali voleo bih da se varam i da se prijatno iznenadim.Ljudi budite se,idemo u napad na titulu!Mogao bi neko onako bar turisticki i za Cacak da se zaputi,sto da ne,ne bi bila propast sveta.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Locked