Liga Evrope - sezona 2011/2012

Locked
menager

Post by menager »

jedan izvestaj sa meca iz prosle sezone

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1sqzFujT ... re=related[/youtube]
Akcent

Post by Akcent »

Sve u svemu: Favoriti jesmo, ali oprez :wink:
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Milan

Post by Milan »

Ja sam oduševljen! Kako jačinom protivnika, tako i gostovanjem po mojoj meri. Navijao sam za Lux. ili Licht. (mnogi mogu potvrditi) i evo, ostvarilo mi se.

Manite se prenosa, ovo je sjajna prilika da odemo na neko Evro gostovanje u velikom broju!

Ako grad nije u stanju da do 21. jula obezbedi reflektore, onda slobodno neka ih iseku i ponesu u sabirni centar izgubljenih izbora!!!!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

0-1 tamo, 1-0 kod nas. Moja procena. Nadao sam se nekom timu za kantanje, ali neće nas žreb. Valjda će da nam se vrati u trećem kolu...

Niko da prokomentariše ostale. Rad lagano prolazi prvo kolo, u drugom kolu očekujem da mogu ozbiljno da pruže otpor Grcima. partizanu želim da mu navijači naprave incidente u Tetovu i budu izbačeni. Borac neće proći Makabi Haifu, šteta...
Io odio Belgrado
kowalski

Post by kowalski »

Milan wrote:Manite se prenosa, ovo je sjajna prilika da odemo na neko Evro gostovanje u velikom broju!
Postovani prijatelju, ne brini. Bice nas sigurno vise nego u Smederevu, ali verovatno manje nego na jna :)
Image
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Igraće u Skoplju a ne Tetovu. Biće interesantno tamo ima dosta praznoglavaca koji se još lože na nkp, sad će videti koliko ih zapravo vole kad se pojave i ovi iz Soluna da podrze svoj bratski klub sa sve grčkim zastavama. A koliko sam video ta Škendija ima dosta publike, obzirom da je Tetovo blizu trebalo bi da ih bude dosta. Stadion je u makedonskom delu, ali odmah preko Vardara je albanski. Opšti haos u najavi svakako. Rad je lepo prošao za prvo kolo biće lagano zagrevanje, a u drugom ipak mislim da im protivnik nije naivan biće egal. I naravno lepo gostovanje na moru. Što se nas tiče, ako ne možemo da izbacimo ekipu iz Lihtenštajna onda zapravo ne treba ni u našem prvenstvu da igramo. Jeste da igraju drugu ligu u Švajcarskoj i potreban je oprez, ali prolaz ne sme doći u pitanje. Do utakmice nema mnogo i pajac treba da reši šta ima sa dolascima i odlascima i omogući treneru da normalno spremi ekipu.
Sale

Post by Sale »

Naravno da se prodrazumeva da svajcarski drugoligaš iz Lihtenštajna nema šta da traži protiv 3. ekipe iz Srbije, ali moramo biti oprezni, ipak smo promenili trenera, prodali kapitena (za koga još nema zamene), počeli pripreme sa 12 igrača, i sve u svemu za sad izgledamo prilično neozbiljno.
Što se rivala tiče posle nekoliko pogledanih snimaka očigledno je da su im prekidi najjače oružje...
http://www.youtube.com/watch?v=j-xqZWREceY
http://www.youtube.com/watch?v=hTZQD1Wv ... re=related
This time next year, we'll be cup winners!
Simica

Post by Simica »

Sad su u Dnevniku RTV, rekli da je prvi mec u Novom Sadu. Greska ili ...?
Da se lakse snadjete na licu mesta: http://mappery.com/map-of/Vaduz-Town-Map
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Simica wrote: Da se lakse snadjete na licu mesta: http://mappery.com/map-of/Vaduz-Town-Map
Jel ovo mapa Asteriksovog sela ili Vaduza :lol:
Io odio Belgrado
kowalski

Post by kowalski »

Sta jos dodati nego: Ajmo braco, invazija! :lol: :lol:
Image
limanfkv

Post by limanfkv »

Odlicno smo prosli, videcete. :wink:
0.0625
West Ham

Post by West Ham »

U pitanju je gradić od oko 5000 duša, planinsko mesto... Nešto kao fancy varijanta Ivanjice ili Lučana. Sa navijačke strane dosta nezanimljivo... Turizam
oi Oi Oi! The chozen few...
uporan

Post by uporan »

Mislim da neće biti nimalo lako. Jeste to druga švajcarska liga, ali i Borac Banja Luka je prošle godine ispao od švajcarkog drugoligaša, ako me sećanje dobro služi. Najbitnije je tamo ne izgubiti. U revanšu ćemo valjda pobediti.
Svedočim da je Milan (Tarot 2) priželjkivao ili ove ili one Luksemburžane...
Može biti interesantan evropski izlet - manje od 1.200 km...
Najbolje ići preko Mađarske i Austrije (60ak km dalje nego preko Hrvatske, ali jeftinije putarine i manje granica). Koliko sam uspeo da vidim skup je smeštaj u lokalnim hotelima (ako se uzme u obzir da je ova mala kneževina i off-shore, kao i da su drugi u svetu po GDP per capita, ovo dođe kao očekivano), ali tu su susedna austrijska sela, pa ko se kako snađe. Ko god bude imao vremena i naravno novca trebao bi da ode, jer mislim da nikome neće ni pasti na pamet da ide u Lihtenštajn (osim ovako). Takođe, koliko sam uspeo da vidim, nemaju aerodrom (isto očekivano), kao ni železnicu. Imaju neke polu-lokalne buseve prema Švajcarskoj i Austriji, tako da je najbolje ići sopstvenim prevozom.
Bitna stvar je to što nisu članovi EU, pa se treba raspitati kakva je varijanta oko viza. Mislim da ne treba, ali za svaki slučaj.

Malo o Lihtenštajnu:
http://en.wikipedia.org/wiki/Liechtenstein
UH!
Владика
Administrator

Post by Владика »

fkvojvodina.com wrote: Poznato je ime protivnika Vojvodine u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. U pitanju je ekipa lihtenštajnskog Vaduza.

Prvi meč igraće se u Vaduzu 14. jula, a revanš je na programu 21. jula u Novom Sadu.

Patrik Burgmajer, predstavnik Vaduza na izvlačenju u Nionu, je izjavio sledeće "dogodilo se ono čega smo se najviše pribojavali. Igramo protiv za nas nepoznatog, ali veoma kvalitetnog protivnika".

Lihtenštajnski mediji opisuju Vojvodinu kao izuzetno dobro organizovan klub sa godišnjim budžetom od oko tri miliona evra. Dodatno zebnju među navijače Vaduza uneli su podaci o fudbalerima Vojvodine koji su preuzeti sa sajta tansfermarket.de.

Predstavnik Novosađana, Radisav Rabrenović je izjavio da je ubeđen u siguran prolaz Vojvodine u sledeće kolo kvalifikacija.
Још увек се негде са поштовање говори име Вујадина Бошкова.
http://www.20min.ch/sport/fussball/stor ... n-17815714
Dejan

Post by Dejan »

Ristovski: ''Dobro je što revanš igramo na našem terenu''
20. jun 2011. | 18:59 | Izvor: Sportske.net,

Trener Vojvodine zadovoljan današnjim žrebom, mada smatra da je njegov klub mogao i bolje da prođe.
Ovogodišnja iskušenja u Evropi Vojvodina će započeti duelima sa ekipom Vaduza iz Lihtenštajna. Klub koji se takmiči u drugoj švajcarskoj ligi ne bi trebalo da predstavlja tešku prepreku za trećeplasirani tim u Srbiji.

Novi trener ''lala'' Ljubomir Ristovski generalno je zadovoljan današnjim epilogom na žrebu.

''Ispalo je dobro, iako smo mogli i bolje da prođemo, ali i gore. Favoriti smo i uveren sam da ćemo u dve utakmice pokazati da smo bolji od Vaduza. Posebno je važno što revanš igramo pred svojim navijačima i nadam se da ćemo izboriti plasman u narednu rundu kvalifikacija za LE'', izjavio je Ristovski.
Locked