22. kolo: partizan-Vojvodina 1:1

Šta očekujete od meča?

Pobedu
27
55%
Remi
11
22%
Poraz
11
22%

Total votes: 49

Milan

Re: XXII kolo JSL: Fk partizan - Fk Vojvodina 1:1

Post by Milan »

Ovih desetak ispisanih stranica su izuzetan pokazatelj koliko smo nezahtevni i zahvalni, mi navijači Vojvodine. Igrali smo "samo" nerešeno, a raspoloženje je kao da smo osvojili neki trofej. Kada se jednog dana poklope kockice sa ovakvim timom, pravim trenerom i Slaninarskom upravom, eto nama titule. Eh...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Svaka cast igracima!

Juce odlicna ekipa, zezanje, emocije, pravi navijacki dan. Pitanje za kafana-kladionica navijace sad kad grupa sama placa gostovanja, kada igraju nasa deca i kada se tera uprava sta je razlog za vase nove izgovore? Meni ti koji ne zele da idu i ne trebaju, ali samo me novi izgovori zanimaju?
21114

Post by 21114 »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=833238" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo poslednji pasus, ostalo je trash na koji ne treba trošiti energiju.
Sve na gomili treba da bude sramota da onakvu igru 10 momaka uništavaju kojekavim saopštenjima, a kao svi su nekako zabrinuti za klupski fudbal u Srbiji. Ugasite ta dva kluba i imaćemo svi ligu po meri..
Ponosan sam do neba na prikazano sinoć. Bravo momci, jedina svetla tačka u ovom mulju oko i u klubu.
Legnem pijan, ustanem pijan, pa koji sam kuratz i spavao onda!
Slaninari.VI

Post by Slaninari.VI »

Toto Riina wrote:Svaka cast igracima!

Juce odlicna ekipa, zezanje, emocije, pravi navijacki dan. Pitanje za kafana-kladionica navijace sad kad grupa sama placa gostovanja, kada igraju nasa deca i kada se tera uprava sta je razlog za vase nove izgovore? Meni ti koji ne zele da idu i ne trebaju, ali samo me novi izgovori zanimaju?
Јако ружно што прозивате људе који не могу да иду на гостовања. Свака теби част кад можеш да идеш. :?

Клинци показали сте шта је Вошина школа фудбала :cheers:
"Кад сам био сасвим мали, имао сам један дар, они били цигани они били гробари а ја био прави сланинар"
laki

Post by laki »

PREZADOVOLJAN!

Necu da se ponavljam, sve je receno osim sto treba opet naglasiti da je celavi midzitski demagog sve ove klince imao na raspolaganju pola godine i nije znao nikog da iskoristi nego je zbog njega vecina one dece, koja igraja najbolji fudbal u Srbiji, stagnirala citavu polusezonu.

A sto se tice tog famoznog penala, molim da svi pogledate ovo: https://www.youtube.com/watch?v=WKdJniMIEiE" onclick="window.open(this.href);return false;

:devil: :greenbutt: :devil: :greenbutt: :devil: :greenbutt:
Image
borrissey

Post by borrissey »

Ovo što se dešava posle utakmice samo potvrđuje koji su oni jadnici. Sad gledam uložili su žalbu da je kao Popara trebalo da dobije crveni karton zbog navodnog udaranja Volkova (nisam video), a ne pominju jajare kako je njihov "velikan" Saša Ilić očigledno namerno udario laktom u stomak Sergeja i za to dobio žuti. Mogao je komotno dobiti direktan crveni, ko je video zna o čemu pričam.
Sve u svemu, mi smo ih odvalili od fudbala. Pokazali smo koliko su sve njihove titule nezaslužene i dirigovane. Čak i da nije postojao penal, ponajmanje oni imaju pravo da se bune, pošto je počeo da ih stiže 1% kosmičke pravde za sva sranja koja su nam priredili. Plus, neopisivo mi je drago što je upravo kockar skrivio penal, a duplo srećan bih bio da je Mijat učačkao ono kada je presekao kockarev pas ka vulićeviću, zatim napravio majmuna - kockara, prošavši pored njega kao pored drveta.

Svima, ali svima naklon do zemlje, posebno Mijatu, Sergeju i Babiću. Puška je oduševio kad je na početku svemirske akcije pre penala okrenuo onu dvojicu buzdovana na našoj polovini i krenuo napred.
FCVNS

Post by FCVNS »

Toto Riina wrote:Svaka cast igracima!

Nista pametno ne vidim u ovom upisu,koja je njegova svrha,sta ce se desiti kad dobijes odgovor na ovo pitanje???
CRD FCV

Re: XXII kolo JSL: Fk partizan - Fk Vojvodina, subota, 18:00

Post by CRD FCV »

kej wrote:Kakva akcija pre penala, gledam dvadeset puta i ne mogu da verujem!! Ovako nešto se u našoj ligi vidi jednom u deset godina. 5:43!! http://www.youtube.com/watch?v=3JMdjStesnI" onclick="window.open(this.href);return false;
На овом снимку сам приметио нешто што ми је промакло током преноса. Наиме, после старта Живковића над оним умишљеним најсветскијимекстракласомшпицем лазовићем, дотични прети прстом Живковићу, али нисам видео да га је мутави главоња некад познатији и као "шкунтелар" повукао за дрес док је лежао на трави. Па за тако нешто је Живковић требао да уради "батица стил" из 99-те. А суперстару је неко требао да одвали шамар, могао је Настић кад је већ имао црвени. Толико безобразлука и надмености сам видео само у редовима њима сличног једнојајчаног близанца.
Што се тиче пенала чини ми се да је он свиран за други старт над Гаћиновићем, јер колико сам ја видео био је фаул пре казненог за шта судија није свирао ни фаул ни предност, па онда у казненом и рука и фаул.
Видео сам и паролу забрањених, чини ми се овако нешто "Околина Новог Сада за тебе грми сада". Схватише да немају шта да раде у Новом Саду па су решили да се држе околине.
Andreyos

Post by Andreyos »

http://www.njuz.net/partizan-optuzio-ka ... tao-lopov/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
:)

Post by :) »

Image

Slika sa mondo.rs, koja nemoc u pozadini :mrgreen:
slanina

Post by slanina »

:) wrote:Image

Slika sa mondo.rs, koja nemoc u pozadini :mrgreen:
Deda Danko,zubi mu ispali :mrgreen: :greenbutt:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Milan

Post by Milan »

Naleteh na ovo:

Evo vam pravilo koje to kaze, pa procenite sami. Preuzeto je iz spiska pitanja sa odgovorima za polaganje za FIFA sudiju:

31. Одбрамбени играч почиње да држи нападача ван казненог простора, али са повлачењем заврши тек у казненом простору. Шта ће судија предузети?

Досудиће казнени ударац.

(Коментар: Прекршај је у трајању, почео је ван a завршио се у казненом простору. Примењује се принцип теже казне. Али ако прекршитељ, пре него што нападач уђе у казнени простор, пусти противника из руку и овај потом падне у казнени простор, то не би био казнени, него директан слободан ударац ван казненог простора).
POŠTO OBRAZ ???!!!
Robi_D_Slanna

Post by Robi_D_Slanna »

Ja se nekako i dalje pitam da li sam blesav ili ćorav ili i jedno i drugo... Pogledajte ovu vest, ali pre svega sliku...

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... icev-nacin" onclick="window.open(this.href);return false;

Po meni, ova slika na nedvosmislen način pokazuje da je faul bio na liniji 16, a ovi i dalje trube o nekim greškama!
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
Slaninari.VI

Post by Slaninari.VI »

Очигледно да су ушли у утакмицу са великим "егом" као и раније па их сад боли што су их Вошина деца надиграли. Траже кривца за своју грешку. Како год нек се теше како хоће, нек их боли и треба да их боли! Сад још да спустимо и звезду на земљу и за мене су наши клинци победници сезоне. А ови клинци, ако их не распродају има за годину дана можда мало више да газе све редом.
"Кад сам био сасвим мали, имао сам један дар, они били цигани они били гробари а ја био прави сланинар"
srkins

Post by srkins »

Mi smo osteceni a ne oni. I to u vise situacija ...kod penala direktan crveni je trebao ici onom njihovom stoperu a ne drugi zuti zaboravih mu ime ruka noga u igraca ruka po lopti na areni jednom pustili snimak gde se jasno vidi kako udara i rukom loptu i zakljucio voditelj da se tu nista ne vidi i trazio drugi ugao iz koga se vidi samo faul nogom koji je tu negde oko 16 bio sve sto je posle bilo se nije videlo...onda ako je Nastic zasluzio crveni karton onda je trebao i njihov desni bek da dobije crveni karton (Nastic po meni ipak sam kriv za crveni karton moglo se mozda progledati ali decko mora i da nauci ne moze vecito da vuce igrace) i trece crveni karton za Ilica kad udara naseg igraca u stomak..ali posto nemamo sada vremena da se zalimo,nek laju oni...mi imamo vaznu utakmicu u subotu..pa nek se opet igraju deca...
Locked