4-4-2 igramo koliko ja vidim.
1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)
- Deep Purple
- naseljekolumbija
Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)
Плашим се најубедљивијег пораза у историји ФКВ, надам се да неће бити тако. Ако тако буде неко ће морати да одговара
Last edited by naseljekolumbija on Sun Jul 30, 2023 7:17 pm, edited 1 time in total.
Moguće, pošto je Batak i to isprobavao sa parom Ivanović-Vukčević, samo što ne znam ko će igrati levo krilo. Miletić? On je igrao na beku u Nikoziji... Milosavljević?
Poslednja dva puta kad sam bio na moru tukli smo Sampdoriju u Torinu i Bursu u Turskoj...
Da ne jedem go**a i ne pretim crvenima, ne brinite Kiprane prolazimo.
Mislim da naše jajare nisu ni tražile odlaganje, jer da jesu morali bi da nam odlože, ali to je čisto moje tumačenje pravila. Ako su ih crveni odbili, što bar malo ne naprave medijsku halabuku...
Želim da vidim kod ovih što istrčavaju na teren želju, volju, oštrinu i poneki dobar potez napokon... Ne samo ono "borili su se"... Pa daj dresove nama sa foruma, borićemo se i mi...
I samo da ne čujem posle meča od naših rukovodećih "zvezda je veliki klub, bla bla bla"... Komentarišite nas, a za njih nas nije briga... Ajde muda na teren...
Mislim da naše jajare nisu ni tražile odlaganje, jer da jesu morali bi da nam odlože, ali to je čisto moje tumačenje pravila. Ako su ih crveni odbili, što bar malo ne naprave medijsku halabuku...
Želim da vidim kod ovih što istrčavaju na teren želju, volju, oštrinu i poneki dobar potez napokon... Ne samo ono "borili su se"... Pa daj dresove nama sa foruma, borićemo se i mi...
I samo da ne čujem posle meča od naših rukovodećih "zvezda je veliki klub, bla bla bla"... Komentarišite nas, a za njih nas nije briga... Ajde muda na teren...
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
A mogao si sve to staviti u tri reci: Na moru sammilancl wrote: ↑Sun Jul 30, 2023 7:29 pm Poslednja dva puta kad sam bio na moru tukli smo Sampdoriju u Torinu i Bursu u Turskoj...

Дали има негде пренос за нас који нисмо у Србији?
Телеп
- Deep Purple
- slanobarac
Skini app arena cloud. 1499 din mesečno. Možeš otkazati kad želiš imaš 7 dana besplatne probe.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Sad kad je odabrao, nek odabrani trče i grizu. Da im se ukakamo u rupu i njihovu "probu" za LŠ.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Ako vas smori namestena srpska liga i utakmica cz vosa,,imate na areni sport 3 POSTENU rusku ligu
Prvo poluvreme 2 crveni karton i 5 penala i pazi sad nakon izvodjenja penala proverava se dal je uopste bio penal

Prvo poluvreme 2 crveni karton i 5 penala i pazi sad nakon izvodjenja penala proverava se dal je uopste bio penal
Da prokomentarisem sastav... cuvamo igrace, a starter nam igrac najskloniji povredama. Al dobro,kontam da smo izveli prebrzu ekipu, pa treba na terenu i neko da nas dozira. Nikad nisam bio ljubitelj Bjekovica. zao mi je sto u ovom miksu nema Jovanovica, koji jedini na pripremama pokazivao zelju da vuce ekipu napred, i sto nam pridoslica nije starter, jer logicnije mi da cuvamo Vukiceva ledja. U ovakvoj postavci moramo biti srecni ako Busnic ne zaradi iskljucenje. Ostatak tima manje vise ok.
Takodje smatram da je ekipa sastavljena od najborbenijih igraca koje imamo
Takodje smatram da je ekipa sastavljena od najborbenijih igraca koje imamo

- Mare_Liman
Која смејурија од лиге хахахахахахахахаха
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Sto nije crveni?
A kakav kontakt da je ovo doslo do penala?
Smejurija...
Smejurija...