Eh da je bivsi pa da malo da i odahnemo. Evo juce smo imali bombu za trenera danas ovo za igrace. Svaki dan sve gore i gore afere. Prosto ni forum nesmem da otvorim da se prosto ne sokiram. Komplet uprava mora da se promeni ili ce klub otici u majcinu.slanobarac wrote:@fudbaler (10.06.2011. 18:37)
Sada će verovatno poštovaoci lika i dela bivšeg predsednika bb početi da sumnjiče državne organe, fss mafiju i forumaše da su sročili ovo pismo i da zajednički ruše Vojvodinu. Ja verujem u autentičnost ovog pisma a naredni dani će to i pokazati. Uprava će se urušiti u svojim lažima a to će se desiti kada pojedinci počnu da napuštaju brod koji tone. Doći će bolji, časniji, pošteniji i oni koji vole Vojvodinu kao i mi što je volimo. Za kraj- pročitajte potpis!
Uprava
-
- slanobarac
fudbaler se jos jednom javio:
fudbaler (10.06.2011. 20:16)
Molim sve posetioce ovog poštovanog sajta da ni jednog trenutka ne sumnjaju u autentičnost moje izjave. Nama nisu potrebne dalje podele, već promene. Promene za bolje dane FK Vojvodine, mladosti koja sanja da obuče dres prvotimca, navijača od 7 do 77 godina, javnosti, Srpskog fudbala na kraju krajeva. Svesno sam ušao u rizik, bez namere da manipulišem bilo čijim a pogotovo ne svojim osećanjima i obećavam da ću Vam se predstaviti kao što sam činio mnogo puta do sada, zavređivao Vašu podršku, aplauze i kritiku, ali uvek iznad svega voleo FK Vojvodinu i živeo za trenutke koje smo doživeli u sezoni 2010/11.
Odjavljujem se sa velikim olakšanjem u duši. Morao sam negde, nekome reći i želeti da to vidi, pročita i čuje više od nekoliko ljudi. Morao sam zbog šefa, mojih saigrača, navijača...
- istina je najvažnija i izaći će na videlo kad tad. Molim Vas sve da polemike, sumnje i sve loše što osećamo, preusmerimo u zajedništvo koje će jedino klubu doneti dobro.
Živela nam Vošo!
UPRAVA NAPOLJE!!!
Ja nemam pojma ko ovo pise, al znam da ovo treba da bude sledeci kapiten nase Vojvodine.nboya wrote:fudbaler se jos jednom javio:
fudbaler (10.06.2011. 20:16)
Molim sve posetioce ovog poštovanog sajta da ni jednog trenutka ne sumnjaju u autentičnost moje izjave. Nama nisu potrebne dalje podele, već promene. Promene za bolje dane FK Vojvodine, mladosti koja sanja da obuče dres prvotimca, navijača od 7 do 77 godina, javnosti, Srpskog fudbala na kraju krajeva. Svesno sam ušao u rizik, bez namere da manipulišem bilo čijim a pogotovo ne svojim osećanjima i obećavam da ću Vam se predstaviti kao što sam činio mnogo puta do sada, zavređivao Vašu podršku, aplauze i kritiku, ali uvek iznad svega voleo FK Vojvodinu i živeo za trenutke koje smo doživeli u sezoni 2010/11.
Odjavljujem se sa velikim olakšanjem u duši. Morao sam negde, nekome reći i želeti da to vidi, pročita i čuje više od nekoliko ljudi. Morao sam zbog šefa, mojih saigrača, navijača...
- istina je najvažnija i izaći će na videlo kad tad. Molim Vas sve da polemike, sumnje i sve loše što osećamo, preusmerimo u zajedništvo koje će jedino klubu doneti dobro.
Živela nam Vošo!
- severozapad
Imati igrače koji u ovim vremenima, ne mislim samo u Srbiji, razmišljaju na ovaj način je neprocenjivo, a mi smo to uspeli da prokockamo. Ili možda nismo?
Sada oni navijaju za nas, ajde da ih ne razočaramo!!!
Svi smo jedno, to je naša snaga. Crvena i bela, Vojvodino draga.
I za kraj pročitajte njegov potpis
Sada oni navijaju za nas, ajde da ih ne razočaramo!!!
Svi smo jedno, to je naša snaga. Crvena i bela, Vojvodino draga.
I za kraj pročitajte njegov potpis

Dragi Podbara,
Poštujem tvoj stav i razumem u kom pravcu razmišljaš i logično je to, ali veruj mi da je sve to što si izneo samo paravan i prodaja magle koje nam određene glavonje serviraju da bi se nama zamazale oči.Zato mislim da grešiš.
Shvatite svi ovo, nema nikakvog sukoba između našeg kluba, predsednika, gradskih i pokrajinskih vlasti sa jedne strane i bilo koga sa druge.
Sve to je samo vešto smišljena predstava i laž da bi smo pre svega mi navijači bili nasankani i prevareni i da bi nam pažnja bila skrenuta sa suštine (jer su velike pare u pitanju,a koristi svakako imaju i ti određeni političari koji su odigrali svoje uloge u celoj ovoj gunguli dok su možda neki sitni lokalni i sami bili nasankani kao i svi mi navijači) .Našem klubu se radi o glavi, ali ne u tom smislu da se on rezultatski omete kao što se misli, već u smislu da se on osiromaši, pokrade, obezvredi, da se otuđi naš sportski centar i da klub postane paravan za pranje novca.Sve je to deo jednog dugoročnog plana koji se sprovodi u fazama, a u kojem su i dalje pored trenutnog predsednika veoma važni akteri i gospoda Dubroja i Gajić.Nikako njih ne smemo zaboraviti, đavola oni nisu upleteni u sve to.Pa pogledajte šta se sve gradi po Novom Sadu (a znamo da i naš predsednik ima udeo u svemu tome) pa će vam biti jasno, poreklo tog novca je poznato dobrom delu Novosađana, a treba ga oprati što lakše na što više mogućih načina.A znamo da se tim novcem uvek mogu podmititi i neke glavešine da zažmure kada treba ili da ponovo omoguće licitacije u podrumu gradske kuće uz prisustvo batinaša ili nešto slično gde će pomenute persone igrati ponovo glavnu ulogu.
Nismo još ni svesni u kakvu smo gungulu upali, a biće možda i previše kasno kada svi to konačno i prihvatimo kao suštinu.
Zaista nije vreme da se polemiše o nekim sitnicama vezanim za funkcionisanje kluba i poziva na racionalnost kada našoj Voši preti ogromna opasnost.
Pa ko normalan može te ljude i one koji ih štite i podržavaju ubediti argumentima u bilo šta?Nema nikoga ko bi to mogao da uradi, mada svakako treba iskoristiti svaku priliku da se glas navijača i javno čuje ma koliko to delovalo uzaludno.
Naravno, protiv sam zaključavanja ostalih tema na forumu, to nema veze sa ovom pričom.Ali nemojmo da dozvolimo ni da nam funkcionisanje foruma i sajta bude ispred FK Vojvodine, a izgleda da se to malo po malo sve više dešava u proteklom periodu.Volim ovaj forum i 9 godina pišem na njemu, ali otkako se i sajt razvio i povećao broj poseta, stvari su počele da idu u malo neželjenom pravcu i stvara se izvestan jaz između administracije i običnih forumaša.Nadam se da je to samo jedan moj utisak i da se varam (naravno da pod svime ovim ne podrazumevam nikakav sukob ili nešto slično i svaka čast administraciji na svemu što su uradili do sada i velikom trudu,ali polako se oseća ta ustegnutost da se neke škakljive teme potežu,zatim da neke stvari nisu za svačije uši i slično) .Ne verujem da je ikome od redovnih forumaša cilj da uruše forum pa čak i ako neki od njih imaju određene skrivene namere i težnje, jer da nema foruma oni to ne bi mogli ni da guraju.
Jednostavno, različitih smo stavova, to se više puta do sada pokazalo, čak je bilo i žučnijih rasprava među nama gde smo administraciji zadavali muke, ali polako skoro svi postajemo jedinstveni u stavu da ova uprava mora da ode što pre.
Inače, što se tiče predloga ko bi mogao da vodi naš klub ubuduće, pa njih je barem bilo dosta, a i šta može da se radi u ovom trenutku sem da se predlaže kada ova garnitura i dalje sedi u svojim foteljama?
Poštujem tvoj stav i razumem u kom pravcu razmišljaš i logično je to, ali veruj mi da je sve to što si izneo samo paravan i prodaja magle koje nam određene glavonje serviraju da bi se nama zamazale oči.Zato mislim da grešiš.
Shvatite svi ovo, nema nikakvog sukoba između našeg kluba, predsednika, gradskih i pokrajinskih vlasti sa jedne strane i bilo koga sa druge.
Sve to je samo vešto smišljena predstava i laž da bi smo pre svega mi navijači bili nasankani i prevareni i da bi nam pažnja bila skrenuta sa suštine (jer su velike pare u pitanju,a koristi svakako imaju i ti određeni političari koji su odigrali svoje uloge u celoj ovoj gunguli dok su možda neki sitni lokalni i sami bili nasankani kao i svi mi navijači) .Našem klubu se radi o glavi, ali ne u tom smislu da se on rezultatski omete kao što se misli, već u smislu da se on osiromaši, pokrade, obezvredi, da se otuđi naš sportski centar i da klub postane paravan za pranje novca.Sve je to deo jednog dugoročnog plana koji se sprovodi u fazama, a u kojem su i dalje pored trenutnog predsednika veoma važni akteri i gospoda Dubroja i Gajić.Nikako njih ne smemo zaboraviti, đavola oni nisu upleteni u sve to.Pa pogledajte šta se sve gradi po Novom Sadu (a znamo da i naš predsednik ima udeo u svemu tome) pa će vam biti jasno, poreklo tog novca je poznato dobrom delu Novosađana, a treba ga oprati što lakše na što više mogućih načina.A znamo da se tim novcem uvek mogu podmititi i neke glavešine da zažmure kada treba ili da ponovo omoguće licitacije u podrumu gradske kuće uz prisustvo batinaša ili nešto slično gde će pomenute persone igrati ponovo glavnu ulogu.
Nismo još ni svesni u kakvu smo gungulu upali, a biće možda i previše kasno kada svi to konačno i prihvatimo kao suštinu.
Zaista nije vreme da se polemiše o nekim sitnicama vezanim za funkcionisanje kluba i poziva na racionalnost kada našoj Voši preti ogromna opasnost.
Pa ko normalan može te ljude i one koji ih štite i podržavaju ubediti argumentima u bilo šta?Nema nikoga ko bi to mogao da uradi, mada svakako treba iskoristiti svaku priliku da se glas navijača i javno čuje ma koliko to delovalo uzaludno.
Naravno, protiv sam zaključavanja ostalih tema na forumu, to nema veze sa ovom pričom.Ali nemojmo da dozvolimo ni da nam funkcionisanje foruma i sajta bude ispred FK Vojvodine, a izgleda da se to malo po malo sve više dešava u proteklom periodu.Volim ovaj forum i 9 godina pišem na njemu, ali otkako se i sajt razvio i povećao broj poseta, stvari su počele da idu u malo neželjenom pravcu i stvara se izvestan jaz između administracije i običnih forumaša.Nadam se da je to samo jedan moj utisak i da se varam (naravno da pod svime ovim ne podrazumevam nikakav sukob ili nešto slično i svaka čast administraciji na svemu što su uradili do sada i velikom trudu,ali polako se oseća ta ustegnutost da se neke škakljive teme potežu,zatim da neke stvari nisu za svačije uši i slično) .Ne verujem da je ikome od redovnih forumaša cilj da uruše forum pa čak i ako neki od njih imaju određene skrivene namere i težnje, jer da nema foruma oni to ne bi mogli ni da guraju.
Jednostavno, različitih smo stavova, to se više puta do sada pokazalo, čak je bilo i žučnijih rasprava među nama gde smo administraciji zadavali muke, ali polako skoro svi postajemo jedinstveni u stavu da ova uprava mora da ode što pre.
Inače, što se tiče predloga ko bi mogao da vodi naš klub ubuduće, pa njih je barem bilo dosta, a i šta može da se radi u ovom trenutku sem da se predlaže kada ova garnitura i dalje sedi u svojim foteljama?
Last edited by ice on Fri Jun 10, 2011 9:27 pm, edited 5 times in total.
Bato majstore vodi nas do titule 

- slanobarac
Ја увек остављам опцију да сам наиван и да грешим.ice wrote:Dragi Podbara,

Све је могуће,али мало је могуће да се у истом дану јави тзв.фудбалер и крене лавина оваквих постова на форуму. Холивуд, нема шта!
Биће интересанто када се открије које иза овога? Који нам је ветар донео овај мирис цвећа са југа или можда ко гура овакве напредне снаге!:shock:
Ова управа нема моју подршку али исто тако не волем да ме неко овако вуче за нос. Време ће показати ко је био у праву!

п.с. Наравно, ако смем да имам право на своје мишљење?
Meni je čak čudno kako se neki od fudbalera i ranije nije javio. Ja naravno ne znam da li je ovo autentično, ali hajde da obrnemo stvari - šta nije tačno u njegovom iskazu? Šta je sumnjivo? Zašto je čudno da je neki od igrača koji prati forum odlučio da se otvori? Zar se nismo već uverili da je stav mnogih od njih sličan našem?podbara wrote:Ја увек остављам опцију да сам наиван и да грешим.ice wrote:Dragi Podbara,
Poštujem tvoj stav i razumem u kom pravcu razmišljaš i logično je to, ali veruj mi da je sve to što si izneo samo paravan i prodaja magle koje nam određene glavonje serviraju da bi se nama zamazale oči.Zato mislim da grešiš.![]()
Све је могуће,али мало је могуће да се у истом дану јави тзв.фудбалер и крене лавина оваквих постова на форуму. Холивуд, нема шта!
Биће интересанто када се открије које иза овога? Који нам је ветар донео овај мирис цвећа са југа или можда ко гура овакве напредне снаге!:shock:
Ова управа нема моју подршку али исто тако не волем да ме неко овако вуче за нос. Време ће показати ко је био у праву!![]()
п.с. Наравно, ако смем да имам право на своје мишљење?
Dalje, ne znam za ostale forumaše, ali znam da ja lično nemam veze ni sa kakvim 'vetrom', a lično duboko verujem da je i stav ostalih potpuno iskren. Čak mi je čudno što se nije pojavio i ranije i što nije masovniji.
Hej, konačno se probudio duh Vojvodinaštva koji čekamo več koliko godina, koji na kraju biva surovo sputan i od same uprave. I zar je onda čudno što želimo promene?
Ja verujem da ti imaš svoje razloge za ovakav stav, možda znaš nešto što ostali ne znaju. Ali nije fer da optužuješ stavove mnogih kao deo neke zavere. Zašto bolje ne objasniš svoje mišljenje detaljnije - konkretno, zašto misliš da ova uprava treba da ostane?
@Kowalski - Naravno da sam možda naivan, ali bih zamolio pojašnjenje te očigledne logike. Zar nisu oni bili ti koji su napustili teren? I sada im je problem da napišu jedan komentar?
Сви смо бесни и лако планемо. Убеђен сам да је господин Ковалски у праву. Моја намера је да сачувамо аутономију форума и да не дозволимо да постанемо полигон за иживљавање неименованих група или можда политичких странака! Разум пре свега!kowalski wrote:Ja zaista ne mogu da verujem da je iko pomislio da je taj tekst napisao prvotimac fudbalskog kluba Vojvodina. Ne mogu da verujem i da uopste moram da kazem da ne mogu da verujem
- AntonioKasano
Ствари су врло једноставне. Скупштина ФК Војводина има 55 чланова. Чланови скупштине су: Ратко Буторовић, Жељко Јурчић, Бранислав Новаковић, Жарко Николић, Давор Зец, Васа Рутоњски, Радивоје Радосав, Душко Тепшић, Драган Радојичић, Младен Јованић, Миодраг Пантелић, Радојка Црвени, Анкица Недељков, Радисав Рабреновић, Сања Тривић, Илија Пантелић, Ристивоје Лучић, Игора Гринкут, Ђерђ Балатон, Милисав Ђурасовић, Момир Вулић, Дејана Мијин, Стеван Лалошевић, Ђорђе Недељков, Миленко Дамјанић, Душан Бајевић, Мирослав Живковић, Дарко Ергелашев, Миленко Јокић, Косте Фриска, Славко Обадов, Обрад Вељков, Зоран Кишпрдилов, Марко Кнежевић, Димитрије Грујић, Душко Шимуновачки, Љубомир Суботин, Миодраг Зоговић, Жељко Бркић, Александaр Буљошан, Влатко Дрча, Љубиша Делибашић, Душан Влаовић, Милош Земљанац, Драган Вељков, Цвијан Савковић, Томислав Кнежевић, Огњен Крсмановић, Небојша Јестровић, Александар Поснов, Срђан Купрешак, Александар Дунђерски, Зоран Стојковић, Милош Радмиловић и Владимир Сланкаменац. Бату смењује скупштина. Док неко од наведених људи овде горе не буде желео смену Бате Кан-Кана и направио иницијативу, до те смене неће ни доћи. Сви остали који желе смену могу да искажу своје мишљење али он се смењује само у скупштини. Наравно може да се направи нека иницијатива или протест, на пријатељској утакмици , кад почне првенство па и турниру кадета али је питање ко би то организовао и колико би људи окупио. Такође можда треба видети ко ће учествовати на том скупу што је најављен за следећу недељу и покушати тамо поставити нека питања, ако уопште буде могло некоме компетентном наравно, пошто се још не зна састав учесника. Исто тако администрација може да направи неко гласање овде на форуму, о оцени Батиног рада или неким будућим корацима, које можда није релевантно али може да покаже какву такву слику. По мени ово су конкретне ствари које могу да се ураде, а писање небројено пута да Бата треба да оде, опет понављам, по мени лично, не доприносе квалитету форума и свакако неће донети неке промене. Ако нова сезона не донесе бољитак, а како ствари стоје мало обећава, никако не одлазити са стадиона већ доћи што масовније и тамо исказати своје неслагање јер се све ствари решавају на Карађорђу а не неким бојкотом. Овде се опет поставља питање колико људи би се прикључило тако нечему. Иначе то да ли је неки играч заправо прокоментарисао то што је писало о Бати не знам, али је тачно да играчи поодавно нису добили плату и да су врло незадовољни. Сигурно има још људи на форуму који су можда били у контакту са неким од њих па могу и да потврде. Мада наравно нико неће јавно рећи тај и тај играч ми је рекао то и то, јер се може направити проблем. Лако је нама под никовима овде да пискарамо а код играча то иде другачије. Ако неко има конкретан предлог нека га представи па да видимо може ли нешто да се направи од свега.
Bilo bi lepo kada bi neko navedene članove skupštine grupisao:
1. ljudi trenutno zaposleni u klubu
2. naše bivše legende
3. navijači sa severa
4. navijači stara garda
5. još neka grupa?
Mislim da bi se time dobio lepši uvid u to ko bi eventualno čvrsto stao uz Upravu, a ko bi možda mogao da joj se usprotivi...?
1. ljudi trenutno zaposleni u klubu
2. naše bivše legende
3. navijači sa severa
4. navijači stara garda
5. još neka grupa?
Mislim da bi se time dobio lepši uvid u to ko bi eventualno čvrsto stao uz Upravu, a ko bi možda mogao da joj se usprotivi...?