Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Super Liga - sezona 2019/20

Post by Voja »

fare wrote:Lele sada su igrali protiv nas sve mi se čini da finala neće ni biti :shock:
Obicna prehlada je u pitanju :wink:
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Koral wrote: Odlaze se mec Partizan-Cukaricki, navodno sestorica igraca Cukarickog ima simptome koronavirusa?
Valjda nije neko od nasih pazario sad u sredu?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Inace jos jedna pobeda Spartaka,ovaj put protiv Macve 4:1,Nemanja Nikolic opet dobra partij,gol iz penala,asistencija petom za gol i odlican pas na zacetku akcije kod treceg gola.Ipak ovaj mec ce se pamtiti po odlicnom golu Davida Dundjerskog.
I uvek nekako kad pisem o nasem fudbalu,Nikolicu,setim kolege Turije i zapitam se... kako je takav znalac mogao onako promasiti kada su kvalitet Pavkova u pitanju!? :mrgreen: :cheers:
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kasno se Spartak probudio. Steta...
Za mene jedan od hajlajta sezone - mrtvi smrad je ispao!!! :dance2: :dance2: :dance2:

Nego, gledam sad listu strelaca. Ako izuzmemo Matica, mi nemamo igraca u prvih 20. Soraja Mihajlovic je procvetao u Radnickom. Kaludjerovic, iako igra za ekipu koja je fasovala ispadanje, dao 7 golova na 8 utakmica. Steta sto je kod nas proveo samo pola sezone.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Slobodno mozemo dodati na spisak i Tedica iz Cuke, posto je ponikao kod nas. Jos jedna od losih odluka naseg kluba.
Uprava napolje!
N13

Post by N13 »

gospodinFKV wrote:Kasno se Spartak probudio. Steta...
Za mene jedan od hajlajta sezone - mrtvi smrad je ispao!!! :dance2: :dance2: :dance2:

Nego, gledam sad listu strelaca. Ako izuzmemo Matica, mi nemamo igraca u prvih 20. Soraja Mihajlovic je procvetao u Radnickom. Kaludjerovic, iako igra za ekipu koja je fasovala ispadanje, dao 7 golova na 8 utakmica. Steta sto je kod nas proveo samo pola sezone.
Izvukao se smrad opet. Zar nije odluceno da nema ispadanja ove sezone?
newnowapv

Post by newnowapv »

Pa da, nema ispadanja, na zalost. Jedva sam cekao da smrad ispadne vise, i onda je doneta ta odluka....
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Jao da, ja sam potpuno zaboravio na ligu od 20 klubova naredne sezone. Pih! :( :( :( :( :(
ernesto

Post by ernesto »

newnowapv wrote:Pa da, nema ispadanja, na zalost. Jedva sam cekao da smrad ispadne vise, i onda je doneta ta odluka....
Ja iskreno ne mogu da docek da smrad ispadne,vec koju sezonu se provlaci !
Banujte me molim vas :beg:
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ala/359473" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da ćemo u skorijoj budućnosti ponovo imati ovakvog igrača.Hvala ti za sve.
fare

Post by fare »

E do q...a https://fudbal.hotsport.rs/2020/06/15/u ... i-i-tsc-u/" onclick="window.open(this.href);return false; prva 3 kola 1 utakmica samo plej of i revansi :o.
N13

Post by N13 »

fare wrote:E do q...a https://fudbal.hotsport.rs/2020/06/15/u ... i-i-tsc-u/" onclick="window.open(this.href);return false; prva 3 kola 1 utakmica samo plej of i revansi :o.
Pa nasa jedina sansa da doguramo vise od jednog kola jeste sreca, tako da nam ovo i odgovara.
Treba biti realan, imamo previse limitiran tim... pravo je cudo da smo nakupili ovoliko bodova. Ova sezona je maksimum maksimuma za sadasnju ekipu, iako nisu individualno nista pokazali. Nemamo ni jednog jedinog igraca koji ume da napravi dribling, nemamo ni jednog igraca koji ima brzinu iznad proseka, pa da moze da pretrci nekog, nemamo krstenog napadaca, bekovi odigraju jednu dobru utakmicu, pa onda 7 katastrofa... a odbrana deluje sigurno samo protiv prosecnih domacih ekipa. Cim dodju blizanci, pa i TSC, odbrana bude nadigrana 17 puta u toku utakmice.
Jedini igrac koji ume nesto individualno da uradi jeste 36-godisnjak, za kojeg je pitanje koliko jos moze da izgura. I imamo solidnog golmana za kojeg su male sanse da ostane kod nas, dok je rezervni golman prilicno nesiguran sudeci po poslednje dve utakmice.

Tako da nam prilicno odgovara da se igra jedna utakmica, da se ide na neresen rezultat, pa u penalima sta bude bude... mozda nas nekad i sreca pogleda.
A u prelaznom roku hitno nabaviti novog Abubakara, Alivodica, Planica, Malbasica i videti ima li u omladinskim selekcijama nesto sto vredi za prvi tim.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Od povratka u Evropu 2007, prve meceve smo samo izgubili od Atletika, Viktorije, AZ-a i Trencina.

U principu nam nista nece znaciti, osim sto cemo mozda koji mec manje videti na Karadjordju, a i to nije sigurno, posto se igra jedan mec, a srece imamo kad je najmanje ocekujemo. :cheers:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... cem/359592" onclick="window.open(this.href);return false;

Za kolegu Turiju :cheers:
Image
Turija

Post by Turija »

Vojo, po komentarima ispod teksta, stvari malo drugacije stoje od onih potenciranih u clanku o Pavkovu
No, cinjenica je da Pavkov ne moze igrati u svakoj koncepciji igre ekipe, tj u koncepciji koja nije prilagodjena njegovom profilu c-fora. To smo odavno, konstatovali i slozili se.
Valjda ce nasi igraci, vec jedanput, shvatiti da kad odu u blizance da ce upropastiti karijeru i biti ,,opljuvani"? Jedino sto ce im biti dobit je veci novac. Medjutim, taj isti novac mogu zaraditi u inostranstvu i bez prelaska kod njih i ostati u lepom secanju navijaca Vojvodine.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply