jebote nasa liga jos nije ni zavrsena po novinama citam da su zvezda i partizan izdvojili po 8 miliona za pojacanja a mi vec poceli sa prodajom

zestoke budale.
vladans wrote: Koji je smisao Vojvodine kao kluba,koji je nas cilj?!Ako je to borba za trece mesto,onda mozemo da igramo i sa nasim klincima jer bi oni u ovakvoj konkurenciji sigurno bili treci,problem je sto mi lazemo sami sebe,na sav glas napadamo titulu i na kraju uvek ispadamo smesni
Sad ja imam jedno pitanje za tebenovosadjanin wrote:Jos jedan predlog za sledeci prelazni rok: Milan DavidovJel zna neko kad mu istice ugovor u Madjarskoj?
Dejane, zasto si ubedjen da je u pitanju igrac iz nekog od dva sarajevska kluba? Pogotovo neki od ovih fudbalera za koje se ozbiljno interesuju i mnogo bogatiji klubovi od naseg. Mislim da je drug direktor vise mislio na celu BiH, nego na Sarajevo...Dejan wrote:Saznao sam da je Dinamo veoma zainteresovan za Senegalca iz Zelje Boubacara(nedavno su ga posmatrali i skauti spanske Murcije) i Stilica, ali da ni za jednog igraca nije bilo konkretne ponude...
Mogli bi konacno da se pokazemo u ovom prelaznom roku!
Da li znas kolika je prosecna plata fudbalera u nasem klubu ?vladans wrote:Sad nesto razmisljam,mozda je jedino resenje dovoditi igrace preko trideset godina poput Dmitrovica i one mladje do nekih 21-22,pa nam se bar nece desavati da igrac odlazi pod izgovorom da je vreme da se finansijski obezbedi jer toboze igraci u ovoj nasoj ligi nemaju leba da jedu!Nek mi samo neko kaze ko jos u ovoj nasoj nesrecnoj zemlji dobija premiju od 500eura za dobro odradjen posao od devedeset minuta?!?!
mile bronx wrote:Dejane, zasto si ubedjen da je u pitanju igrac iz nekog od dva sarajevska kluba? Pogotovo neki od ovih fudbalera za koje se ozbiljno interesuju i mnogo bogatiji klubovi od naseg. Mislim da je drug direktor vise mislio na celu BiH, nego na Sarajevo...Dejan wrote:Saznao sam da je Dinamo veoma zainteresovan za Senegalca iz Zelje Boubacara(nedavno su ga posmatrali i skauti spanske Murcije) i Stilica, ali da ni za jednog igraca nije bilo konkretne ponude...
Mogli bi konacno da se pokazemo u ovom prelaznom roku!
Po meni jedina tri napadaca koji bi predstavljali pojacanja su ovi navedeni...Senegalac i Hadzic vrede najvise pola, a Stilic oko jednog miliona(realna cena)Generalnog direktora Vojvodine Cvetka Riđošića zatekli smo na službenom putu u Srajevu, gde pregovora s jednim tamošnjim klubom u vezi s mogućim angažmanom jednog talentovanog napadača.