Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
masta_ace

Post by masta_ace »

stvarno sta je bre sa tim brazilcima crncima iz herte? :?
jebote nasa liga jos nije ni zavrsena po novinama citam da su zvezda i partizan izdvojili po 8 miliona za pojacanja a mi vec poceli sa prodajom :?
zestoke budale.
Владика
Administrator

Post by Владика »

300000 evra za Savu? I mnogo je i malo je, mnogo je ako uzmemo u obzir da je do pre sest meseci bio malo poznat odbrambeni igrac iz Kule a malo je ako uzmemo u obzir da je reprezentativac i standardni igrac Vojvodine. Ne razumem koje je logika dovoditi igraca da igra samo polusezonu i zbog cega je uopste za relativno skromnu sumu prodat ako nam je kasa puna?
Pricamo o trofejima a radimo planski za trece mesto! :cry:
lesa

Post by lesa »

upravo to,planski za trece mesto
...ti si nasa prva ljubav...
Dejan

Post by Dejan »

Saznao sam da je Dinamo veoma zainteresovan za Senegalca iz Zelje Boubacara(nedavno su ga posmatrali i skauti spanske Murcije) i Stilica, ali da ni za jednog igraca nije bilo konkretne ponude...

Mogli bi konacno da se pokazemo u ovom prelaznom roku!

http://www.youtube.com/watch?v=V78m77q- ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=jzMaN6KETz8
vladans

Post by vladans »

U proslu subotu komicar ili oficijalni spiker(svejedno) na nasem stadionu je u vise navrata ponovio kako je privilegija navijati za Vojvodinu,sto je po meni samo donekle istina jer da se nelazemo mnogo vecu privilegiju treba da ima klub sto ima ovakve navijace tj.nas koji smo spremni da istrpimo mnogo toga zarad ljubavi prema istom!Trpimo vec godinama svakakve stvari(da nekazem sranja)igrace koji nezasluzuju da su tu gde jesu(setimo se samo raznih Sorgica,Maslica,Josipovica...),ljude nesposobne,sumnjive proslosti koji svoju buducnost obezbedjuju upravo na mukama kluba koji mi volimo,lose rezultate,blamiranja(7:1,5:1.5:0......),lazna obecanja,upropastavanje nasih klinaca....pa sad nek mi neko objasni o kakvim se to privilegijama radi????
Proslo je sest meseci od totalne rasprodaje,prodali smo najbolje igrace,zaradili preko pet miliona dok smo sa druge strane na pojacanja potrosili(zvanican podatak kluba)oko cetristo hiljada eura(od cega na Vlatka 300000)-prostom matematikom mi za nase uslove plivamo u parama!!A sta mi radimo?prodajemo igraca koji je u klubu sest meseci!!??
igraca koji je postao stub nase odbrane??zasto?zato sto nam dolazi "supertalentovani" Ilic iz Bezanije?!Neko kaze-neka,nek se obezbedi,vreme mu je,ima 27godina,ok ali zasto je onda dovodjen,koji je smisao svega toga?koja je negova svrha?sta je on dao Vojvodini za ovih sest meseci?Sramota je kad se pogleda sajt njegovog novog kluba i njegovi podaci(Hajduk Kula-137 utakmica,Vojvodina 9utakmica)sta misliti o klubu koji proda igraca posle devet utakmica?!
Koji je smisao Vojvodine kao kluba,koji je nas cilj?!Ako je to borba za trece mesto,onda mozemo da igramo i sa nasim klincima jer bi oni u ovakvoj konkurenciji sigurno bili treci,problem je sto mi lazemo sami sebe,na sav glas napadamo titulu i na kraju uvek ispadamo smesni jer da se nelazemo i zvezda i partizan su ove sezone imali bolje ekipe od nas,doveli su bolje igrace i to je to!
Nas trener se hvalio kao je pronasao Pizara,Farfana...kako je bio skaut Engleskih klubova za Juznu Ameriku,sta je sa tom pricom?zar to nemoze da se iskoristi sada kada je trener Vojvodine?!Sta je sa onim silnim igracima iz Brazila i Nigerije,da se nisu izgubili na putu za Novi Sad?!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Sto se tice napada, tu bi najvece pojacanje trebalo da nam bude
oporavljeni Korac.
A na upraznjeno mesto Pavicevica trebalo bi dovesti Dmitrovica
iz Borca!
Anonimus

Post by Anonimus »

Koji ce nam Dmitrovic...Jeste on borben i sve to,al brate ima 35 godina...Mnogo je!
STOP MAFIJI!!!
Milan

Post by Milan »

vladans wrote: Koji je smisao Vojvodine kao kluba,koji je nas cilj?!Ako je to borba za trece mesto,onda mozemo da igramo i sa nasim klincima jer bi oni u ovakvoj konkurenciji sigurno bili treci,problem je sto mi lazemo sami sebe,na sav glas napadamo titulu i na kraju uvek ispadamo smesni
:!: :!: :!:
POŠTO OBRAZ ???!!!
novosadjanin

Post by novosadjanin »

@Anonimus
Mogao bi on jos godinu-dve da odigra dobro, taman dok Radovic ne stasa(on mi nekako jos nije za prvu postavu). Jos ako prodamo Stosica i Djurica..? Ne svidja mi se taj Dmitrovic kao covek, prava je sirovina.. Ali moze da bude jako koristan za ekipu, gledao sam ga par puta na tv-u, igra bez respekta protiv zvezde i partizana, sudije se boje da mu daju zuti karton, jednostavno ima autoritet i mislim da to treba nasem mladom timu. Setite se kako je Borac izgledao ovde na Karadjordju bez njega pre par nedelja!
Jos jedan predlog za sledeci prelazni rok: Milan Davidov 8) Jel zna neko kad mu istice ugovor u Madjarskoj?
Stoik
Starosedelac

Post by Stoik »

novosadjanin wrote:Jos jedan predlog za sledeci prelazni rok: Milan Davidov 8) Jel zna neko kad mu istice ugovor u Madjarskoj?
Sad ja imam jedno pitanje za tebe :mrgreen:
Misliš li da će se oni koji su se odrekli Davidovih usluga sesti ponovo sa njim da popričaju o saradnji?
Ja mislim da bi to bilo lepo, ali mi nekako ne štima u celoj priči.
vladans

Post by vladans »

Sad nesto razmisljam,mozda je jedino resenje dovoditi igrace preko trideset godina poput Dmitrovica i one mladje do nekih 21-22,pa nam se bar nece desavati da igrac odlazi pod izgovorom da je vreme da se finansijski obezbedi jer toboze igraci u ovoj nasoj ligi nemaju leba da jedu!Nek mi samo neko kaze ko jos u ovoj nasoj nesrecnoj zemlji dobija premiju od 500eura za dobro odradjen posao od devedeset minuta?!?!
Stvari su vise nego jednostavne,mi smo(zvanicno) klub koji finansijski dobro stoji,ima izuzetno perspektivne igrace(koji puno vrede),vrhunski sportski centar,od sledece sezone najmoderniji stadion u zemlji,klub se nalazi u najlepsem gradu za zivot u Srbiji,igramo kup UEFA i ako to sve nije dovoljno da se odlicno odradi prelazni rok i dovede sve najbolje iz ove nase lige i par dobrih igraca iz inostranstva onda snama stvarno nesto nije uredu!!
mile bronx

Post by mile bronx »

Dejan wrote:Saznao sam da je Dinamo veoma zainteresovan za Senegalca iz Zelje Boubacara(nedavno su ga posmatrali i skauti spanske Murcije) i Stilica, ali da ni za jednog igraca nije bilo konkretne ponude...

Dejane, zasto si ubedjen da je u pitanju igrac iz nekog od dva sarajevska kluba? Pogotovo neki od ovih fudbalera za koje se ozbiljno interesuju i mnogo bogatiji klubovi od naseg. Mislim da je drug direktor vise mislio na celu BiH, nego na Sarajevo...
limanfkv

Post by limanfkv »

vladans wrote:Sad nesto razmisljam,mozda je jedino resenje dovoditi igrace preko trideset godina poput Dmitrovica i one mladje do nekih 21-22,pa nam se bar nece desavati da igrac odlazi pod izgovorom da je vreme da se finansijski obezbedi jer toboze igraci u ovoj nasoj ligi nemaju leba da jedu!Nek mi samo neko kaze ko jos u ovoj nasoj nesrecnoj zemlji dobija premiju od 500eura za dobro odradjen posao od devedeset minuta?!?!
Da li znas kolika je prosecna plata fudbalera u nasem klubu ?
Ja neznam kako da ti objasnim da fudbaleri ne igraju fudbal ceo zivot,vec 10-ak godina,sto je ogroman rizik pogotovo u nasoj zemlji...Sta uradis tada,uradio si. :wink: 300.000 ili >20.000 godisnje...
0.0625
Keva

Post by Keva »

Jedna stvar koja ja nikad nisam svatio
Zar premije za kvalifikovanje za ligu sampiona bar jednu godinu nisu vece od ukupnom budzeta za transfer poslednjih 10-15 godina unazad ukupno?
Zar se ne bi isplatilo da se potrosi koji milion na kvalitetna pojacanja i da bar pokusamo da se kvalifikujemo, zar se finansijski to ne bi isplatilo? Zasto tolka konstanta potreba da prodjemo sto jeftinije, pa gde ide sav taj novac od proteklih godina? Jel nasi igraci u karantinu pojedu 2 miliona evra godisnje?
Dejan

Post by Dejan »

mile bronx wrote:
Dejan wrote:Saznao sam da je Dinamo veoma zainteresovan za Senegalca iz Zelje Boubacara(nedavno su ga posmatrali i skauti spanske Murcije) i Stilica, ali da ni za jednog igraca nije bilo konkretne ponude...

Dejane, zasto si ubedjen da je u pitanju igrac iz nekog od dva sarajevska kluba? Pogotovo neki od ovih fudbalera za koje se ozbiljno interesuju i mnogo bogatiji klubovi od naseg. Mislim da je drug direktor vise mislio na celu BiH, nego na Sarajevo...
Generalnog direktora Vojvodine Cvetka Riđošića zatekli smo na službenom putu u Srajevu, gde pregovora s jednim tamošnjim klubom u vezi s mogućim angažmanom jednog talentovanog napadača.
Po meni jedina tri napadaca koji bi predstavljali pojacanja su ovi navedeni...Senegalac i Hadzic vrede najvise pola, a Stilic oko jednog miliona(realna cena)
Post Reply