Živković je u pitanjuStefke wrote:...ПС: Да не говорим о томе да су ставили Попарину слику
Transferi
Re: Transferi
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Моја грешкаRabba wrote:Živković je u pitanju

Надам се да ће управа добро размислити и паметно поступити поводом овога (уколико је наравно уопште истинито)....
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
То је један килави балван који је јуче промашио три зицера и то нас је коштало победе.
http://mondo.rs/a712634/Sport/Fudbal/Da ... e-Adu.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li je FK Jagodina seljacki klub bez istorije, jeste! Da li verovatno nece biti nista od ovog transfera, verovatno nece! Ali Jagodina se interesuje za igrace koji su poznati u svetskim okvirima, a mi imamo sportskog direktora koji prekine vezu stranim menadzerima, a domacim ni ne odgovori.
Da li je FK Jagodina seljacki klub bez istorije, jeste! Da li verovatno nece biti nista od ovog transfera, verovatno nece! Ali Jagodina se interesuje za igrace koji su poznati u svetskim okvirima, a mi imamo sportskog direktora koji prekine vezu stranim menadzerima, a domacim ni ne odgovori.
Ne bih se složio sa tobom.Iako igra u meni neverovatno mrskom klubu on je ekstra talenat i to se vidi odmah. Nemoj zaboraviti da je on '97 godište.Dao je jedan gol i imao još 3 zicera to je tačno. Ali je stalna opasnost po protivnika,stalno je u šansi.Kada je ušao protiv Ukrajine,posle 2 minute je pogodio stativu iz voleja. ,brz,jak na lopti,jedan na jedan i ima onu fudbalsku drskost...Realizaciju će popraviti kada bude igrao redovnije ali ako trvdiš da je netalentovan,nisi realan....Voleo bi da mi imamo jednog takvog ,,balvana'' u konkurenciji za prvi tim. On neće otići za manje od 5 miliona, zapamti moje reči. Da su normalne okolnosti mi za Babića ne bi smeli da uzmemo manje od 3 ili 4 miliona....Ali nažalost nisu. Andrija Živković da igra u Dinamu iz Zagreba na primer,ne bi otišao za manje od 10 miliona(Dinamo uzeo za Badelja 9 miliona)ДушанСП wrote:То је један килави балван који је јуче промашио три зицера и то нас је коштало победе.
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
- gospodinFKV
Luka Jovic je fenomenalan klinac. Napadac kakvog ova zemlja dugo nije imala. Potpisujem da ce za 2-3 godine biti tata za Mitrovica...
- Toto Riina
Колико пута, где и како си гледао игре Луке Јовића? Како си дошао до тог закључка и мишљења?
A koliko si ti puta, gde i kako gledao igre svih onih igrača koje preporučuješ u ovoj temi?Toto Riina wrote:Колико пута, где и како си гледао игре Луке Јовића? Како си дошао до тог закључка и мишљења?
- Toto Riina
Које конкретно? За ког сам написао да је фудбалер каквог ова земља дуго није имала или нешто слично?
I nas forum je skoro pun Slaninara, sledi nam propast.Avangarda wrote:Samo daj sto vise Slaninaira u ekipi i u strucnom stabu, a i u upravi... To je najbrzi put do propasti! Koga briga za (ne)kvalitet, bitno da su Slaninari!

Medjutim, koliko vidim nisu bas svi forumasi Slaninari ima nesto malo i njinih. Bez brige, kvalitet zagarantovan

...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
- gospodinFKV
Pa dobro, Toto, je l' sad treba da me obese na sred Miletica sto sam rekao za njihovog klinca da je takav kvalitet?!
Momak s takvom lakocom ulazi u sanse da je to neverovatno. Imaj na umu da razlika od 2-3 godine u tom uzrastu nije mala, a da ne spominjem da klinja od 16 godina, okruzen starijim protivnicima i saigracima, tako hladnokrvno primi u skoku loptu na grudi i da gol, posle 3min seniorskog fudbala. Jeste on drugaciji tip napadaca od Mitrovica, ali deluje mnogo sigurnije s loptom, cak i tehnicki potkovanije...
Ako ode na vreme iz ovog ku**a od lige u neku Holandiju/Belgiju, uz pravilan odgoj, narednih 15ak godina smo mirni po tom pitanju. Reprezentacija vec 4 godine nema napadaca k'o svet. Sad je dosao Mitrovic, ali je on mentol, i njegova karijera je nepredvidiva po tom pitanju. Nadam se da ce se smiriti. Uz Milinkovic-Savice, Babica, Gacinovica, Andriju Zivkovica, imamo svetlu buducnost...
Znam da ovo nije za temu 'Transferi', al' kad sam vec priupitan, da odgovorim. Over and out.
Momak s takvom lakocom ulazi u sanse da je to neverovatno. Imaj na umu da razlika od 2-3 godine u tom uzrastu nije mala, a da ne spominjem da klinja od 16 godina, okruzen starijim protivnicima i saigracima, tako hladnokrvno primi u skoku loptu na grudi i da gol, posle 3min seniorskog fudbala. Jeste on drugaciji tip napadaca od Mitrovica, ali deluje mnogo sigurnije s loptom, cak i tehnicki potkovanije...
Ako ode na vreme iz ovog ku**a od lige u neku Holandiju/Belgiju, uz pravilan odgoj, narednih 15ak godina smo mirni po tom pitanju. Reprezentacija vec 4 godine nema napadaca k'o svet. Sad je dosao Mitrovic, ali je on mentol, i njegova karijera je nepredvidiva po tom pitanju. Nadam se da ce se smiriti. Uz Milinkovic-Savice, Babica, Gacinovica, Andriju Zivkovica, imamo svetlu buducnost...
Znam da ovo nije za temu 'Transferi', al' kad sam vec priupitan, da odgovorim. Over and out.

- Toto Riina
Фора је да је Дани Алексић био још већи таленат у његовим годинама, па га сада нема на мапи.
Овог малог под своје узео Фаљи пустили текстове како је за тренинге спавао у колима(а агенти му кућу саградили) дао гол у ревијалном мечу са нама и због њега нисмо победили Немачку. Гура га клуб и агенти због зараде и острашћени новинари. Ако буде дао 15 голова са протекцијама какве имају играчи близанаца скидам капу, до тада ми није по вољи да и овде читам наметнута мишљења тим пре што сопствени саиграчи и функционери петокраке тврде да је мали ленштина.
Качар је као задњи везни(универзалац) дао 11 голова за полусезону, а 3 црном близанцу.
Овог малог под своје узео Фаљи пустили текстове како је за тренинге спавао у колима(а агенти му кућу саградили) дао гол у ревијалном мечу са нама и због њега нисмо победили Немачку. Гура га клуб и агенти због зараде и острашћени новинари. Ако буде дао 15 голова са протекцијама какве имају играчи близанаца скидам капу, до тада ми није по вољи да и овде читам наметнута мишљења тим пре што сопствени саиграчи и функционери петокраке тврде да је мали ленштина.
Качар је као задњи везни(универзалац) дао 11 голова за полусезону, а 3 црном близанцу.
Mali ima još puno mleka da popije da bi došao na neki nivo. Ništa spektakularno za sada.Toto Riina wrote:Фора је да је Дани Алексић био још већи таленат у његовим годинама, па га сада нема на мапи.
I dosta sa diskusijom o malom cigi na našem forumu. Sve da je najbolji na svetu, cigan je i tačka.
Ono što je bitnije u ovom trenutku je kako i koliko će se ekipa promeniti nakon ispadanja iz evrope...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Evo cujem da je Vojvodina zainteresovana za onog Mirica, sto igrao u spartaku i zvezdi. Iskreno se nadam da ovo nije istina, takve balvane mozemo naci i na djackom igralistu, kad studenti vikendom odu da se loptaju. Ne treba nam takav na platnom spisku.