Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ice

Post by ice »

Nažalost, Dostanić je nadmudrio Djumija što se tiče taktike, mada ne mogu reći da je baš o tome reč.
Jednostavno Djumija je previše ponela ona pobeda nad Partizanom.Počeo je da daje neke izjave koje nisu baš bile logične.Ne mislim na to što je pričao o Zvezdi i što je rekao da je kup naš.Više zato što je to rekao u euforiji nego što je poput Murinja imao nameru da uznemiri protivnika.Ali nije u tome stvar.Kada sam video njegovu izjavu da ne vidi Merebašvilija u prvoj postavi i da će Đurovski rešiti meč virtuoznim potezom (a "pozao" se baš sinoć) , znao sam da gubimo.Tako nešto je veoma neozbiljno izjaviti, nevezano za to ko je trebao da igra, kao da je Mariov otac tako nešto rekao.I još ona izjava da bi samo idiot pretio Zvezdi i Partizanu.Pa ako si već pričap o Zvezdi i da je kup naš, pa onda budi dosledan, a nemoj da balansiraš i čas ideš na jednu stranu, a čas na drugu.Ovako je ispalo smešni i nažalost, to je bilo citirano i verovatno upotrebljeno u neku svrhu.

Ne bih o imenima i detaljno o taktici, ali samo ću napisati da je Djumi pogrešio što je opet hteo da taktizira kao protiv Partizana umesto da je rekao igračima DA IGRAJU NA ŽELJU I HTENJE, DA KIDAJU I GRIZU NA TERENU.A tako nešto su baš uradili cigani i zato su pobedili.Smešno je da je takva situacija kada jedan tim već ima 22 pehara, a drugi nijedan, trebalo bi da bude obratno.Mislio sam da je dobro što su igrači mrtvi-hladni na treningu i da time skidaju pritisak sa sebe, ali NJIH JEDNOSTAVNO BOLI ONA STVAR ZA NAŠ KLUB.Zato mi neće uopšte biti žao kada većina od njih bude otišla.I da treba da igraju naša deca, ali tu više mislim na one koji trenutno igraju za omladince i pogotovo kadete.Dati im šansu već odmah i drastično podmladiti ekipu.Bez Evrope smo ostali, ali moglo se i pretpostaviti da će biti tako, mada je sigurno u svima nama tinjala nada da će kup biti naš.
Naravno, nikako ne imenujem Djumija za glavnog krivca zbog poraza, a pogotovo za lošu sezonu, čak ne mislim ni da su to igrači, ali što se tiče UPRAVE stvari stoje drugačije.
Mislim da se tu nešto mora menjati i da NAVIJAČI treba da uzmu stvar u svoje ruke.Ne moramo da teramo neke odgovorne ljude, ali sa njime se mora razgovarati i reći im da ovako više NE IDE.Ultimatum dakle.Neka se dreši kesa, ali ne samo to, neka se ne pokušava to nadoknaditi forsiranjem određenih igrača za šta se dobija masna nadoknada od njihovih menadzera i još se posle zaradi na njihovoj prodaji.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
torrente

Post by torrente »

isto je uradio prosle godine kada je vodio Indjiju u odlucujucoj tekmi za ulazak u Super ligu.
Cova se otvorio na gostovanju i isti scenari je bio..mislim da je indjija popila 4 komada...
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sto se tice Djumijevih izjava posebno na konferenciji pred samu utakmicu,da dolazimo po pehar... meni se to dopalo.Smeknuo sam voditelja konferencije kako je pogledao Dostanica kad je Djumi to izjavio.Tako treba uvek nastupiti,drsko i samouvereno... e sad,sam je kriv sto nije bio u stanju da natera ove svoje da bolje odigraju,tako da ne treba da se ljuti na prozivke sad.Realno,posle prospavane noci,mnogo mi je lakse.Ipak,to je Vojvodina,slika i prilika... pokusali smo vestacki malo da ih dignemo,da se napale,da pokusaju iznenaditi... a iskreno,malo ko od nas (kroz privatne razgovore) je verovao u snagu Vojvodine,svi smo vise verovali u slabost Zvezde,al jbg.... Ne treba nikoga kriviti... nikoga prozivati,svejedno sto Sivi rece jednom,ne pitamo se nista.
Ja jedino malo krivim sebe,sto sam podlegao atmosferi,i posle nekoliko godina,postavio visoka ocekivanja pred sebe i sinoc u 80.minutu... bukvalno... doziveo udarac koji ce dugo ostaviti oziljak na srcu.Bolje jednostavno,da sam kao i svih ovih zadnjih godina,u startu digao ruke od dobrog rezultata,pa ako sta i urade,dobrodoslo.... ovako... magarac... jbg 8)
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Djumi je dao takvu izjavu i Djumi ce da snosi posledice zbog iste :!:
Meni ona nije smetala uopste, cak vise sto je Voja rekao, bilo mi je drago da neko tako izjavi. Pun mi je vise podvladjivanjima tim nakazama iz bga. Jedino sto rece ice, ako si to rekao onda budi dosledan do kraja. I ne izvlaci se iz onoga sto si stvarno mislio. Ako ovde pises da su oni blizanci, onda na konferenciji neka ostane tako isto. Bez onog niko ne preti cz i partizanu.
Upravo pogledah golove i ne mogu da verujem na koji nacin ih mi primamo :roll: :oops: :roll: :oops:
Neko rece dovoljna su dva stopera, a ja kazem bez 4 prava nista nismo uradili :!: I dva leva beka, i jedan desni bek, i 2 napadaca. I mozda... Toliko najboljem prelaznom roku u poslednjih 15 godina :arrow: rezultat dodjosmo na ponizenje u finalu kupa, zahvaljujuci jednom bljesku protiv groblja i na veliko peto mesto. Najbolji prelazni rok u poslednjih 15 godina :!: :pegla: :rage:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Gospodine Djumi, upravo sam procitao vasu izjavu. Tvrdite da bi tok i rezultat utakmice bili drugaciji da je Mrdja realizovao dve odlicne sanse. Do juce ste pricali u iskljucivo afirmativnom tonu na racun Mrdje, priseticu se da ste nakon pobede nad partizanom govorili i o vasem tekstu u renomiranom holandskom fudbalskom magazinu.

Sta se sada desilo ? Zasto sada trazite krivca u Mrdji ? Da li je to zato sto je sada jasno da smo ostali bez tofeja, ( i da Mrdja odlazi ) te sada iznosite ono sto vam je dugo lezalo na srcu ? Mrdja je kod jedne sanse postupio apsolutno fudbalski, odlicna odbrana golmana je sprecila pogodak. Mislim da je krajnje neozbiljno da krivimo Mrdju za jucerasnji samar.

Gospodine Djumi, mislim da upiranje prsta na pojedinca nije pedagoski u ovom momentu. Vi kao trener ste trebali da preuzmete krivicu na sebe.
Last edited by Lala sa zapada on Thu May 06, 2010 3:41 pm, edited 1 time in total.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
igoork

Post by igoork »

Ne bih se slozio sa tim. Mislim da je Djumi hteo da kaze da je to stvar koja je prelomila mec,nije nikakvu krivicu stavio na Mrdju. Sve je uradio fudbalski, kako treba...

Kada je rekao da ce uzeti kup ne zna kako ali ce ga uzeti itd. Kad se setim svih pretnji...
Sad je trebao da bude dzek pa da kaze lepo zgazili su nas bili smo losi,takticki smo takodje nadigrani i cestitam protivniku na 23 pobedi. :roll:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

PUSTITE COVEKA DA RADI SVOJ POSAO.

Barem imamo trenera koji je srcem uz Vosu. Dosta vise promene trenera na svakih 10 utakmica. Hocu da znam i kad izgubimo ko nam je trener, a ne ko do sada.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

igoork wrote:Ne bih se slozio sa tim. Mislim da je Djumi hteo da kaze da je to stvar koja je prelomila mec,nije nikakvu krivicu stavio na Mrdju. Sve je uradio fudbalski, kako treba...

Kada je rekao da ce uzeti kup ne zna kako ali ce ga uzeti itd. Kad se setim svih pretnji...
Sad je trebao da bude dzek pa da kaze lepo zgazili su nas bili smo losi,takticki smo takodje nadigrani i cestitam protivniku na 23 pobedi. :roll:
Igore, ako i uzmemo tvoje tumacenje izjave kao verodostojno, zar nije prelomna taktika ? Gospodin Djumi nije ni reci rekao o svojoj postavci igre, vec komentarise individualni ucinak pojedinaca i karakterise ih kao kljucne za rezultat meca.

U svakom sportu, ( od amaterskog do pro nivoa ) trener mora preuzeti krivicu za bledo izdanje i poraz.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Rabba wrote:PUSTITE COVEKA DA RADI SVOJ POSAO.

Barem imamo trenera koji je srcem uz Vosu. Dosta vise promene trenera na svakih 10 utakmica. Hocu da znam i kad izgubimo ko nam je trener, a ne ko do sada.
Imamo mi trenera i vise igraca koji imaju lalosko srce.

Rezultati, rezultati i dalje izostaju.
igoork

Post by igoork »

Lala sa zapada wrote:
igoork wrote:Ne bih se slozio sa tim. Mislim da je Djumi hteo da kaze da je to stvar koja je prelomila mec,nije nikakvu krivicu stavio na Mrdju. Sve je uradio fudbalski, kako treba...

Igore, ako i uzmemo tvoje tumacenje izjave kao verodostojno, zar nije prelomna taktika ? Gospodin Djumi nije ni reci rekao o svojoj postavci igre, vec komentarise individualni ucinak pojedinaca i karakterise ih kao kljucne za rezultat meca.

U svakom sportu, ( od amaterskog do pro nivoa ) trener mora preuzeti krivicu za bledo izdanje i poraz.
Slazem se trebao je da prihvati krivicu,ja sam hteo da kazem da mislim da nije zeleo da sve svali na Mrdju nego je to jednostavno spomenuo.
ice

Post by ice »

Ne mislim da je Djumi glavni problem, daleko od toga.Međutim i on mora da se poprilično promeni ako želi da i dalje sedi na našoj klubi.Ako to uradi, može da bude dobro rešenja za budućnost.Nadam se da će shvatiti svoje greške i propuste.Trenutno nam promena trenera nikako ne treba.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
igoork

Post by igoork »

Ako promene trenera mene nece videti dugo dugo na tribinama.
Ne zato sto je Djumi Murinjo nego zato sto mi je pun ku*ac menjanja trenera i ni jedan ne valja.
Ako nista siguran sam,znam da i Djumija boli ovaj poraz bar koliko i nas mozda i vise :!:
On je nas covek i treba da ima nasu podrsku do kraja. Ali naravno neke stvari mora da uvidi i koriguje. :roll:
Pikado

Post by Pikado »

Ja sam vec napisao slicno . Uzmite primer Mancestera , Ferguson preko 20 godina vodi klub , pa nije svaku utakmicu pobedio i titulu osvojio. A mi frajeri Stepi izgubi od blizanaca pa napole , Sosa par losih rezultata napolje , a sad ce verovatno i Djumi. Svaki ima svoju igru i svoje neke navike , i tu su oni i sjebali nasu Vosu. A krivac e Djumi jr mu je takticki pristup igri ocajan bio . Da nije on na konferencii za stampu izneo svoje idejno resenje ?
ristoo7

Post by ristoo7 »

igoork wrote:Ako promene trenera mene nece videti dugo dugo na tribinama.
Ne zato sto je Djumi Murinjo nego zato sto mi je pun ku*ac menjanja trenera i ni jedan ne valja.
Ako nista siguran sam,znam da i Djumija boli ovaj poraz bar koliko i nas mozda i vise :!:
On je nas covek i treba da ima nasu podrsku do kraja. Ali naravno neke stvari mora da uvidi i koriguje. :roll:
Brane

Post by Brane »

Nije Djumi kriv. Igrali smo finale i izgubili.
Od kad se fudbal igra samo jedan tim se raduje posle utakmice. Daj Boze da igramo svaki put finale. Izgubili smo, pa sta.

I to sto je Djumi pretio pre utakmice meni je OK. Imao je cime da preti. Lazeticu to nije bilo smesno pre utakmice. Okurazio se tek posle. Mogla je utakmica da se zavrsi i drugacije.

Ja sam jednom napisao da je u ovoj usranoj ligi razlika u kvalitetu mala. Tim koji se brani paradoksalno ima vece sanse jer onaj sto napada nema kvaliteta + otvara put prema svom golu.

Razocaranje je veliko jer mi jako retko dolazimo u situaciju da osvajamo trofeje. Na tome treba poraditi, kontinuitet na trenerskoj poziciji, doselekcija u svakom prelaznom roku. Ciljati 1-4 mesto u ligi i polufinale kupa svake godine. Da ne dodjemo vise u situaciju da nam jedna utakmica toliko znaci.
Post Reply