Super Liga - sezona 2025/26
Re: Super Liga - sezona 2019/20
Treba biti realan, imaju ti omladinci odredjeni individualni talenat, ali ne ostavlja utisak da ce napraviti neke velike karijere, nazalost.
Kada su Radoja, Mijat i Sergej u tim godinama igrali kod nas, bili su nosioci igre, videlo se da kvalitetom odskacu od ostatka tima, da im treba samo malo vise iskustva da postanu vrhunski igraci... kod ovih danasnjih, nazalost, ne vidimo to. U proseku su sa ostalim igracima, tako da ih iskreno u buducnosti vidim ili kao bolje igrace domace lige ili da eventualno odu negde u Grcku, Tursku, Ukrajinu, Rusiju... ali ne i vise od toga.
Nazalost, ulaganja u omladinsku skolu su mizarna, stipendijski ugovori su smesni, pa samim tim tesko da cemo se u skorije vreme moci osloniti na klince i napraviti neki ozbiljniji transfer. To ove danasnje uprave ne rade, jer ulaganje u klince je investiija za buducnost, a svi u upravi znaju da u toj buducnosti kada se ti klinci pocnu isplacivati Vojvodini, oni nece biti vise deo uprave, pa samim tim i nece dobiti svoj deo kolaca... zato prave tim za jednu sezonu, bez ulaganja u nesto sto je dugorocno isplativo.
Kod Bate sam to jedino cenio, sto je imao tu neku viziju, insistirao je da sve omladinske selekcije Vojvodine budu ubedljivo najbolje u drzavi u svojim kategorijama. Na nesrecu po klub, bas u to vreme kada su te generacije sazrele, i kada bi se zdravom politikom moglo na njih uzeti preko 30 miliona, dosli su kezmani, vukovici i ostali koji su to posto poto rasprodali da napune svoje dzepove...
Nacekacemo se mi na sledeceg pravog bisera skole...
Kada su Radoja, Mijat i Sergej u tim godinama igrali kod nas, bili su nosioci igre, videlo se da kvalitetom odskacu od ostatka tima, da im treba samo malo vise iskustva da postanu vrhunski igraci... kod ovih danasnjih, nazalost, ne vidimo to. U proseku su sa ostalim igracima, tako da ih iskreno u buducnosti vidim ili kao bolje igrace domace lige ili da eventualno odu negde u Grcku, Tursku, Ukrajinu, Rusiju... ali ne i vise od toga.
Nazalost, ulaganja u omladinsku skolu su mizarna, stipendijski ugovori su smesni, pa samim tim tesko da cemo se u skorije vreme moci osloniti na klince i napraviti neki ozbiljniji transfer. To ove danasnje uprave ne rade, jer ulaganje u klince je investiija za buducnost, a svi u upravi znaju da u toj buducnosti kada se ti klinci pocnu isplacivati Vojvodini, oni nece biti vise deo uprave, pa samim tim i nece dobiti svoj deo kolaca... zato prave tim za jednu sezonu, bez ulaganja u nesto sto je dugorocno isplativo.
Kod Bate sam to jedino cenio, sto je imao tu neku viziju, insistirao je da sve omladinske selekcije Vojvodine budu ubedljivo najbolje u drzavi u svojim kategorijama. Na nesrecu po klub, bas u to vreme kada su te generacije sazrele, i kada bi se zdravom politikom moglo na njih uzeti preko 30 miliona, dosli su kezmani, vukovici i ostali koji su to posto poto rasprodali da napune svoje dzepove...
Nacekacemo se mi na sledeceg pravog bisera skole...
Meni se svidelo u prvih par nastupa kako igra Neskovic,ali sam se malo razocarao ovih zadnjih par meceva kad je dobio sansu.
No svejedno,rekao bih nikad losiji tim,nikad losija igra,nikad bolji rezultat. Sta je tu u pitanju djavo ce ga znati.
Malo sam se ponadao u ovih par meceva posle korone da smo se slozili,izasli iznad proseka,ali Indjija i Partizan me vratili u realnost.
No svejedno,rekao bih nikad losiji tim,nikad losija igra,nikad bolji rezultat. Sta je tu u pitanju djavo ce ga znati.
Malo sam se ponadao u ovih par meceva posle korone da smo se slozili,izasli iznad proseka,ali Indjija i Partizan me vratili u realnost.

Ne moze omladinska skola da bude na nekom ultravisokom nivou kad je citav klub u kanalu. I ona je ogledalo toga kako se radi u klubu.
A mi smo pre nekoliko uprava bili odlucili da nam omladinska skola i ne treba, da je to samo trosak, da odatle nikad dobar igrac nije izasao i da se bolje moze jeftinije pazariti na strani. Onda se ne treba cuditi kad se sa takvom filozofijom to i ispuni.
A mi smo pre nekoliko uprava bili odlucili da nam omladinska skola i ne treba, da je to samo trosak, da odatle nikad dobar igrac nije izasao i da se bolje moze jeftinije pazariti na strani. Onda se ne treba cuditi kad se sa takvom filozofijom to i ispuni.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Šta je ono beše rekao Matić kada je odlazio iz Voše da je gladan trofeja i da će to lakše postići u Partizanu ajde neka me neko podseti koliko ih je osvojio?
a da je ostao osvojio bi trofej a i ubeđen sam da bi bio prvi strelac lige ali neka mu ga njegov partizan ali tamo se naigrati fudbala neće.

Dajte bre, Matic je apsolutna nebitna licnost u istoriji Vojvodine. Meni je neizmerno drago sto je otisao, muka je bilo gledati ono padanje cim ga neko takne.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Potpis.ssnigd wrote:Dajte bre, Matic je apsolutna nebitna licnost u istoriji Vojvodine. Meni je neizmerno drago sto je otisao, muka je bilo gledati ono padanje cim ga neko takne.
Pisao sam o tome i dok je bio nas igrac. On nema nista osim solidne visine. Bez skoka, brzine, duela, driblinga i trosi puno lopti i sansi do gola.
Napisao sam gomilu postova da je Nikolic za klasu bolji igrac i centarfor od Matica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
https://www.fkvojvodina.rs/poznat-raspo ... -sezonu-2/" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam se da ce biti omoguceno prisustvo publike
taman da prodju ove dve kljucne nedelje
taman da prodju ove dve kljucne nedelje

- gospodinFKV
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... RPmIiCAIj0" onclick="window.open(this.href);return false;
U odsustvu topica za LE.
Suma sumarum, ako LE osvoji ekipa koja je u top 12 liga i izborila je preko prvenstva svakako ucesce u LS (Inter, Basaksehir, Sevilja, pa i Junajted ako zavrsi u top 4..,.), dolazi do pomeranja i mi kao osvajaci Kupa idemo u 3. kolo kvalifikacija.
U odsustvu topica za LE.
Suma sumarum, ako LE osvoji ekipa koja je u top 12 liga i izborila je preko prvenstva svakako ucesce u LS (Inter, Basaksehir, Sevilja, pa i Junajted ako zavrsi u top 4..,.), dolazi do pomeranja i mi kao osvajaci Kupa idemo u 3. kolo kvalifikacija.

-
Bilo bi dobro da je tako, ali nije. Izgleda je novinar pogresio.
Uprava napolje!
- gospodinFKV
Da, sad vidim da su se ispravili.
U principu, ako LE osvoji ekipa koja je u prvenstvu na poziciji koja vodi direktno u grupnu fazu LE. Dakle, peti u sampionatima sa 4 predstavnika u LS, itd...
U principu, ako LE osvoji ekipa koja je u prvenstvu na poziciji koja vodi direktno u grupnu fazu LE. Dakle, peti u sampionatima sa 4 predstavnika u LS, itd...
U sustini znamo da nam odgovara da Leverkusen osvoji realno su blizu 1/4 finala tamo idu na pobednika meca inter getafe i tu imaju sansu. U Italiji nam treba da Roma bude 5 ili 6 ali u tom slucaju ispred Milana iskreno tu ne gajim neku nadu em mi se cini da ce Milan zavrsiti isped em idu na Sevilju u Le . I za kraj Engleska Wolvsi jako tesko da ce biti 5 dok za United mozda ima nade ali nekako mi se cini da ce tamo Lester biti 5. Tako da navijamo za Leverkusen
-
Jos sam 2013. rekao da kada nismo prosli Serif, tesko da ce nam se ponovo ukazati takva sansa za grupnu fazu.
Ove godine nam treba bas velika sreca pri zrebu, da igramo kod kuce i da izbegnemo Totenhem, Milan... Ipak, nema nama grupne faze sve dok ne bude privatizacija, pa da nas kupi neki multimilioner
Nego nesto mi je cudno, kako to da imamo isti koeficient kao i TSC koji nije igrao Evropu? Zar se ne gleda u poslednjih 5 godina koeficient ili su nesto menjali?
Ove godine nam treba bas velika sreca pri zrebu, da igramo kod kuce i da izbegnemo Totenhem, Milan... Ipak, nema nama grupne faze sve dok ne bude privatizacija, pa da nas kupi neki multimilioner

Nego nesto mi je cudno, kako to da imamo isti koeficient kao i TSC koji nije igrao Evropu? Zar se ne gleda u poslednjih 5 godina koeficient ili su nesto menjali?
Uprava napolje!
Istocno stajanje wrote:Jos sam 2013. rekao da kada nismo prosli Serif, tesko da ce nam se ponovo ukazati takva sansa za grupnu fazu.
Ove godine nam treba bas velika sreca pri zrebu, da igramo kod kuce i da izbegnemo Totenhem, Milan... Ipak, nema nama grupne faze sve dok ne bude privatizacija, pa da nas kupi neki multimilioner![]()
Promenili su, da ti se klupski koeficijent gleda samo ako je veci nego koeficijent drzave (ne sabira se ako ranije). Nas koeficijent je 3.250, a srpski je 5.1, pa se to uzima.
Kup je nas!
- Red Marquis
- Moderator
Lepo je biti optimista, ali ova ekipa može u LE jedino ako nasuprot njima bude dva puta stajao neki klub desetkovan koronom.
Io odio Belgrado