Trener(i) FK Vojvodina
Imam samo jedno pitanje za sve koji smatraju da imamo lošeg trenera: Da li je Đumi radio prelazni rok ove sezone?
On nije kriv što je morao Janka da stavi na levog beka, jer su ovi doveli očajnog Nestora. Janka koji je Bog na sredini u odnosu na Medu i Đuru, koristan i u napadu i u odbrani. To je ona karika koja nam je nedostajala u meču sa ciganima, da imamo još jednog vezistu opasnog po gol protivnika tokom svih 90 minuta (pošto su Tadić i Mario bili pod stalnim udvajanjem, pa i utrajanjem). Igrača koji juri i napred i nazad, koji nema to ograničenje kao Ajuru (nije mu jača strana) i Meda (zbog mladosti i neiskustva) koji su u napadu potpuno beskorisni. Ovako sve se svelo na Đuru i Vuleta koji su bezopasni po protivnika. Dok je Mrđa potpuno odsečen i udaran od strane štopera. I još pritom mora da trpi Batin pritisak i mešatarenje da on kreira tim. Jednostavno, Đumi je pokušao nešto što ni jednom treneru na svetu nebi pošlo za rukom i zato mu treba čestitati!
On nije kriv što je morao Janka da stavi na levog beka, jer su ovi doveli očajnog Nestora. Janka koji je Bog na sredini u odnosu na Medu i Đuru, koristan i u napadu i u odbrani. To je ona karika koja nam je nedostajala u meču sa ciganima, da imamo još jednog vezistu opasnog po gol protivnika tokom svih 90 minuta (pošto su Tadić i Mario bili pod stalnim udvajanjem, pa i utrajanjem). Igrača koji juri i napred i nazad, koji nema to ograničenje kao Ajuru (nije mu jača strana) i Meda (zbog mladosti i neiskustva) koji su u napadu potpuno beskorisni. Ovako sve se svelo na Đuru i Vuleta koji su bezopasni po protivnika. Dok je Mrđa potpuno odsečen i udaran od strane štopera. I još pritom mora da trpi Batin pritisak i mešatarenje da on kreira tim. Jednostavno, Đumi je pokušao nešto što ni jednom treneru na svetu nebi pošlo za rukom i zato mu treba čestitati!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Da li je Dostanic radio prelazni rok ove sezone?Zeljafcv wrote:Imam samo jedno pitanje za sve koji smatraju da imamo lošeg trenera: Da li je Đumi radio prelazni rok ove sezone?
Lepo je davati coveku toliko kredita, verovati u njega, ali u jednom trenutku treba se vratiti u realnost.
Mi ne igramo svakog vikenda sa Barselonom ili Celzijem, nego sa ekipama iz Srbije. Ekipama koje su sastavljene na isti nacin kao i mi. Uz pomoc stapa i kanapa. Gomila prosecnih i ispod prosecnih igraca.
Nazalost njegov osnovni kvalitet je sto pise na forumu i sto navija za Vojvodinu. Meni to nije dovoljno. Stavite na papir njegove rezultate, pa onda iskreno recite da li bi vam to bilo dovoljno da je trener neko drugi a ne Djumi.
Poraz od Partizana, dva debakla protiv Zvezde, poraz od Spartaka, nereseno sa OFK golom u zadnjem minutu.
Ocajna igra u vecini susreta.
Jedina svetla tacka polufinale kupa i utakmica sa Jagodinom.
Ove izjave tipa " utakmica je resena posle promasaja Mrdje ", " Sokirao nas rano primljeni gol " necu ni da komentarisem. To je toliko glupo da mislim da ni treneru Cementa ne bi palo na pamet to da kaze.
Sto se tice Djumijevih pretnji, nije mi se svideo njegov ton ali imam razumevanje za to. I Buturoviceva prica o neprodavanju igraca zvezdi i partizanu je zvucala smesno ali danas mediji vise ne sele nase najbolje igrace u beogradske timove. To je ipak pomak neki.
Zahvaljuci nasem dosadasnjem 'respektovanju i uvazavanju protivnika' mi smo u situaciji da se cela zemlja digne protiv Tanjge zato sto je u prenosu malo naginjao na nasu stranu (zasto se sad ne digne kuka i motika protiv Ljupka posto je javno pred mec rekao da navija za zvezdu?).
Problem Djumijev je to sto te pretnje nije realizovao na terenu, naprotiv. Sad je docekao da mu se rugaju razni Lazeticoidi, i rugace mu se i dalje. Medjutim, nikad nije kasno za zapusavanje usta. Ako zeli da ga ne pamte po ovome, on mora, kako zna i ume, da ostane i da u sledecoj sezoni napravi bolji rezultat u Evropi i od zvezde i od partizana.
Zahvaljuci nasem dosadasnjem 'respektovanju i uvazavanju protivnika' mi smo u situaciji da se cela zemlja digne protiv Tanjge zato sto je u prenosu malo naginjao na nasu stranu (zasto se sad ne digne kuka i motika protiv Ljupka posto je javno pred mec rekao da navija za zvezdu?).
Problem Djumijev je to sto te pretnje nije realizovao na terenu, naprotiv. Sad je docekao da mu se rugaju razni Lazeticoidi, i rugace mu se i dalje. Medjutim, nikad nije kasno za zapusavanje usta. Ako zeli da ga ne pamte po ovome, on mora, kako zna i ume, da ostane i da u sledecoj sezoni napravi bolji rezultat u Evropi i od zvezde i od partizana.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Upravo to.
Ja mu ne zameram sto je izjavio pre meca ono sto je izjavio.
Boze moj igrali smo sa mrtvom Zvezdom, ne sa Barselonom
Druga je stvar to sto su oni u tripu da su ta Barselona.
Ali sada kada se obrukao morao da ima obraz i kao sto sam vec rekao da kaze lepo da smo pobedjeni na svakom polju.
A ne tu Mrdja ovaj onaj itd.
Ja mu ne zameram sto je izjavio pre meca ono sto je izjavio.
Boze moj igrali smo sa mrtvom Zvezdom, ne sa Barselonom

Druga je stvar to sto su oni u tripu da su ta Barselona.

Ali sada kada se obrukao morao da ima obraz i kao sto sam vec rekao da kaze lepo da smo pobedjeni na svakom polju.
A ne tu Mrdja ovaj onaj itd.

igoork wrote:Ako promene trenera mene nece videti dugo dugo na tribinama.
Ne zato sto je Djumi Murinjo nego zato sto mi je pun ku*ac menjanja trenera i ni jedan ne valja.
Ako nista siguran sam,znam da i Djumija boli ovaj poraz bar koliko i nas mozda i vise![]()
On je nas covek i treba da ima nasu podrsku do kraja. Ali naravno neke stvari mora da uvidi i koriguje.
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Znam da ce ovo delovati decacki i neozbiljno ali ja ovo MORAM napistati pogotovo sto Djumi ucestvuje na forumu...
Treneru, molim Vas da JA vodim treninge i ekipu u naredna 3 meca kunem se zivotom da igraci nece spavati 3 dana i 3 noci nego ce trcati do iznemoglosti nece ici u kafice nece raditi sto oni hoce nego ono sto im se kaze ,pice vodu kad im se kaze ice u WC kad im se kaze!!!!!
Znam..nije ovo vojska ili robstvo ali sa STOKOM moras tako jer te jedino tako mogu razumeti.
To je hteo i her Step da uradi pa ga je Bata oterao.
Ozbiljno mislim ovo sto pisem!
Djumi u vase trenersko znanje ne zelim da ulazim nisam gledao vase treninge niti ih zelim gledati, pa sa te strane ni ne mogu oceinit vase strucno znanje u odnosu na predhodnike.
Treneru, molim Vas da JA vodim treninge i ekipu u naredna 3 meca kunem se zivotom da igraci nece spavati 3 dana i 3 noci nego ce trcati do iznemoglosti nece ici u kafice nece raditi sto oni hoce nego ono sto im se kaze ,pice vodu kad im se kaze ice u WC kad im se kaze!!!!!
Znam..nije ovo vojska ili robstvo ali sa STOKOM moras tako jer te jedino tako mogu razumeti.
To je hteo i her Step da uradi pa ga je Bata oterao.
Ozbiljno mislim ovo sto pisem!
Djumi u vase trenersko znanje ne zelim da ulazim nisam gledao vase treninge niti ih zelim gledati, pa sa te strane ni ne mogu oceinit vase strucno znanje u odnosu na predhodnike.
-
opis djumijevog treninga u indjij (izvor drugar koji je tamo igrao prosle godine ) : nekad nam treninzi traju pola sata pa nas sef otera kuci kaze nismo ni za k***c , a nekad nam na treninge donese lap top i pokazuje snimke sa prosle utakmice ili nam crta neke situacije koje posle treniramo i siluje ih do iznemoglosti (desavalo se da traju treninzi preko 3 sata ) ... stvarno sam naucio dosta tehnicki to nisam ni skontao dok mi sef jednom posle utakmice nije rekao bravo *** i kada sam pogledao snimak te utakmice sam stvarno bio zadovoljan sta sam uradio i sta sam sve naucio ... kada sam dosao u novi klub imao sam velikih problema sa trcanjem ja sam posle 30 minuta mislio da cu da umrem , imali smo jako slabe treninge po pitanju kondicije ...shecky wrote: Djumi u vase trenersko znanje ne zelim da ulazim nisam gledao vase treninge niti ih zelim gledati, pa sa te strane ni ne mogu oceinit vase strucno znanje u odnosu na predhodnike.
Ovaj tekst izgleda/zvuči u najmanju ruku tragično. Svako (kanda) danas može da bude novinar i ima pravo na svoje mišljenje, ali ovo ne liči ni na poluprofesionalca. Napisano je u stilu "kako sam proveo letnji raspust" i sa solidnom dozom ostrašćenosti. Sekula i njemu slični bi za deset ćevapa pisali o bordelskim doživljajima svoje majke, bez obzira da li je dotična gospođa volela hanky-panky ili je život provela u izolaciji, sadeći luk i krompir. Ko god iskoči od trenera ili predsednika drugih klubova iz šablona (Đumi, Džomba, Binić, Palma...) i napadne večiti šljam, naći će se na tapetu Sekule i ostalih polirača tuđih anusa. I za kraj: Sekula, crkni!
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...