Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Matador

Re: Transferi

Post by Matador »

Prilicno skroman transfer Babica, za nijansu bolji uslovi u odnosu na Radoju. A nije bilo za zamenu za Radoju. Smesni su...
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Matador wrote:Prilicno skroman transfer Babica, za nijansu bolji uslovi u odnosu na Radoju. A nije bilo za zamenu za Radoju. Smesni su...
Da li znas detaljnije nesto oko transfera?
srkins

Post by srkins »

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... -Vojvodine" onclick="window.open(this.href);return false; jako sam razocaran ovim prelaznim rokom,ni p od plana cista rasprodaja bez ulaganja u buducnost,a koga cemo prodati za 6 meseci? Dug nesto ne vidim da smanjujemo sto vise prodajemo to kao da se dug povecava.
Sasa1969

Post by Sasa1969 »

Mozda sam ja glup za ove transfere ali posle prodaje Sergeja,Vanje i Radoje valjda je ugasen taj pozar cemu onda onda rasprodaja momka koji ima 18 godina ???
Meni se cini da je ovo ipak najgora uprava od kada ja bacam unazad a bacam dosta.
Nijedan ozbiljan igrac ili talenat nije doveden.One koje su trebaju da prodaju (Alivodic) nisu prodali ali zato ove mladice daju za tepsiju ribe....Neki su kao mali Nemanja Stankovic otisli iz kluba bez sanse da se dokazu.Ej dete ti trenira 7-8 godina pred ocima i ti ga pustis da ga Rabren i Cabra odvedu u Donji Srem ???Isto se ovo desilo i sa Feratijem koji je bio medju boljim omladincima !
Sta ce prodati sledece godine ?Samo jos Gacionovica nisu udomili a njega ako zagusti prodace i u Beograd.
Ovi ce nam jebati kevu sa ovom rasprodajom.....
Last edited by Sasa1969 on Sat Aug 30, 2014 11:21 pm, edited 1 time in total.
Image
laki

Post by laki »

Ako je transfer Babica ispod milion evra...ne smem da kazem sta sam spreman da uradim...
Image
Daljac

Post by Daljac »

Babić za MONDO: U Sampdoriju zbog Mihajlovića
Autori: mondo.ba, Goran Arbutina
Mladi štoper Vojvodine u razgovoru za MONDO rekao je da je presrećan je što će potpisati za Sampdoriju, te da je na njegovu odluku da ode u Đenovu umnogome uticala činjenica da italijanski klub vodi Siniša Mihajlović.
30.08.2014.
Srđan Babić karijeru će nastaviti u Sampdoriji!
Klub iz Đenove i novosadska Vojvodina dogovorili su transfer, koji je prema nezvaničnim saznanjima MONDA vrijedan milion evra, a od potpisa ugovora dijele ga još samo uobičajeni ljekarski pregledi.

"Vrlo brzo se sve izdešavalo. U toku dana saznao sam za ponudu Sampdorije i da je klub prihvatio tu ponudu, da je na meni da ju prihvatim ili odbijem. Prihvatio sam prvenstveno zato što je naš trener, Siniša Mihajlović, on dobro radi i nadam se da ću dobiti šansu i da ću je iskoristiti. To je mnogo veća sredina, mnogo veći klub i prvenstveno mnogo jača liga od ove naše, ali probaću brzo da se nametnem", iznio je svoje prve utiske Babić u razgovoru za MONDO.

Već duže vrijeme Babić je na meti mnogih evropskih klubova, željela ga je i Crvena zvezda, koju je u dva navrata odbio, a pred sam kraj prelaznog roka stigla je ponuda Sampdorije.

"Nisam mnogo razmišljao, znam da je mnogo naših igrača tamo uspjelo da se izbori za mjesto u najvećim klubovima i da igraju dobro. Nemam pritisak, ne osjećam pritisak Serije A uopšte, tamo se igra defanzivni fudbal što meni odgovara. Neka pozitivna trema postoji, ali nemam tremu igranja protiv nekih velikih imena, nikada se nisam tako osjećao", rekao je Babić.

Babić je ekspresno prešao put od juniora Vojvodine do Serije A. Iako je debitovao za Vojvodinu nešto ranije, on je prošle zime praktično priključen prvom timu Novosađana i odmah se ustalio u startnih 11, da bi samo pola godine kasnije uslijedio transfer u jednu od najjačih liga na svijetu.

"Sve ovo brzo se desilo. Nisam očekivao da ću za šest mjeseci u prvom timu otići u Seriju A, u jednu Sampdoriju. Međutim desilo se, ovdje smo imali dobre rezultate, osvojili smo Kup koji nismo imali. Drago mi je što sam bio dio ove ekipe, ti momci su fantastični, hvala im na podršci i svemu što su mi pružili dosad, nadam se da će tako biti i u Sampdoriji“, rekao je Babić.

Osmnaestogodišnji Banjalučanin sutra putuje u Italiju gdje će se upoznati sa klubom i saigračima, a poslije ljekarskih pregledea očekuje se da u ponedjeljak potpiše ugovor sa Sampdorijom.

On će tako nastaviti niz igrača sa ovih prostora koji su nosili dres kluba iz Sampdorije. Za Đenovljane su igrali Vujadin Boškov, Zoran Jovičić, Vladimir Jugović, Nenad Sakić, Todor Veselinović, Bratislav Živković, Nenad Krstičić sada igra tamo, a Siniša Mihajlović je bio igrač, a sada je trener, baš kao što je bio slučaj i sa Boškovim.
laki

Post by laki »

Pretpostavljam da ce nas dug i posle ovog transfera iznositi 6 miliona i dalje, tj. 9 miliona. Ili ce mozda jos da poraste u narednih par dana...
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Transparentnost, sta to bese? :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Milan

Post by Milan »

Prodali su sve sto se prodati moze (osim Mijata), tako da izgovora za lose stanje u klubu vise nema! Vrlo brzo ce se pokazati da li krecemo ka boljem sutra ili smo dzaba krecili. Kako za sada stvari stoje, ovako je svako od nas mogao preuzeti i voditi klub. Nemojte se zajebavati sa Vojvodinom!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Helm

Post by Helm »

Ako je istina da je Babic otisao za milion evra onda stvarno vise ne verujem da ova uprava moze da napravi nesto ozbiljno. Pa Djuric i Pekaric su sa po 25 godina (dakle formirani igraci) otisli za po milion evra. A Babic je omladinac fakticki, 18 godina, odlican rezultat i odlicne igre u omladinskoj reprezentaciji, jedan od kljucnih igraca u nasem prvom timu koji u prethodnih pola sezone + 3 utakmice belezi odlicne rezultate i igre. O talentu i potencijalu da ne govorim uopste. Ako on nije mogao biti prodat za 2 miliona evra + procente, o cemu onda da pricamo.

Kad sam krenuo ajde da zavrsim - Sergej ode za iste pare kao Kosovic, da ne kazem da je za skoro iste pare otisao i Meleg koji bi za 6 meseci bio slobodan igrac i ne znam da li je jednu utakmicu odigrao za prvi tim pre prodaje.

Radoju necu bas sa Kacarom da poredim, ali sa Medom hocu. Meda ode za 2 miliona, a Radoja za 900.000? A onih koliko % od narednog transfera vec imamo je cista lutrija, mozemo da ostanemo praznih dzepova. Mada to nije ni poenta, novac nam treba odmah a ne mozda za 3-15 godina.

Ne kazem da se nisu morali prodavati igraci, duzni smo. Ne kazem ni da su trebali to da rese dovodjenjem sponzora, svestan sam da nema interesa. Ali ako za njih trojicu + Vanju nisu mogli da uzmu bar 7 miliona (7.2 smo zaradili od Kacara, Kahrimana, Despota i Pekarica) onda me tesko neko moze ubediti da dobro rade.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

O kakvoj mi Evropi pricamo, sa ovim timom sredina tabele je realna. Neka bar produze ugovor sa Alivodicem,vredi nam svake pare.
Vojkan

Post by Vojkan »

Otprilike sto smo trazili to smo i dobili.Upravu koja navija za Vosu i bilo bi pozeljno da su igrali kod nas,igraci iz skole,da se otplati dug prodajom igraca ,treneri Vosina deca i jel to sve imamo IMAMO!
Sinoc potpisao jos jedan nas bivsi omladinac bio clan Vozdovca,Proletera,Hajduka.Verovatno pravo pojacanje kao i predhodna dva ,nije dovoljno sto neko voli i navija za Vosu trba da ima kvalitet za nas realno oni nemaju Sekulic nije igrao standardno ni u jednom od tri kluba,Novakovic vise bio rezerva nego starter ,Mojsilovic je pojacanje kao sto je Susnjar pojacanje za Jagodinu.Sa ovom upravom definitivno nema napred nisu sposobni a da li su posteni to neznam,nisu ni transparentni kao sto se predstavljaju.Scepanovic je pokusao da bude iskren ali mene nije nicim ubedio osim da smo duzni i da imamo talentovane momke ,tacno a sve ih je manje zahvaljujuci ponajvise njemu jer on je najodgovorniji.
Sve se svodi na pricu i ucestala saopstenja kako su predhodni napravili dug i haos tacno uvek su krivi predhodni ako nasledite dug i to nam niko ne mora objasnjavati a zar nisu dosli da to saniraju i da naprave dobar i jos bolji klub i tim.Predhodni koje smo svi kritikovali i na kraju oterali , uzeli su kup i ostavili vrlo perspektivnu ekipu koje pet meseci kasnije gotovo da i nema ,naravno prodaja je neminovnost ali sa nekakvom starategijom ovi to i ne znaju i nece!Zato drugari nastavljamo gde smo stali devedesetih borba za sredinu tabele i sigurica za beogradske blizance kada gostuju u Novom Sadu,.!Pod hitno nesto da se menje a ne samo da nam pricaju prazne price koji smo svi siti!Nije problem sto smo prodali vec sto nemamo ni blizu slicne zamene nije problem sto nismo doveli kao Kragujevac ili Krusevac 15 uglavnom ili gotovo sve slabe igrace vec je problem sto i ta tri koja su dosla nisu pojacanja.Nadam se najboljem u sto skorije vreme!
recni galeb

Post by recni galeb »

sada je red da vratimo trajka i na leto ga prodamo drugom blizanackom sljamu... :mrgreen:
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Na Sampdorijinom sajtu ima vest, samo o dovodjenju Silvestrea, o Babicu ni rec. Isto tako i kod nas, mada su nasi neazurni.
Da li je informcija 100% tacna da je otisao?
Vojkan

Post by Vojkan »

Izvinjavam se za Sekulica pomesao sam ga sa Smiljanicem,koji je otisao u Bezaniju sada je u Indjiji.Sekulic je bio standardan nekoliko godina u Vozdovcu.
Post Reply