Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Stefke

Re: Transferi

Post by Stefke »

http://butasport.rs/fudbal/crveno-beli- ... -frajdeja/" onclick="window.open(this.href);return false; :mrgreen: :dance2:
У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

ma to oni citaju fkvojvodina.com
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Frajdej mozda i jeste dobar ali nije Drogba jbt. Tamo sve igraju na njega.
Dovedes za rucak i toplu sobu aFtobus tamnoputih fudbalera i odaberes dva. Jao stiga kao najbolji napadac lige a Abu kao otpadak.

300 000 za stranca koji je dao 7 golova, ljudi nemojte da se zajebavamo :idea:
Jole

Post by Jole »

PolovinaZ wrote: ...Ivanića su slali na pozajmice i praktično je bio otpisan a evo godinu dana je prošlo otkako se vratio i već je jedan od nosilaca igre.
Ivanic je vracen u Proleter zato sto je bio prekobrojan na poziciji i zato sto bi bila velika steta da prekine niz igrara iako je pokazivao kvalitet da igra u Vojvodini. Zbog toga je vracen Proleteru na jos 6 meseci. Dajte ljudi malo objektivnosti i ozbiljne price, nemoj da se frljamo glupostima.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
limanfkv

Post by limanfkv »

http://www.transfermarkt.co.uk/xisco/le ... verein/663" onclick="window.open(this.href);return false;

Image
Evo od mene jedan perspektivan.
Xisco Munoz, 34 godine.
Prema transfermarketu otisao je u penziju pre 3 dana (dakle idealan).
Bivsi igrac Huelve, Betisa, Valensije i Levantea. U nogama ima 174 utakmice Primere na kojima je postigao 15 golova (tamo je vise igrao u vezi i na krilu, uglavnom kao rezerva). Poslednje 3 godine igrao je u Dinamu iz Tbilisija. Na 51. mecu postigao je 35 pogodaka uz 15 asistencija.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=7wT4rjhAK1w[/video]
Ovako je igrao prosle sezone.

Vise puta sam gledao Dinamo Tbilisi, sto se tice kondicije i spremnosti znacajno je iznad proseka nase lige. Po meni ima neverovatan osecaj za gol i ne mogu da verujem da je veci deo karijere proveo na poziciji krila i prednjeg veznog. Gruzinska liga je mozda lestvicu ispod nase, mada je i to diskutabilno. S obzirom da ovde terenima vladaju njegovi vrsnjaci i stariji od njega poput Sase Ilica, Spalevica, Lazovica, ne sumnjam da bi se lako uklopio.
0.0625
Milan

Post by Milan »

Jole wrote:Ivanic je vracen u Proleter zato sto je bio prekobrojan na poziciji i zato sto bi bila velika steta da prekine niz igrara iako je pokazivao kvalitet da igra u Vojvodini. Zbog toga je vracen Proleteru na jos 6 meseci. Dajte ljudi malo objektivnosti i ozbiljne price, nemoj da se frljamo glupostima.
Ivanic je vracen u Proleter jer je kepec tako odlucio nakon obavljenog razgovora sa njim, a ne zato sto je bio prekobrojan...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Dejan

Post by Dejan »

Krunić najverovatnije odlazi u inostranstvo

http://butasport.rs/fudbal/saznajemo-kr ... stranstvo/" onclick="window.open(this.href);return false;
srkins

Post by srkins »

http://mondo.rs/a753765/Sport/Fudbal/Vo ... isera.html" onclick="window.open(this.href);return false;
PolovinaZ

Post by PolovinaZ »

Jole wrote:
PolovinaZ wrote: ...Ivanića su slali na pozajmice i praktično je bio otpisan a evo godinu dana je prošlo otkako se vratio i već je jedan od nosilaca igre.
Ivanic je vracen u Proleter zato sto je bio prekobrojan na poziciji i zato sto bi bila velika steta da prekine niz igrara iako je pokazivao kvalitet da igra u Vojvodini. Zbog toga je vracen Proleteru na jos 6 meseci. Dajte ljudi malo objektivnosti i ozbiljne price, nemoj da se frljamo glupostima.
A šta sam ja rekao?!....Rekao sam da je slat na pozajmice kao prekobrojan a mogao je ranije(bar 6 meseci) da dobije šansu. Bio je prekobrojan zato što smo doveli Simona Vukčevića ,Kaluđerovića i ostale menadžerske kombinacije koje dugo nisu igrale fudbal,pa došle kod nas da se vrate u život. Šušnjara smo tako slali nekoliko puta na pozajmicu i naravno da je hteo da ode. Nemam ja ništa protiv dovođenja igrača ali to mora biti igrač koji će odmah doneti određeni kvalitet(to što ti treba).
Samo da te pitam nešto: Da je Nikolić ostao kojim slučajem naš trener još bar jednu polusezonu,da li bi Ivanić bio u uskoj rotaciji,ili bi opet išao na pozjamicu?!...Otišlo je dosta igrača i počela su da se forsiraju naša deca i Ivanić je dobio kakvu takvu šansu.Kada Mijat i Sregej nisu mogli da igraju igrao je Ivanić ali nije igrao ni blizu tako dobro kao ove. Hoću da kažem da kada je dobio pravu priliku u kontinuitetu i slobodu u igri,puno je napredovao.Ne treba meni da pričaš o njegovim kvalitetima,gledao sam ga gomilu puta u omladincima i Proleteru i zato i kažem da je trebao ranije da dobije šansu,ali pravu šansu.
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Kakvo vanserijsko pojacanje za lokale u Laze Teleckog :greenbutt: Ugostitelji zadovoljno trljaju ruke :mrgreen:
Nikola

Post by Nikola »

Dani je odigrao 1036 minuta za prvi tim od sezone 2009/2010 do sada i dao 2 gola. To dodje 11,5 utakmica za 4-5 godina. I jos 23 utakmice i 7 golova za drugi tim Saint Etienna u 4 Francuskoj ligi.

Ako ce da dodje i da zivi sportski, trenira i bori se za prvi tim ok, ali ako ce da dodje da se glupira po gradu onda ne vredi. On ne moze da bude odmah zamena za Veselinovica. Meni su najzanimljiviji Fofana, Frajdej ili onaj Vitinho da dodje na probu.
ПУШТАМ КИШУ!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Postoji mali problem u celoj prici...

Aleksic nije klasicni spic. Njegova prirodna pozicija je upravo ona na kojoj nam igra Ivanic. Nekoliko opcija: 1) Ivanic odlazi, 2) Ivanic ide na klupu, 3) Aleksic ide na spica, 4) Aleksic ide na krilo... Ako ima jos neko nesto da doda, slobodno... Ne zna se koja je opcija bolja...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Zasto uvek iznova izmisljamo toplu vodu i setamo igrace sa pozicije na poziciju. Spica treba da igra spic, levog beka levi bek a golmana golman, zasto je to tako tesko razumeti, mi vec skoro deceniju izmisljamo fudbalsku igru iznova i spicevi nam igraju krila, stoperi spiceve, zadnji vezni bekove i slicne gluposti. Umesto da se na svaku poziciju stavi igrac kome je to prirodna pozicija pa makar taj igrac bio i debitant, i na papiru slabiji od igraca sa neke druge pozicije, jer tako gubimo samo jednog igraca a ako prebacujemo na njegovo mesto igraca sa druge pozicije pa onda i za to mesto secemo usi da zakrpimo dupe gubimo dve.

Samo malo egzotike iz zadnjih par sezona:

- Kacar valjda na svim pozicijama u timu samo golman nije bio

- Mitar Pekovic (stoper) na levom beku

- Abu (spic) na levom krilu

- Djuric (stoper) na zadnjem veznom i u spicu

- Tumbasevic (zadnji vezni) na levom i desnom beku

- Puskaric (vezni) na desnom beku

- Pankov (stoper) na desnom beku

- Novakovic (desno krilo) na levom krilu

I sad jos Aleksic treba da bude spic? :rage: :unnormal: :cekicanje: :juggle: :slon: :popa:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Radoye, agilniji i tehnicki potkovaniji stoperi i zadnji vezni uglavnom i imaju sekundarne pozicije u vidu bekovskih. :)

Isto vazi i za pojedine spiceve na krilima, veznjake na stoperskim pozicijama, desna krila na levoj strani i obrnuto. Sta vise, ovo poslednje je sasvim korektna takticka rotacija u sred igre, kada se krila nameste na kontra sut...

Sve to dosta zavisi od fizickih predispozicija i brzine, posto su u nasoj ligi manje-vise svi ''tu negde'' kad je u pitanju tehnicka potkovanost. Naravno, niko lud nece staviti konja poput Trajkovica na beka i sl, i s izuzetkom Pekovica i Djurica, ova lista ima smisla, ali samo kad zagusti na nekim pozicijama. Ako izuzmemo Abua, koji je konstantno guran na krilo, vecina ovih 'egzoticnih' poteza bila su iz nuzde :)
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Da, postoje polivalentni igraci koji mogu po potrebi da odigraju na vise pozicija, no po meni to je ipak samo kratkorocno resenje. Licno bih pre stavio omladinca kome je to prirodna pozicija na to mesto ako vec u prvom timu nemamo dovoljno igraca za odredjenu poziciju nego celu polusezonu gurati Puskarica na beka recimo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply