"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
A Stojkovic nije imao nikakvih propusta?! Sta ono rece: "Pravim podmladjenu reprezentaciju"?! Brka i ima propusta jer nikako da dobije pravu priliku. Bitno je da su je svi ostali dobili, pa cak i mladi Jorgacevic i Kahriman. Brka dobije jednu priliku protiv Estonije i jedno poluvreme na prijateljsnoj utakmici.
Sinisa, ti si jedan govnar najobicniji. Ti ces da proveravas Sulejmanija koji je imao odlicnu sezonu?! Jao Boze, koji konj!
Sinisa, ti si jedan govnar najobicniji. Ti ces da proveravas Sulejmanija koji je imao odlicnu sezonu?! Jao Boze, koji konj!

Mihajlović kako je postao selektor samo vuče debilaste poteze. Prvo poziva ciganske fudbalere u pokušaju a sad i Stojkovića koji se svojim izjavama istakao kao najgluplji srpski fudbaler (a ima žestoku konkurenciju). A najgore od svega je to što Stojković nije imao dobru sezonu, čak je dobijao javne kritike iz partizana. Ali bitno je da je Mihajlović izjavio da ako se ne kvalifikujemo na SP da će podneti ostavku, častan čovek
.

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Што се тога тиче може одмах да се пакује пошто се нећемо квалификовати.
Od Mihe ni ne treba ocekivati neko izuzetnu genijalnost. Bice trener onakav kakav je bio i igrac, srcan, pomalo sirov, uvek glavom kroz zid, cesto sklon ekscesima. Da nije imao onaj slobodnjak (a kakav je to slobodnjak bio brate - kad oprangija sa 20 metara kao da neko drugi puca penal gotovo sigurno je gol!) bio bi ostao zapamcen kao jedan sasvim prosecan veznjak i cvrst uvek na ivici grubosti stoper.Boske87 wrote:Mihajlović kako je postao selektor samo vuče debilaste poteze.
Njegov patriotizam niko ne moze da ospori ali da li je sve to dovoljna kvalifikacija za mesto selektora?
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Ko bi po vama u ovom trenutku bio najbolje resenje za selektora?
Antic je recimo bio dobar ali to je sada vec zatvoreno poglavlje i nema vise nazad. Nema dobrog resenja za selektora dok se ukupna klima u FSS ne promeni i stvari u nasem fudbalu dekriminalizuju i dovedu u red.
Isto kao i kod nas u klubu uostalom, menjamo trenere cesce nego pojedinci carape a sve dok se trenerima drugi petljaju u posao potpuno je svejedno da li na klupi sedi ovaj ili onaj kad nisu oni ti koji odlucuju niocemu bitnom. Jednom u 100 godina se zalomi neki da uspe da progura nesto svoje i napravi neki rezultat i onda i njega oteraju i dovedu neku marionetu bez glave.
Pa tako isto i sa nasim selektorima.
Isto kao i kod nas u klubu uostalom, menjamo trenere cesce nego pojedinci carape a sve dok se trenerima drugi petljaju u posao potpuno je svejedno da li na klupi sedi ovaj ili onaj kad nisu oni ti koji odlucuju niocemu bitnom. Jednom u 100 godina se zalomi neki da uspe da progura nesto svoje i napravi neki rezultat i onda i njega oteraju i dovedu neku marionetu bez glave.
Pa tako isto i sa nasim selektorima.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Takve stvari je tesko reci. Svi mi mozemo reci "mislim da bi bio ovaj ili onaj, zbog ovoga ili onog.."Grba_NS wrote:Ko bi po vama u ovom trenutku bio najbolje resenje za selektora?
ali to ne znaci da ce taj neko napraviti nekakav rezultat. Isto kao i kod pojacanja, mi sad mozemo
reci kako ce Grin biti extra pojacanje ili totalni promasaj, ali to je samo nase misljenje koje ne znaci apsolutno nista.
Osim toga, mene manje brine selektor, vise me brine igracki kadar koji je sve losiji.
I nesrecni Pizon se skoro kvalifikovao, a i da je uspeo, ja to ne bih smatrao njegovom zaslugom
nego zaslugom igraca. A posto je nas igracki kadar neki prosek, na nekim pozicijama i daleko ispod evrpskog proseka
tesko da bi tu nesto vise uradio i neko od top svetskih trenera. Sta da kazem, ne moze se od gov***
napraviti pita. Ne ponizavam ni nase igrace, ni reprezentaciju, daleko od toga, ali moramo biti realni.
- Grof Žekula
- Administrator
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... m-u-Milanu" onclick="window.open(this.href);return false;Blic wrote:Pobeda Srbije nad Rumunijom ugovorena sa Kivuom u Milanu!
Čelnici Fudbalskog saveza Srbije dogovorili su pobedu Srbije protiv Rumunije (5:0) s Kristijanom Kivuom, kapitenom reprezentacije koja je bila sa „orlovima“ u kvalifikacionoj grupi sedam za odlazak na Svetsko prvenstvo 2010. godine. Odlučujuća utakmica odigrana je u Beogradu, a dogovor o „opuštenoj igri gostiju“ postignut je u Milanu, gde je Kivu tada živeo jer je nastupao za Inter.
Rumunija je u pomenutim kvalifikacijama igrala očajno i u poslednjem kolu nije imala nikakve šanse da se domogne karte za Južnu Afriku, pa je FSS iskoristio priliku i prijateljski zamolio kapitena Kivua da ne zapinje mnogo u Beogradu. Naravno da je isto trebalo da važi i za „orlove“, ali kako to obično biva u fudbalu, ne znaju ni svi fudbaleri iz ekipe koja treba da pobedi da je meč dogovoren, pa je tako i u srpskoj reprezentaciji bilo dosta neobaveštenih.
Jedan od njih je bio Milan Jovanović, fudbaler koji ne zna za kompromise i koga samo teren interesuje. Lane je dodao gas i bukvalno demolirao odbranu Rumuna. Što igrom, što asistencijama, što sa dva postignuta gola. Kivu je posle meča bio izuzetno besan, s obzirom na to da nije očekivao da će njegova ekipa biti ponižena na „Marakani“ u svakom smislu, kao i da je jedan gol bio sasvim dovoljan za siguran put Srbije u Južnu Afriku.
Ali nije bilo moguće u potpunoj euforiji na „Marakani“, i na terenu i na tribinama, skrenuti pažnju reprezentativcima da popuste gas. Na stranu i to što je na klupi sedeo selektor Radomir Antić, stručnjak koji ne bi prihvatio da vodi sumnjivu utakmicu.
Milovan Đorić, blizak saradnik Tomislava Karadžića, optužio je nedavno predsednika Fudbalskog saveza Srbije da se služi prljavim rabotama, te da je u svojoj bogatoj karijeri uspeo da namesti „jedan veoma važan meč“. Ako se zanemari pitanje zašto je do sada ćutao, jasno je da značajnijeg meč od susreta s Rumunijom nije bilo, jer je plasman na Mondijal 2010. godine garantovao osam miliona evra.
Dogovor s Kivuom nije imao finansijsku pozadinu, jer su fudbalski savezi Rumunije i Srbije imali dobre odnose, ali su oni bili prećutni jer su istočni susedi morali posle tog meča da smene selektora Viktora Piturku. Kada se vrati film, sada postaje jasna i reakcija pojedinih srpskih igrača koji su molili arbitra Kostasa Kapitanisa s Kipra da ne pokazuje crveni karton Kristijanu Kivuu, koji je kipeo od besa na kraju susreta.
Romancev crveneo zbog Siniše
Pod sumjom je i meč iz 2005. godine, kada je Srbija i Crna Gora gostovala u Litvaniji (2:0). Uoči meča je procurila informacija da je dogovoren, a pričalo se da su tada za SCG igrali Edgaras Jankauskas i Marius Stankevičijus. U sećanju je još i utakmica iz 2001. godine, kada su u Moskvi igrali Rusija i Jugoslavija (1:1). Pri rezultatu 1:1, Siniša Mihajlović je pogodio prečku, pa je posle meča jedan ruski kolega postavio sledeće pitanje selektoru Olegu Romacevu: „Da li je tačno da samo Siniša Mihajlović nije znao da je utakmica dogovorena?“.
Pa ovo iznad nije nista novo, ne znam samo sto se nije ranije pojavljivalo. Samo koliko znam rezultat je trebao da bude 3:0, ali je ludi Lane znao to svima da zagorca

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
"Jedan veoma važan meč"
Nije mi cilj da osporim činjenicu da je taj meč zaista bio veoma važan. Ali, ne može niko da ospori ni činjenicu da je finale kupa 2011. bio veoma važan meč! I da se ne lažemo, bilo je tu još utakmica koje su odlučivale o titulama koje su bile nameštene, kako dogovorom, tako plaćenim sudijama. Setite se one sezone kad su nas crni obišli u poslednjem kolu, kad smo igrali 2-2 sa Bežanijom, a oni "odrali" Apatin tako da bi nas obišli i da smo dobili Bežaniju sa 2-0. Kao da ljudi ne znaju šta se ovde dešava! "Ne znaju" samo navijači crnog koji bi radije uzeli titulu pa ispali od Šamroka, nego bili drugi pa igrali četvrtfinale LE.
Nije mi cilj da osporim činjenicu da je taj meč zaista bio veoma važan. Ali, ne može niko da ospori ni činjenicu da je finale kupa 2011. bio veoma važan meč! I da se ne lažemo, bilo je tu još utakmica koje su odlučivale o titulama koje su bile nameštene, kako dogovorom, tako plaćenim sudijama. Setite se one sezone kad su nas crni obišli u poslednjem kolu, kad smo igrali 2-2 sa Bežanijom, a oni "odrali" Apatin tako da bi nas obišli i da smo dobili Bežaniju sa 2-0. Kao da ljudi ne znaju šta se ovde dešava! "Ne znaju" samo navijači crnog koji bi radije uzeli titulu pa ispali od Šamroka, nego bili drugi pa igrali četvrtfinale LE.

Tada smo izgubili 3:2 od Bežanije.Helm wrote:"Jedan veoma važan meč"
Moguce je da sam pobrkao, ne pamtim na daleko. Ali, poenta je bila da je crne ta gol razlika vadila u svakom slucaju.
- Grof Žekula
- Administrator
Selektor Siniša "Pils light" najavljuje ponovni poziv Brkiću pred prijateljski meč 15.8. protiv R. Irske. Pre dva dana, Brka je (od)branio gol (svih 90') u prijateljskom meču protiv Šalkea (0:0).
Brko samo hrabro - ovo može biti sezona koja će obeležiti Tvoju karijeru!!!
http://www.udinese.it/ENG/script/view_f ... hp?id=3802" onclick="window.open(this.href);return false;Mondo wrote:Među novima će biti Miralem Sulejmani i golman Željko Brkić.
"Sulejmanija je među igračima koje ne poznajem dobro, a želim da ih upoznam. Znam da se oporavio od povrede. Nema problema ni sa Brkićem, jer znam da je branio za Udineze protiv Šalkea pre dva dana".
Brko samo hrabro - ovo može biti sezona koja će obeležiti Tvoju karijeru!!!
- Tony Starks
Koliko se moglo skapirati iz Mihajlovićevih izjava ovih dana, trojica pozvanih golmana biće Brkić, Kahriman i Stojković.
A ova današnja izjava nadam se da nagoveštava da neće biti one gomile cigana potpuno nezasluženo pozvane prošli put:
A ova današnja izjava nadam se da nagoveštava da neće biti one gomile cigana potpuno nezasluženo pozvane prošli put:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=632862" onclick="window.open(this.href);return false;Miha: Razočarali su me ‘večiti’
“Gledao sam Crvenu zvezdu i Partizan u ovim kvalifikacijama za Ligu Evrope i Ligu šampiona. Iskreno, razočaran sam igrom reprezentativaca. Razgovarao sam sa njima i rekao im da mogu i moraju više Jedini koji je tu malo zadovoljio je Nemanja Tomić iz Partizana. Što se tiče Lazovića, Maksimovića, Mladenovića i Markovića, to je sve malo i slabo”, rekao je Mihajlović.
- Tony Starks
Утакмица између Србије и Ирске играће се у среду, 15. августа у 20.45 на стадиону београдске Црвене звезде.
На списку су голмани: Владимир Стојковић (Партизан), Жељко Бркић (Удинезе), Дамир Кахриман (Таврија);
одбрамбени играчи: Никола Максимовић (Црвена звезда), Милан Бишевац (Пари Сен Жермен), Бранислав Ивановић (Челси), Невен Суботић (Борусија Дортмунд), Матија Настасић (Фиорентина), Душан Баста (Удинезе), Александар Коларов (Манчестер сити);
играчи средине терена: Немања Томић (Партизан), Александар Игњовски (Вердер), Милош Нинковић (Динамо Кијев), Иван Радовановић (Аталанта), Срђан Мијаиловић (Црвена звезда), Здравко Кузмановић (Штутгарт), Душан Тадић (Твенте), Зоран Тошић (ЦСКА Москва), Филип Ђуричић (Херенвен);
нападачи: Дејан Лекић (Генчлербирлиги) и Лазар Марковић (Партизан).