Transferi
- Neizlecivi
Re: Transferi
http://mondo.rs/a760483/Sport/Fudbal/Vo ... ovica.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- KoKanidja
За овог момка из Шведске се још чека њихов одговор када би он могао да дође на пробу, нешто су се ућутали, можда су нашли нешто друго, али и чека се одговор наше струке да погледа снимак једне целе утакмице што сам добио и проследио.Petrovic.B wrote: Kokanidja kako napreduje oko Svedjana i onog iz Trinidada?
За овог из Тринидада је највећи проблем плата, око процента од следеће продаје се изгледа можемо договорити. Наш Клуб је изгледа донео одлуку да ником новом неће давати више од 2200 еура месечно, што је за сад неприхватљиво за Винчестера. Ако не успемо да га убедимо, ништа од њега. Он би исто дошао на пробу али јако кратку. Нашао сам сад новији његов видео.
https://www.youtube.com/watch?v=q8CNV-PSOBk" onclick="window.open(this.href);return false;
Иначе изгледа имамо 37 играча на платном списку, што је катастрофално.
Иначе за Винчестера су на старту тражили 300 хиљада обештећење и 15% од следеће продаје, уз плату минимум 5 хиљада еура.
Спуштено је на то да дође за џабе и 30-35% од следеће продаје. Али сад је око плате проблем и убеђивање.
Уз то имају наравно неке понуде од 150 хиљада, па сад и они вагају све.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Ako je realno i postoji mogućnost da igrač ovakvog kvaliteta dođe na probu i to bez dinara obeštećenja to treba odmah realizovati!!! Po svim parametrima čovek bi pravio ozbiljnu razliku na terenu, a postoji i lepa mogućnost kasnije zarade.KoKanidja wrote:Иначе за Винчестера су на старту тражили 300 хиљада обештећење и 15% од следеће продаје, уз плату минимум 5 хиљада еура.
Спуштено је на то да дође за џабе и 30-35% од следеће продаје. Али сад је око плате проблем и убеђивање.
Rezervni golman Jovanić zarađuje 3 ili 3,5 hiljade mesečno, Klikovac 1000, a sigurno i Milko Novaković, Mojsilović i slični ne igraju za kikiriki. Dozovite se pameti i shvatite da morate uložiti ako hoćete rezultate i zaradu.
Postoji priča da Vranješ želi da progura Radovića i nekog anonimusa iz Nigerije koji treba da dođe na probu, a niko ga do sada nije predstavljao i da će bušiti kvalitetnije opcije. Saznaćemo sve vrlo brzo.
ПУШТАМ КИШУ!
- gospodinFKV
E, sad, treba odmah usaditi novajlijama strancima ko su zvezda i partizan, koliko su u go*nima, i da cemo ih mi mnogo lakse poslati u inostranstvo. Jasno je da ce vec sledeci prelazni rok, ako se pokazu, biti na spisku zelja tih 

Kažu da postoji ozbiljnih nesuglasica između tri sportska direktora i za sad glavnu reč vodi Vranješ koji kao i Jovanić i Ljube nemaju kapacitet za posao u klubu. To može biti jako loše za prelazni rok i klub. Pogotovo kad se doda svađa oko prodaje Poletanovića.
Po meni predsednik treba da se zahvali svima, ali stvarno zahvali a ne da ostanu na platnom spisku kluba i drugim pozicijama i dovede Drakulića!!
Po meni predsednik treba da se zahvali svima, ali stvarno zahvali a ne da ostanu na platnom spisku kluba i drugim pozicijama i dovede Drakulića!!
ПУШТАМ КИШУ!
Zaista je komično za iole ozbiljan klub da se na forumu predlaže dovođenje igrača kao pojačanja, i to najozbiljnije... To nekako odaje utisak da smo prava grupa građana, a ne iole ozbiljan klub. Inače, događaji u ovom prelaznom roku jasno potvrđuju ono što sam i ranije pisao u postovima, a to je da polako ali sigurno postajemo klub nivoa Rada ili OFK Beograda. Sada smo doslovno oterali dva najbolja igrača u jesenjem delu (Lazu i Envera), i to samo iz jednog razloga: jer na njihovoj prodaji niko ne može ništa ozbiljno da zaradi. Što su oni bili stožer ekipe, to nikoga ne interesuje. Jasan je obrazac: igraće samo oni igrači na čijoj prodaji neko može lepo da zaradi. U to se uklapa i stalno spinovanje visine duga kluba, za koji više niko apsolutno nema predstavu koliki je i ko su poverioci. To znači da se možemo oprostiti od bilo kakvih ozbiljnijih rezultata, čak će i igranje u Evropi doći u pitanje. A ako ne budemo igrali u Evropi zbog UPPR (dakle, zbog administrativne greške sadašnje uprave), to bi morao biti kraj ove uprave, zar ne?
- churguzijanac
Suvise kompromisa, sujete i raznih dilova ima u klubu. Scepanovic je dovoljno dugo u klubu da ima cistu sliku ko treba da ostane, a kome da se zahvali. Njegovo je da odabere prave ljude i da ih postavi na odgovarajuca mesta i to je to. Sva je odgovornost na njemu!
To je to! Ti si sef, glavni odgovorni, menadzer, organizator. Na tebi je da na svako mesto postavis pravog coveka i ti snosis odgovornost za ljude ispod tebe. Ako neko od njih nije dorastao poslu - menjaj brate! Ne treba nam diktatura kao u Batovo vreme gde se jedan covek za sve pitao i za sta je strucan i za sta nije, treba svako svoj posao da radi ali mora da postoji hijerarhijska struktura. Da se zna ko je na vrhu poramide i kome se snose racuni. Pa se dogovore ciljevi, u skladu sa raspolozivim sredstvima, i na kraju zadatog perioda se pogleda jesu li ostvareni ili ne. Ako ne, zbog cega, i ko je odgovoran? I svako u toj piramidi odgovara za ljude ispod njega - sef struke za celu struku, sef marketinga za ceo marketing itd - i raportira onom iznad njega.churguzijanac wrote:Scepanovic je dovoljno dugo u klubu da ima cistu sliku ko treba da ostane, a kome da se zahvali. Njegovo je da odabere prave ljude i da ih postavi na odgovarajuca mesta i to je to. Sva je odgovornost na njemu!
Ako ovako nesto izostane i svakome se pusti da vuce i razvlaci na svoju stranu bez plana i reda onda je problem do glave, jer bi to znacilo da onaj ko treba da sve drzi pod kontrolom i odrzava disciplinu nema autoriteta za tako nesto.
Jebiga ja se jos uvek nadam da cemo se izvuci ali me dogadjaji sve vise obeshrabruju. Jer plasim se da ako se stvarno sada ne izvucemo da ce nam to biti zadnje. I zato stvarno svako ko je u klubu ili blizak klubu mora da zapne punom snagom u interesu kluba, bude li bilo kakvog licnog interesa ispred klupskog mi smo propali...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Upravo tako.Radoye wrote:To je to! Ti si sef, glavni odgovorni, menadzer, organizator. Na tebi je da na svako mesto postavis pravog coveka i ti snosis odgovornost za ljude ispod tebe. Ako neko od njih nije dorastao poslu - menjaj brate! Ne treba nam diktatura kao u Batovo vreme gde se jedan covek za sve pitao i za sta je strucan i za sta nije, treba svako svoj posao da radi ali mora da postoji hijerarhijska struktura. Da se zna ko je na vrhu poramide i kome se snose racuni. Pa se dogovore ciljevi, u skladu sa raspolozivim sredstvima, i na kraju zadatog perioda se pogleda jesu li ostvareni ili ne. Ako ne, zbog cega, i ko je odgovoran? I svako u toj piramidi odgovara za ljude ispod njega - sef struke za celu struku, sef marketinga za ceo marketing itd - i raportira onom iznad njega.churguzijanac wrote:Scepanovic je dovoljno dugo u klubu da ima cistu sliku ko treba da ostane, a kome da se zahvali. Njegovo je da odabere prave ljude i da ih postavi na odgovarajuca mesta i to je to. Sva je odgovornost na njemu!
Ako ovako nesto izostane i svakome se pusti da vuce i razvlaci na svoju stranu bez plana i reda onda je problem do glave, jer bi to znacilo da onaj ko treba da sve drzi pod kontrolom i odrzava disciplinu nema autoriteta za tako nesto.
Jebiga ja se jos uvek nadam da cemo se izvuci ali me dogadjaji sve vise obeshrabruju. Jer plasim se da ako se stvarno sada ne izvucemo da ce nam to biti zadnje. I zato stvarno svako ko je u klubu ili blizak klubu mora da zapne punom snagom u interesu kluba, bude li bilo kakvog licnog interesa ispred klupskog mi smo propali...
Kao što meni, na ovom forumu, puno znače Kokaniđine informacije, tako mi s druge strane /kao navijaču/ znače i Matadorova pitanja.Matadorova pitanja ja ne smatram kao pitanja, već kao podsećanje na to da ta pitanja još uvek nisu rešena, niti se nazire rešenje.Ja ih ne smatram rešenim ni da se dobije verbalni odgovor ovde na forumu ili na tom sastanku, svejedno, već da se odgovor nametne učinjenim delom.Time će ona biti automatski jasno zatvorena.
Biti sa 3 sportska direktora i 37 fudbalera na platnom spisku u praznoj klupskoj kasi je neshvatljivo, a tražiti rešenje tog problema skidanjem sa platnog spiska najskupljih naših igrača i svesnim žrtvovanjem kvaliteta je neviđeni nonsens, koji nas vodi u sigurnu propast - ekonomsku i takmičarsku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
+1Turija wrote: Biti sa 3 sportska direktora i 37 fudbalera na platnom spisku u praznoj klupskoj kasi je neshvatljivo, a tražiti rešenje tog problema skidanjem sa platnog spiska najskupljih naših igrača i svesnim žrtvovanjem kvaliteta je neviđeni nonsens, koji nas vodi u sigurnu propast - ekonomsku i takmičarsku.
U gos'n Turije opet svaka k'o u Njegosa!borrissey wrote:+1Turija wrote: Biti sa 3 sportska direktora i 37 fudbalera na platnom spisku u praznoj klupskoj kasi je neshvatljivo, a tražiti rešenje tog problema skidanjem sa platnog spiska najskupljih naših igrača i svesnim žrtvovanjem kvaliteta je neviđeni nonsens, koji nas vodi u sigurnu propast - ekonomsku i takmičarsku.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Nije me mrzelo da tražim i uspeo sam da dođem preko zajedničkog prijatelja do kontakta čoveka koji igra već nekoliko sezona u Finskoj ligi, inače je iz Sremske Mitrovice.KoKanidja wrote:За овог момка из Шведске се још чека њихов одговор када би он могао да дође на пробу, нешто су се ућутали, можда су нашли нешто друго, али и чека се одговор наше струке да погледа снимак једне целе утакмице што сам добио и проследио.Petrovic.B wrote: Kokanidja kako napreduje oko Svedjana i onog iz Trinidada?
За овог из Тринидада је највећи проблем плата, око процента од следеће продаје се изгледа можемо договорити. Наш Клуб је изгледа донео одлуку да ником новом неће давати више од 2200 еура месечно, што је за сад неприхватљиво за Винчестера. Ако не успемо да га убедимо, ништа од њега. Он би исто дошао на пробу али јако кратку. Нашао сам сад новији његов видео.
https://www.youtube.com/watch?v=q8CNV-PSOBk" onclick="window.open(this.href);return false;
Иначе изгледа имамо 37 играча на платном списку, што је катастрофално.
Иначе за Винчестера су на старту тражили 300 хиљада обештећење и 15% од следеће продаје, уз плату минимум 5 хиљада еура.
Kaže da je Vinčester jedan od najboljih mladih igrača u Finskoj i da su ranije bile aktuelne priče da prelazi u Helsinki. Ako Vojvodina ima priliku da ga dovede da se ne razmišlja mnogo pošto je ovo odlična prilika. Kaže da je brz i da ima odličnu tehniku, daje golove nogom, glavom igra u spicu i po krilu, odličan je u driblingu i 1-1 itd.
DOVEDITE OVOG OBAVEZNO!!!
ПУШТАМ КИШУ!
http://www.transfermarkt.co.uk/dragan-k ... ler/294548" onclick="window.open(this.href);return false; ako sam dobro razumeo ovaj igrac je na probi kod nas i da Klikovac verovatno nazad u zetu ide 

Turija i Radoye po običaju pogađaju u suštinu problema
. Tri sportska direktora i 30+ fudbalera, domaćinsko poslovanje bez dinara uloženog novca, ne ide to tako...
Nemam ništa protiv ovog Live Footbal Manager-a
. Ako ljudi u klubu ne rade svoj posao, zašto pojedinci sa foruma ne bi kontaktirali i nudili igrače. Za forumaše sam barem siguran da rade u interesu kluba, iz čiste emocije.

Nemam ništa protiv ovog Live Footbal Manager-a

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Dovesce cika DRAGO napadaca iz Afrike, zasto bez potrebe dovoditi ostale na probu kad se zna ko prolazi
Kokandidja zato i nema vise para za reprezentativca Trinidada, mora biti za ovog u kombinaciji
Lomice Lazo Bakmaz jezik, sva je prilika.

Kokandidja zato i nema vise para za reprezentativca Trinidada, mora biti za ovog u kombinaciji

Lomice Lazo Bakmaz jezik, sva je prilika.