Transferi
Re: Transferi
Priča se da stiže reprezentativac Trinidada i Tobaga.
Još ništa novo oko vize Dzona i Chukvua, kao ni oko Rogača i Stanisavljevića.
Još ništa novo oko vize Dzona i Chukvua, kao ni oko Rogača i Stanisavljevića.
ПУШТАМ КИШУ!
-
Citao sam ovde kako nasa uprava, struka ili kako god, zeli da dovede Bubala, majko mila.
Decko je otisao u osrednji klub u Koreji i nisu hteli da mu produze ugovor, pa je otisao na Tajland cini mi se gde kazu da je liga stvarno ocajna i da iz te lige recimo ne mozes da dodjes u Korejsku npr jer bi to bilo kao kad bi iz nase druge otisao u Premier ligu.
Jeste ovaj John Meri igrao Tajlandsku ligu (koliko se secam) ali pogledajte njegove fizicke predispozicije i kontam da bi bio zadovoljan u Vosi sa platom i da bi cenio sve plus bi mogli da zaradimo na njegovoj prodaji, dok Bubalo je u svakom klubu bar u Srbiji se kurcio nenormalno i nije postovao klupska pravila. Dajte bre Vincestera i John Merija, zadrzite Mijata i ima da urnisemo protivnicke odbrane, sta ce nam Bubalo koji svake godine tone sve nize...

Decko je otisao u osrednji klub u Koreji i nisu hteli da mu produze ugovor, pa je otisao na Tajland cini mi se gde kazu da je liga stvarno ocajna i da iz te lige recimo ne mozes da dodjes u Korejsku npr jer bi to bilo kao kad bi iz nase druge otisao u Premier ligu.
Jeste ovaj John Meri igrao Tajlandsku ligu (koliko se secam) ali pogledajte njegove fizicke predispozicije i kontam da bi bio zadovoljan u Vosi sa platom i da bi cenio sve plus bi mogli da zaradimo na njegovoj prodaji, dok Bubalo je u svakom klubu bar u Srbiji se kurcio nenormalno i nije postovao klupska pravila. Dajte bre Vincestera i John Merija, zadrzite Mijata i ima da urnisemo protivnicke odbrane, sta ce nam Bubalo koji svake godine tone sve nize...
- KoKanidja
Колико знам камерунац Џон Мери је овде сад у петак.
А Винчестер да се још нешто ситно издоговара са његовим Клубом (више папиролошки) што неби требало да буде проблем, требало би да је овде у понедељак увече. Купљена му је карта већ.
А Винчестер да се још нешто ситно издоговара са његовим Клубом (више папиролошки) што неби требало да буде проблем, требало би да је овде у понедељак увече. Купљена му је карта већ.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
- KoKanidja
Па да.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
- madda fakka
samo naslov, dalji tekst nista konkretnije da kaze... http://www.dnevnik.rs/sport/fk-vojvodin ... ter-i-meri" onclick="window.open(this.href);return false;MiSmoFKV! wrote:Obojica na probu dolaze?
I Bog je Slaninar...
U tekstu o Proleteru u dnevniku piše da je Spremu istekla pozajmica, ali nešto se njegovo ime ne pojavljuje na pripremama... Neko ima info?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Čuo sam iz nekih izvora da smo u početnoj fazi pregovora sa zvezdom oko dovođenja jednog igrača na pozajmicu?!...Nadam se da to nije tačno jer bi to već bilo previše...
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
Ne bih želeo ni jednog od džiberskih igrača sa smrdljivog brda(nezavisno od strane) da vidim u našem dresu, nema te sile. Treba mi 6 meseci da se oporavim(Živković), pa da tek krenem da budem objektivan prema čoveku. Dovođenje nekog smradine na pozajmicu bi značilo jasnu nesposobnost naših sportskih direktora i što je još gore, našu jasnu opredeljenost da šurujemo sa nekima od njih. To je kod mene kraj bilo kakvog poverenja prema ovoj garnituri. Pa da su titulu i ligu šampiona doneli u Novi Sad. Toliko.PolovinaZ wrote:Čuo sam iz nekih izvora da smo u početnoj fazi pregovora sa zvezdom oko dovođenja jednog igrača na pozajmicu?!...Nadam se da to nije tačno jer bi to već bilo previše...
- gospodinFKV
Kojeg mi igraca mozemo da pozajmimo od njih, a da njima ne treba nakon egzodusa u ovom prelaznom roku
Da je crni blizanac u pitanju, pa da uzmem s rezervom...oni imaju kojekakve Luke/Grbice, ali nisam bas siguran da ovi imaju normalnih igraca za pozajmicu, a da to nisu neki petlici ili mladji pioniri hahaha 

mbođ, planić, savićević, despotović mi padaju na pamet.gospodinFKV wrote:Kojeg mi igraca mozemo da pozajmimo od njih, a da njima ne treba nakon egzodusa u ovom prelaznom rokuDa je crni blizanac u pitanju, pa da uzmem s rezervom...oni imaju kojekakve Luke/Grbice, ali nisam bas siguran da ovi imaju normalnih igraca za pozajmicu, a da to nisu neki petlici ili mladji pioniri hahaha
Zelja struke je Vukan Savicevic i nije pozajmica u pitanju.PolovinaZ wrote:Čuo sam iz nekih izvora da smo u početnoj fazi pregovora sa zvezdom oko dovođenja jednog igrača na pozajmicu?!...Nadam se da to nije tačno jer bi to već bilo previše...
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
I izdajicu Trajka neko kupio....
http://www.zurnal.rs/fudbal/srbi-u-svet ... ordabasiju" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zurnal.rs/fudbal/srbi-u-svet ... ordabasiju" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li je tacno da dolazi jedan igrac iz crvene sirotice i da ce se Vojvodina obavezati da isplati odredjeni % od iduceg transfera i koliko? Sifra Genije