Dajte crvenog sijamca, da ih rešimo bede odma'...U ponedeljak žreb za četvrtfinale Kupa Srbije
Žreb za četvrtfinalne utakmice fudbalskog Kupa Srbije održaće se u ponedeljak, 11. novembra u Beogradu.
Kako je danas saopštio Fudbalski savez Srbije, žreb za četvrtfinale Kupa Srbije održaće se u 12.30 u hotelu Hajat.
Klubovi će prilikom žreba biti raspoređeni u dva "šešira". U prvom "šeširu" predviđeno je da budu polufinalisti Kupa iz prošle sezone: Jagodina, Vojvodina, OFK Beograd i Javor, ali pošto se klub iz Ivanjice nije plasirao u četvrtfinale, u prvi "šešir" premešten je šampion iz prošle sezone, Partizan.
U drugom "šeširu" su: Crvena zvezda, Sloboda, Spartak i Donji Srem, pa je moguće da se "večiti" rivali sastanu u četvrtfinalu Kupa.
Domaćini u četvrtfinalu će biti ekipe koje su na utakmicama šesnaestine i osmine finala bile više puta gost od kluba sa kojim su izvučeni na žrebu.
Na osnovu toga, Jagodina će sigurno igrati na svom terenu, pošto je u prethodna dva kola gostovala.
Ako su oba žrebana kluba odigrala isti broj utakmica na gostujućem terenu, oni će biti stavljeni u treći "šešir", pa će na domaćem terenu igrati klub koji bude prvi izvučen.
Četvrtfinalne utakmice su na programu u sredu, 4. decembra.
Kup Srbije - sezona 2013/14
Re: Kup Srbije 1/8: Vojvodina-Novi Pazar 0:0, pen. 3:0
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Prošli krug takmičenje me je
najstrašnije, pa sam "pogodio" 3 od 8 parova...
DA VIDIMO KAKO SU SE SLOŽILE KOCKICE OVAJ PUT
1 / 4 finalni mečevi Lav Kupa Srbije
“Izvučeni parovi” su:
(Moja malenkost / "prvo izvlačenje"...)
Sloboda (U) - OFK Beograd
Donji Srem - Partizan
Vojvodina - Spartak
Jagodina - Crvena zvezda
“ 2. KRUG ”
( moj kolega Steva je bio "fortuna"... )
Jagodina - Sloboda (U)
Donji Srem - Partizan
Spartak - OFK Beograd
Vojvodina - Crvena zvezda
Sem u slučaju Jagodine, sva ostala domaćinstva su određena dodatnim "žrebom". . .
Meni lično se više sviđaju kolegini parovi (iako bi još bolje bilo igrati u "Jami"), a i "budababa"-i bi se ispunila želja

DA VIDIMO KAKO SU SE SLOŽILE KOCKICE OVAJ PUT

“Izvučeni parovi” su:
Donji Srem - Partizan
Vojvodina - Spartak
Jagodina - Crvena zvezda
“ 2. KRUG ”
Jagodina - Sloboda (U)
Donji Srem - Partizan
Spartak - OFK Beograd
Sem u slučaju Jagodine, sva ostala domaćinstva su određena dodatnim "žrebom". . .
Meni lično se više sviđaju kolegini parovi (iako bi još bolje bilo igrati u "Jami"), a i "budababa"-i bi se ispunila želja

AJMO CRVEN-BELI !!!

Pa zreb je u cetvrtfinalu dirigovan, zar ne? Gleda se plasman u ligi prosle sezone. Tako da Partizan, Zvezda, Vojvodina i Jagodina ne mogu medjusobno. Tek od polufinala moze svako sa svakimChana wrote:Prošli krug takmičenje me jenajstrašnije, pa sam "pogodio" 3 od 8 parova...
DA VIDIMO KAKO SU SE SLOŽILE KOCKICE OVAJ PUT![]()
“Izvučeni parovi” su:
Donji Srem - Partizan
Vojvodina - Spartak
Jagodina - Crvena zvezda
“ 2. KRUG ”
Jagodina - Sloboda (U)
Donji Srem - Partizan
Spartak - OFK Beograd
Klubovi će prilikom žreba biti raspoređeni u dva "šešira". U prvom "šeširu" predviđeno je da budu polufinalisti Kupa iz prošle sezone: Jagodina, Vojvodina, OFK Beograd i Javor, ali pošto se klub iz Ivanjice nije plasirao u četvrtfinale, u prvi "šešir" premešten je šampion iz prošle sezone, Partizan.
U drugom "šeširu" su: Crvena zvezda, Sloboda, Spartak i Donji Srem
Dajte zvezdu da se igramo, igramo, igramoooo 

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Zasto imam osecaj da ce nesto smuljati i strpati cigane u prvi sesir umesto OFK? 

protiv zvezde u bg -u
Kako u bg-u, zar se ne igraju 2 utakmice?srkins wrote:protiv zvezde u bg -u
Nikad se u cetvrtfinalu nisu igrale dve utakmice... samo u polufinalu.salefkv wrote:Kako u bg-u, zar se ne igraju 2 utakmice?srkins wrote:protiv zvezde u bg -u
Дајте Звезду, да се играмо, да се играмо..... 

У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
To je to, e ovo je vec kup! Da otresemo njih, pa Jagodinu u polufinalu i onda partizane u finalu, pa da svima vratimo milo za drago.Stefke wrote:Дајте Звезду, да се играмо, да се играмо.....
Kup je nas, zar neko sumnja u to?
0.0625
4.12. - гостовање на чмаракани у купу
7.12. - гостовање на чмаракани у лиги
У децембру доста дружења са црвеним близанцем, а термини су толико близу да можемо оба спојити у једно гостовање
Да се подсетимо како је то било пре годину дана...
Јеби Вошо глупе цигане!!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=PpiYnJXtnCU[/video]
7.12. - гостовање на чмаракани у лиги
У децембру доста дружења са црвеним близанцем, а термини су толико близу да можемо оба спојити у једно гостовање

Да се подсетимо како је то било пре годину дана...

[video]http://www.youtube.com/watch?v=PpiYnJXtnCU[/video]
Gypsies away...love it! 

Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- madda fakka
Zar nisu suspendovani tzv samoproklamovana "marakana" i dzej en ej (jna) do kraja sezone?
I Bog je Slaninar...
A da li je njihov stadion suspendovan ili ne? Da li to vazi i za kup utakmice ako jeste ili ne vazi? Ako im je suspendovan stadion zasto se zrebalo domacinstvo onda? Nista mi nije jasno. Mislim icicu na obe tekme ako ce to biti moguce ali situacija mi je totalno nejasna.
I ne vidim u opste razlog za toliki optimizam kod vecine. Igramo sa njima u gostima dve za redom. Kolika je verovatnoca da pobedimo obe? A samo nam dve pobede odgovaraju i nista vise!! Ili ste sarkasticni prilikom ispoljavanja tog optimizma pa ja nisam razumeo. Cigani kakvi god da su, u boljoj su formi od nas. Pobedili su partizane, sad Rad, jos ako tako nastave bice puni samopouzdanja. A kod nas cemer i jad u poslednje vrfeme. Novi Pazar da ne spominjem, Sloboda, Radnicki, Javor. Od svakoga primimo po dva gola, jbt.
I ne vidim u opste razlog za toliki optimizam kod vecine. Igramo sa njima u gostima dve za redom. Kolika je verovatnoca da pobedimo obe? A samo nam dve pobede odgovaraju i nista vise!! Ili ste sarkasticni prilikom ispoljavanja tog optimizma pa ja nisam razumeo. Cigani kakvi god da su, u boljoj su formi od nas. Pobedili su partizane, sad Rad, jos ako tako nastave bice puni samopouzdanja. A kod nas cemer i jad u poslednje vrfeme. Novi Pazar da ne spominjem, Sloboda, Radnicki, Javor. Od svakoga primimo po dva gola, jbt.