5. kolo: Vojvodina-partizan 3:2
- kafe bagdad
Re: 5. kolo: Vojvodina-partizan, četvrtak 20h
Utisci sa zapada:
- Posle 2:0 go**a sa istoka prozivala, NIKO nije ustao
- Mislim da smo konacno bili u vecini, mada ih je bilo
- Onakav delirijum kao posle drugog gola davno ne videh
Postovani g. Predsednice, oni su se opet okupili na krajnjem delu zapada. Bolje da ste tamo intervenisali i izbacili ih napolje nego sto smirujete masu koja vredja djubrad Popovica i Vucelica.
Bravo za lakija i ekipu iz sredine, a severozapad bi konacno mogao malo da se pomeri ka drugom delu tribine.
- Posle 2:0 go**a sa istoka prozivala, NIKO nije ustao
- Mislim da smo konacno bili u vecini, mada ih je bilo
- Onakav delirijum kao posle drugog gola davno ne videh
Postovani g. Predsednice, oni su se opet okupili na krajnjem delu zapada. Bolje da ste tamo intervenisali i izbacili ih napolje nego sto smirujete masu koja vredja djubrad Popovica i Vucelica.
Bravo za lakija i ekipu iz sredine, a severozapad bi konacno mogao malo da se pomeri ka drugom delu tribine.
- novosadjanin
O kakvoj vecini vi govorite?
Pa bilo nas je 90% na zapadu! Odlican potez je rasporedjivanje na sredini tribine.
http://www.sportnetwork.rs/play/80241/s ... rtizan-3-2" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav huk posle nasih golova i kakav muk posle njihovih!

http://www.sportnetwork.rs/play/80241/s ... rtizan-3-2" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakav huk posle nasih golova i kakav muk posle njihovih!
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
- madda fakka
http://prntscr.com/84bk8q" onclick="window.open(this.href);return false;
Dokaz koliko je Zaga dobio ovu utakmicu, verujem da je ovo fotka proslave prvog gola a Zaga nije smiren
Momci svaka cast, tako se igra fudbal
NINO KAPITEN! JEDAN JE NINO KAPITEN! Da se vratis na teren sto pre majstore!
Dokaz koliko je Zaga dobio ovu utakmicu, verujem da je ovo fotka proslave prvog gola a Zaga nije smiren

Momci svaka cast, tako se igra fudbal

NINO KAPITEN! JEDAN JE NINO KAPITEN! Da se vratis na teren sto pre majstore!
Last edited by madda fakka on Thu Aug 13, 2015 11:19 pm, edited 1 time in total.
I Bog je Slaninar...
Cestitke momcima
Sad mirno, koncentrisano i hrabro u Plzen!

Sad mirno, koncentrisano i hrabro u Plzen!
Onaj momenat koji čekam od kad sam otvorio temu:
Šta sam ja rek'o. Bolji smo, i to smo na terenu i dokazali.
Jedino bih uputio izvinjenje Abubakaru, jer se ipak poneo kao veći gospodin od mnogih onih koji su u našem klubu ne samo igrali, nego i potekli (Miodrag Pantelić, Leo Lerinc). Oseti se u njegovom ponašanju da je proces evropeizacije ličnosti prošao ne u Beogradu, nego u našem gradu.
Cela Srbija nas diže u nebesa. 'Ajde da na talasu ovog uspeha iskoračimo napokon i u Evropi i taj korak koji nam je uvek nedostajao.
Uživajmo u trenutku i spremajmo nepca za najpitkije pivo Evrope u naredni četvrtak.
Svi u Češku!

Šta sam ja rek'o. Bolji smo, i to smo na terenu i dokazali.
Jedino bih uputio izvinjenje Abubakaru, jer se ipak poneo kao veći gospodin od mnogih onih koji su u našem klubu ne samo igrali, nego i potekli (Miodrag Pantelić, Leo Lerinc). Oseti se u njegovom ponašanju da je proces evropeizacije ličnosti prošao ne u Beogradu, nego u našem gradu.
Cela Srbija nas diže u nebesa. 'Ajde da na talasu ovog uspeha iskoračimo napokon i u Evropi i taj korak koji nam je uvek nedostajao.
Uživajmo u trenutku i spremajmo nepca za najpitkije pivo Evrope u naredni četvrtak.
Svi u Češku!

Bravo za igrace,bravo strucnom stabu na taktici iako sam cesto kritikovao Zagorcica veceras mi je dokazao da je sjajan takticar, bravo!
Mene jos drzi bes. Sudija u vecem delu utakmice korektan, ali kod drugog gola partizana svira prekrsaj nad Babovicem, kojem je pobegla lopta I onako sa obe noge pokupi Djurica I ja prvo mislio svira faul za nas, jer hoce da pokaze zuti Babovica, a on....... To je detalj koji je mogao da preokrene utakmicu.
Kup je nas!
Ovakvu dominaciju na zapadu nikad ali nikad nismo imali. 90+%, jedino gde je govana bilo je na krajnjem delu prema jugu.novosadjanin wrote:O kakvoj vecini vi govorite?Pa bilo nas je 90% na zapadu! Odlican potez je rasporedjivanje na sredini tribine.
Nevoljno moram da se slozim sa tobom...Daljac wrote:Jedino bih uputio izvinjenje Abubakaru, jer se ipak poneo kao veći gospodin od mnogih onih koji su u našem klubu ne samo igrali, nego i potekli (Miodrag Pantelić, Leo Lerinc). Oseti se u njegovom ponašanju da je proces evropeizacije ličnosti prošao ne u Beogradu, nego u našem gradu.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Koliko je lep osecaj biti slaninar ovih dana
Jako mi je drago kod prvog gola (sto se moze i na snimku videti) sto i deca koja skupljaju lopte idu u zagrljaj Ivanicu i ostalima da proslave sa njima gol, svi su u klubu kao jedan, svaka cast!!!
Cestitke svim igracima i strucnom stabu, i drago mi je sto je Ozegovic dao gol, par minuta pre nego sto ga je ubo sam i prokomentarisao bez obzira iako ne da gol, Ozegovic ovom timu jako puno znaci, ubedljivo najborbeniji igrac i to je ono sto nam je falilo godinama!!!
Jos Plzen pa pohod ka osvajanju LE

Jako mi je drago kod prvog gola (sto se moze i na snimku videti) sto i deca koja skupljaju lopte idu u zagrljaj Ivanicu i ostalima da proslave sa njima gol, svi su u klubu kao jedan, svaka cast!!!
Cestitke svim igracima i strucnom stabu, i drago mi je sto je Ozegovic dao gol, par minuta pre nego sto ga je ubo sam i prokomentarisao bez obzira iako ne da gol, Ozegovic ovom timu jako puno znaci, ubedljivo najborbeniji igrac i to je ono sto nam je falilo godinama!!!
Jos Plzen pa pohod ka osvajanju LE

- kafe bagdad
Nije nas bilo 90%, ne treba preterivati, ali smo se čuli ko da nas je bilo 190% 

-
Šta bi ti druže uputio Abusektašu?Daljac wrote:...Jedino bih uputio izvinjenje Abubakaru, jer se ipak poneo kao veći gospodin od mnogih onih koji su u našem klubu ne samo igrali, nego i potekli (Miodrag Pantelić, Leo Lerinc). Oseti se u njegovom ponašanju da je proces evropeizacije ličnosti prošao ne u Beogradu, nego u našem gradu.
Imam ja nešto da mu poručim:
Gnjido smrdljiva, došao si u

Licemeru Kamerunski, NADAM SE DA CE TI UPRAVO OVA TRI BODA NEDOSTAJATI ZA TU TVOJU "JEDVACEKANU" TITULU!!!
I, NEKA SI NAM DAO 2 GOLA... TAKO ĆE TE, NADAM SE, JOŠ VIŠE BOLETI!!!
p.s.molim administratore da ne "ublažavaju" moj post. Hvala.
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
- vosa do groba
Ne mogu da se slozim sa tobom. Bio sam na centralnom delu zapada, bas sam obratio paznju na desni deo zapada i kod nasih i kod njihovih golova. Njih je bilo skroz desno samo i jos po neki zalutali na centralnom delu i malo udesno. 85% nas je bilo na zapadu minimumkafe bagdad wrote:Nije nas bilo 90%, ne treba preterivati, ali smo se čuli ko da nas je bilo 190%
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
BBBBRRRRRRRRAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lepo je biti Slaninar ovog leta, samo nek potraje
Lepo je biti Slaninar ovog leta, samo nek potraje

UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
https://www.youtube.com/watch?v=Gmu4Btthjto" onclick="window.open(this.href);return false;
evo je cela utakmica
i da dodam http://mondo.rs/a820765/Sport/Fudbal/St ... jenje.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo je cela utakmica

i da dodam http://mondo.rs/a820765/Sport/Fudbal/St ... jenje.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Last edited by Marko93 on Thu Aug 13, 2015 11:57 pm, edited 1 time in total.
- severozapad
Sve valja i sve cete vec ispisati, mali minus za Scepanovicevo sleganje ramenima na pitanje sta radi onaj diletant u crnoj majici dok proziva celu tribinu sa sigurnog. Ono je bio veliki poraz za mene na našem stadionu.
Svima čestitke na onom što je mnogo bitnije a to je teren. I pored vrlo tendencioznog sudjenja, dobili smo i to ostaje.
Po hiljaditi put se pokazalao da mi moramo biti od njih bolji makar duplo da uz radna navlacenja dobijemo tekmu.
Ono veceras je bila demonstracija sile, a njihovi najjaci igraci, nevoljno kazem su ova dvojica odbeglih.
Svima čestitke na onom što je mnogo bitnije a to je teren. I pored vrlo tendencioznog sudjenja, dobili smo i to ostaje.
Po hiljaditi put se pokazalao da mi moramo biti od njih bolji makar duplo da uz radna navlacenja dobijemo tekmu.
Ono veceras je bila demonstracija sile, a njihovi najjaci igraci, nevoljno kazem su ova dvojica odbeglih.