10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)

Red Marquis
Moderator

Re: 10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)

Post by Red Marquis »

A ja mislim da mi previše pričamo o toj Evropi kad je jasno da mi kao klub nismo spremni za istu. Verovatno ćemo opet dogurati do iste, ali je još verovatnije da ćemo opet brzo i ispasti. Za neki rezultat tamo treba da postoji plan. Treba da postoji trener koji nije tu na par meseci. Treba da postoji okosnica ekipe koja je tu duže od godinu dana. Ovaj Železnička stanica fkv pristup ne može da bude održiv u Evropi.
Io odio Belgrado
CRD FCV

Re: 10. kolo 24/25: VOJVODINA - Radnički (N) 3:3 (0:0)

Post by CRD FCV »

Истини за вољу, ми као лига целокупно нисмо за Европу. Да нема тог испадања као у флиперу из вишег у нижи ранг, да се квалификације крећу од првог кола и да нема оне стазе шампиона не би ниједан клуб из Србије видео Европу. Десило би се једном у пет година.

Проблеми су коренити и многобројни, од државног фаворизовања два и више по потреби клуба, каубојштине, мањка инфраструктуре, струке, неизвесности, младих талената, шта год да се гледа каснимо и дубоко смо на листи европских лига. Да није тих загарантованих нам места, били би нам кокнуренција ЦГ и Македонија.

Но то је за другу тему, хтедох само да кажем како нам је и то мало Европе тренутак предаха од свега што гледамо код нас и да приступ рада у нашем клубу осликава приступ рада у нашем фудбалу, а и другим сферама.
Locked